Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

South Park Reel Chaos

South Park on Net Entertainment pelituottajan loistava hedelmäpeli.


Lue pelin arvostelu täältä alapuolelta taikka kokeile South Park kolikkopeliä ilmaiseksi saman tien!

South Park

South Park on monen tuntema piirrossarja, mutta on olemassa myös South Park hedelmäpeli. South Park on animaatiosarja, joka ei ole lapsille tarkoitettu vaikka se voi siltä näyttää. Siksi se sopii hyvin hedelmäpelin aiheeksi, koska niitäkin saavat vain täysi-ikäiset pelata. Jos pitää tästä sarjasta, pitää varmasti myös pelistä. Jos ei tunne sarjaa se on aika harvinaista, mutta siltikin peli on mukava pelattava. Sarja perustuu South Park nimiseen paikkaan, jossa asuvat sarjan päähenkilöt. He ovat neljä kaveria nimeltään Eric, Kyle, Stan ja Kenny. Jokaisella heillä on mielenkiitoinen luonne ja ne näkyvät tässä pelissäkin hyvin. Pelissä on paljon tuttuja osia sarjasta. Sen grafiikka on tietysti myös samanlainen kuin sarjassa.

South Park hedelmäpeli on Net Entertainment tuottajan käsialaa. Se on ihan yhtä hauska pelinä kuin televisiossa. Pelin merkeissä esiintyvät tietysti sarjan päähenkilöt, mutta muutama muukin sarjassa esiintyvä hahmo pääsee pelissä jakamaan voittoja. South Park hedelmäpeli sisältää myös hedelmäpeleille tyypillisiä täytemerkkejä kuten A, K, Q ja J.

South Park hedelmäpeli sisältää paljon asetuksia, kuten Net Entertainment tuottajan peleissä on totuttu näkemään. Ne ovat aika samat asetuksen kuin muissakin heidän peleissään eli säätää voi panostasoja, kolikon arvoja sekä ääniasetuksia ja laittaa peli automaattipeliksi. Pelin pienin panos on 25 senttiä ja suurin 125 euroa. Väli on niin suuri, että siitä löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Voittolinjoja on 25 kappaletta.

Pelissä voi voittaa normaalien voittolinjojen merkkien lisäksi muillakin tavoilla. South Park hedelmäpeli sisältää ilmaisten kierrosten voittoja, joita voi voittaa enimmillään 10. Voitoille voi saada myös eri kertoimia, joka on suurimmillaan kerroin 10. Pelissä on myös bonuspelejä ja niitä on peräti neljä kappaletta. Pelissä on mm. erilaisia Wild-merkkien efektejä. Nämä merkit ovat niitä, jotka korvaavat muut paitsi erikoismerkit. Niiden ilmestyminen on varmasti mukava kokemus, jos sillä saa jonkin voiton. Sellaiseen saa helpommin kuin ilman Wild-merkkiä.

South Park hedelmäpeli ja sen teema

Kolikkopelin nimi kertoo aika monelle sen millainen peli on kyseessä. Jos on ainakin joskus katsonut South Park animaatiosarjaa, on tämä peli aika hyvin pelin mukainen. Pelin parissa on ihan samalla tavalla tiedossa hauskoja hetkiä ja menoa kuten itse sarjassakin. South Park on animaatiosarja, joka ei sovellu lapsille. Siinä on paljon aika ronskejakin asioita, jotka sopivat vain aikuisille. Mutta rahapelejäkään eivät pelaa kuin vähintään täysi-ikäiset, joten South Park hedelmäpeli on sopiva peli nettikasinoille. Pelissä ei kuitenkaan ole mitään sellaista, että peliä ei voisi pelata silloin kun lapsi on sitä näkemässä. Siinä ei ole sarjassa olevia sellaisia asioita, jotka eivät sovi lasten silmille.

