Jungle Spirit – Uutuuspeli joka vie viidakkoseikkailuun

Net Entertainment on julkaissut uuden nettipelin, jossa pääsee seikkailemaan viidakkoon. Pelin on nimeltään Jungle Spirit: Call of the Wild ja kyseessä on viiden rullan ja kolmen rivi peli. Kuten aina, niin Net Entertainment osaa yllättää tässäkin pelissä uusilla ominaisuuksilla ja erikoistehosteilla. 3D-grafiikka ja upeat ja aidot äänet tuovat pelikokemukseen todella aidon tunnelman viidakosta. Pelissä esiintyy paljon viidakon eläväisiä eläimiä, jotka vaikuttavat työntyvän näytöstä läpi, kun ne osuvat voittolinjalle. Voittolinjoja onkin todella paljon. Jo normaalitilassa niitä on 243 kappaletta, mutta yllättävä ominaisuus Free Spins bonuksen aikana lisää niitä 1024 voittolinjaan asti. Pelin kuningas on tietysti tiikeri, joka tuo voittomerkeistä suurimmat voitot. Sitä tiikerin karjaisua ei voi unohtaa, kun pelitilille tupsahtaa tiikerimerkkien tuomia voittoja.

Jungle Spirit: Call of the Wild sisältää peräti kolme bonuspeliä

Tässä pelissä bonusta voi saada kolmella eri tavalla. Osa niistä voi tapahtua ihan yllättäen, kun viidakossakin täytyy varautua että siellä voi tapahtua ihan mitä tahansa. Viidakossa se ei aina ole positiivinen yllätys, mutta Jungle Spirit: Call of the Wild yllättää vain tavoilla, joita pelaaja ottaa mielellään vastaan. Kun monessa pelissä odotellaan Wild-merkkejä, niin tässä pelissä ne esiintyvät vain pelin nimessä. Pelissä on osattu näyttää, että niitä ei enää tarvita, vaan ne voidaan korvata ihan uudenlaisilla toiminnoilla.

Symbol Expansion: koko rullallinen samaa merkkiä

Hedelmäpelissä kaikki merkit, lukuun ottamatta Scatter-merkkiä, voivat saada koristeeksi perhosen. Kyseessä ei tietenkään ole pelkkä kaunis koriste, vaan voittoyhdistelmän osana sellainen saa koko rullan laajenemaan samaksi merkiksi kuin perhosen koristelema merkki. Tämä voi tapahtua sekä pääpelissä että Free Spins – pelissä.

Butterfly Boost: yllätyksiä täynnä oleva perhosparvi

Kun perhosia rupeaa lentelemään siellä täällä pelikenttää, niin tietää että ne ovat tulleet tuomaan yllätystä. Tämä voi siis tapahtua ihan milloin tahansa. Lopulta perhoset pysähtyvät ja laajenevat 1 – 3 symboliksi. Ne ovat niin mukavia, että valitsevat juuri sellaisen kohdan, joka tuo voittoja kun ne laajentuvat koko rullan kokoisiksi.

Ilmaiskierrokset: voittolinjoja 1024 kappaletta

Kun pääsee Free Spins – kierroksille, niin ensin saa tehdä oman valinnan. Valinnassa ovat mukana pelissä esiintyvät kaikki viisi eläintä. Vaikka jokaisen valinnan kohdalla lukee suoraan se montako ilmaista pelikierrosta ne antavat, niin valinta ei ole niin yksinkertainen kuin luulisi. Mitä vähemmän valitsee Free Spins – kierroksia, niin sitä suurempi on voittokerroin näiden ilmaiskierrosten aikana. Pitää siis itse arvioida onko 1024 voittolinjalla parempi pelata suurella panoksella muutama ilmaiskierros vai pienellä panoksella useampi ilmaiskierros.