South Park hedelmäpeli sisältää animaatiosarjasta tuttuja hahmoja. Sarjan päähenkilöt eli kaverukset Eric, Stan, Kyle ja Kenny ovat pelissäkin tietysti pääosassa. Lisäksi muutama sarjassa esiintynyt hahmo ovat saaneet pelissä pieniä sivuosia. Pelissä on myös Net Entertainment tuottajan ja monen muun tuottajan pelien tavoin täytemerkkejä. Niitä ovat A, K, Q ja J. Sivuosissa nähdään mm. Mr. Hankey ja Terrance & Phillip. He saavat antaa pelissä pieniä voittoja. Mr. Hankey on joulukakka, joka tulee välillä South Parkiin laulamaan joululauluja. Terrance ja Phillip taas ovat kakka- ja pieruhuumorimiehiä. Jo nämä kertovat sarjan huumorista ja jos niistä pitää, ainakin silloin pitää myös tästä pelistä.

Pelissä on sitä huumoria, joka tulee esille myös itse sarjassa. Kun on katsonut sarjaa, voi aistia pelissä sitä samaa tunnetta kuin sarjastakin. Kun kaikki on aika samanlaista, ei se ole ihmekään. Pelissä on myös tuttuja ääniä. Niissä kuulee tuttuja huudahduksia ja letkautuksia sarjasta. Pelin taustalla on katu, joka nähdään myös sarjassa. Se on katu, jossa sarjan päähenkilöt eli kaverukset seisovat usein odottamassa koulubussia. Pelin grafiikka on varmasti juuri sellainen mitä moni odottaa. Jos miettii sarjaa katsoessaan, miltä siitä tehty peli voisi näyttää, tulee varmasti juuri sellainen mieleen kuin tämä peli on.

South Park hedelmäpeli ilmaiseksi

Koska kyse on Net Entertainment tuottajan pelistä, on siinä monta tuttua asetusta. Jos on niihin tutustunut jossakin tämän tuottajan pelissä, osaa niitä käyttää tässäkin pelissä. Pelin panosta voi säätää panostason ja kolikoiden määrää säätämällä. Kun pelissä on 25 voittolinjaa, on sen minipanos sentin per linja eli 25 senttiä. Maksimissaan panoksen saa säädettyä 125 euroon. Peli on perinteinen viiden rullan ja kolmen rivin peli.

South Park hedelmäpeli sisältää myös automaattisen pelaamisen. Silloin ei tarvitse itse tehdä mitään ja pelin kierrokset pyörivät silti. Jos haluaa vaikka vain nauttia pelin katsomisesta, voi sen säätää toimimaan automaattisesti. Sen voi valita monesta eri määrästä. Pelissä on myös tuttu meisselin kuva, josta pääsee tekemään monia muitakin säätöjä.

South Park hedelmäpeli ja sen voitot

South Park peliautomaatti antaa monella eri tavalla voittoja. Perinteisiä voittoja saa tietysti siten, että saa voittolinjoille vaaditun määrän samoja merkkejä. Pelissä voittaa vain vasemmasta suunnasta lähtien. Eniten perusmerkeistä antaa voittoja Eric. Kun niitä saa viisi, on voitto 750 kolikkoa. Sitten tulee Kenny, joista viidellä saa 400 kolikkoa. Viisi Kyle merkkiä antaa 300 kolikon voiton ja viisi Stan – merkkiä vielä 200 kolikkoa. Täytemerkit eli A, K, Q ja J antavat voittoja väliltä viisi ja 125 kolikkoa.

South Park hedelmäpeli sisältää myös Wild-merkkejä. Niitä saa pelissä monella tavalla. Nämä merkit ovat sellaisia, että ne korvaavat kaikki muut merkit paitsi erikoismerkit. Siksi ne ovat todella suosittuja ja aika monessa hedelmäpelissä. Näitä merkkejä voi esiintyä pelissä kaikilla rullilla. Pelissä on monta erikoistoimintoa, johon Wild-merkit liittyvät. Jos jokin erikoistoiminto käynnistyy pelissä, voi näitä merkkejä olla monessa kohdassa. Ne voivat laajentua ja tehdä monenlaisia asioita. Jos nämä tuntuvat hämmentäviltä, kannattaa pelin pelaamista kokeilla ensin demon avulla. Mutta nämä merkit tarkoittavat aina jotain hyvää, joten niitä ei tarvitse säikähtää. Ne auttavat voittojen tulemisessa ja voivat tuoda suuriakin voittoja.

South Park hedelmäpeli sisältää myös bonuspelejä, joita on peräti neljä erilaista. Ne kaikki ovat saaneet nimensä sarjan ja pelin päähenkilöistä. Niitä pääsee kokeilemaan, jos kolmelle viimeiselle rullalle tulee kaikkiin bonusmerkki. Jokainen bonuspeli voi antaa suuriakin voittoja, joten kaikista niistä voi iloita kun sellaista pääsee kokeilemaan.

Kyle-bonus antaa pelaajalle ilmaisia kierroksia kymmenen kappaletta. Samalla kun nämä ilmaiset kierrokset ovat käynnissä, pitää potkaista viittä eri kohtiin ilmestyvää Ike-merkkiä. Ike on Kyle – pojan pikkuveli ja tuttu hahmo monessa sarjan jaksossa.

Kenny-bonuspelissä kerätään kolikkovoittoja. Siinä on autoja kadulla ja Kenny-pojan pitää pysyä bonuspelissä hengissä mahdollisimman kauan, jotta voitto olisi mahdollisimman suuri. Jos Kenny tekee harha-askelia, menettää yhden hengen. Tämä bonuspeli on ohi, kun henget loppuvat tai päästään viimeiselle vyöhykkeelle. Jos Kenny jää henkiin loppuun asti, saa huiman 139 000 kolikon voiton.

Stan-bonuspelissä saa ilmaiskierroksia. Siinä on mukana erikoinen Sticky Wild -ominaisuus. Siksi näiden ilmaisten kierrosten aikana voittaa todella hyviä voittoja ja helpommin kuin normaalipelissä, kun mukana on Wild-merkkejä.

Sitten on vielä Eric-bonuspeli. Siinä Eric etsii piilotettuja palkintoja puskista. Kun bonuspeli alkaa, pitää valita jokin pensas. Niissä on joko kolikkovoitto, palautus, varoitus tai voittokerroin kaksi. Tämä bonuspeli päättyy siihen, että poliisikomissaari tulee toisen kerran valinnassa tai suurin voitto on tullut saavutetuksi. Tämä bonuspeli ei anna niin suurta voittoa kuin Kenny-bonuspeli, mutta kuitenkin enimmillään 5000 kolikon voiton.

South Park hedelmäpeli antaa pelaajalle teoreettiseksi voittoprosentiksi 96,7 %. Se on aika suuri ja ainakin niitä suurimpia, joita hedelmäpeleissä esiintyy. Pelissä voi voittaa yhden kierroksen aikana jopa 1 250 000 kolikkoa. Peli voi mullistaa koko elämän ainakin vähäksi aikaa, kun pelin päävoitto osuu kohdalle. Mutta kun pelissä voi vielä bonuspelien kautta voittaa suuria voittoa, siinä on paljon erisuuruisia jättipottivoittoja. Myös pelin normaalit merkit voivat tuoda mukavia voittoja. Pelissä on niin paljon erilaisia voiton mahdollisuuksia, että ensimmäistä kertaa peliä pelatessa niiden määrä voi yllättää. Onneksi yllätys on vain positiivista ja South Park hedelmäpeli on varmasti aina mukava kokemus. Siksi kannattaa miettiä tarkkaan minkä suuruisen panoksen asettaa, jotta voitot ovat mahdollisimman hyviä.