Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Reel Rush

Reel Rush on viihdyttävä kolikkopeli varustettuna monilla jännittävillä erikoistoiminnoilla!


Kokeile peliä täysin ilmaiseksi taikka aloita pelaaminen oikeilla rahapanoksilla klikkaamalla täältä alapuolelta.

Reel Rush

Reel Rush hedelmäpelin idea perustuu todellakin hedelmiin. Pelimerkeistä voi tunnistaa sitruunoita, luumuja, meloneita, viinirypäleitä, ananaksia, mutta myös mansikoita. Nämä ovat karkin muodossa ja ne näyttävät kovilta hedelmäkarkeilta. Tämä onkin aika makean näköinen peli. Pelin teemassa on karkkien ja hedelmien lisäksi myös pirteitä monelle varsinkin 90-luvulla suositusta pelistä nimeltään Super Mario. Alta löydät casinoita, joissa voit kokeilla tätä ja monia muita kolikkopelejä.

Pelin taustalla näkyy kuva, jossa on pelistä tuttuja sieniä ja vihreitä kukkuloita, joita pitkin pelin hahmoa kuljetettiin eteenpäin. Peli varmasti kuulostaa värikkäältä ja sitä se onkin. Pelimerkit ovat ihanan pirteän värisiä ja ne sopivat hyvin pelin taustakuvaan, joka on aika vihreävoitoinen. Osa merkeistä on pelkkiä erivärisiä karkkeja eli ne eivät näytä hedelmiltä tai mansikoilta.

Pelin taustalla kuuluu aika korkea pimputus. Siitä erottaa vain neljä eri sointua, jotka koko ajan alkavat alusta. Jos tätä ei halua kuunnella koko aikaa, niin äänet saa tietenkin pois päältä. Silloin ei kuitenkaan kuule muitakaan pelin tehosteääniä, koska niitä ei voi säätää erikseen. Tehosteäänet ovat kuitenkin mukavan iloisia ääniä.

Peli on todella erikoinen. Se näyttää erikoiselta, mutta sen peliominaisuudet ovat erilaisia moneen muuhun peliin verrattuna. Vaikka peli näyttää siltä, että se olisi 5 rullan ja yllättäen 5 rivin peli, niin se ei ole sitä ihan koko aikaa. Pelissä on osa merkeistä piilossa, mutta ne avautuvat tietyssä järjestyksessä niin kauan kun tulee voittoja peräkkäin. Eli aina kun pelissä voittaa, niin avautuu vieläkin parempia mahdollisuuksia voittoon.

Reel Rush pelaaminen ilmaiseksi

Pelissä on hyvin keksitty paljon erilaisia ominaisuuksia, joita ei muissa peleissä ole nähty juurikaan. Peli on viiden rullan ja viiden rivin peli, mutta vain osittain. Pelissä on vain keskimmäinen rivi ja keskimmäinen sarake aina kokonaan näkyvillä. Ensimmäisessä rullassa viidestä merkistä ovat auki aina vain keskimmäinen. Toisessa rullassa kolme keskimmäistä eli ylimmäinen ja alimmainen ovat piilossa. Kolmannessa rullassa ovat kaikki viisi merkki aina näkyvissä. Sitten neljännessä ovat taas vain kolme keskimmäistä merkkiä näkyvillä ja viimeisessä vain yksi keskellä oleva.

Sitten kun pelissä tulee voitto, niin osa piilotetuista merkeistä tulee näkyville ja alkaa ilmainen kierros siten että mukana myös avautuneet merkit. Jos siitäkin tulee voitto, niin avautuu lisää piilotettuja kohtia. Näin edetään siihen asti, kunnes ei tule voittoa.

Ensimmäisestä voitosta avautuu ensimmäisen rullan toiseksi ylimmäinen ja toiseksi alimmainen merkki. Eli silloin vain ylimmäinen ja alimmainen ovat enää piilossa. Jos tulee voitto, niin avautuvat viimeisen rullan merkit samalla tavalla. Jos voittoja tulee useampi peräkkäin, niin lopulta ovat kaikki merkit näkyvillä.

Pelissä kierros tapahtuu ilman näitä piilossa olevia merkkejä lukuun ottamatta ihan totuttuun tapaan. Ensin pysähtyy ensimmäinen rivi ja lopuksi viimeinen. Myös voittolinjat lähtevät vasemmalta oikealle. Pelissä on 1-7 panostasoa ja kolikon arvon voi asettaa senteissä 1, 2, 5, 10 tai 20 arvoisiksi. Koska tässä pelissä on niin paljon rivejä, niin maksimissaan yksi kierros maksaa 100 euroa. Vaikka tuntuu, että maksaa myös turhista voittolinjoista, kun niitä ei ole ennen kuin voittaa, niin voitto antaa myös aina ilmaisen tai ilmaisia kierroksia. Silloin saa kyllä nopeasti takaisin sen, että on maksanut myös piilossa olevista voittolinjoista. Minimissään yksi kierros maksaa 50 senttiä. Sekin on keskimääräistä enemmän, mutta silloinkin tietysti voitto tuo edun ilman talletusta tai ilmaisia kierroksia.

Pelissä symbolit ovat siis joko kovilta hedelmäkarkeilta näyttäviä ja monen värisiä tai sitten hedelmän muotoisia hedelmäkarkkeja. Peli näyttää siltä kuin merkit olisi otettu karkkipussista. Kun pelaa tätä peliä, niin tekee varmasti mieli sekä hedelmiä että karkkia.

Reel Rush lisäominaisuudet

Pelissä voi tehdä muutamia säätöjä. Niitä ei ole niin paljon, kuin monissa muissa, mutta niitä kuitenkin löytyy. Koska pelin grafiikka ei ole kovin tarkka, niin sitä ei tietysti voi säätää huonommaksi, koska tarvetta tuskin on.

Jos haluaa että pelaaminen toimii automaattisesti, niin sen voi pelissä laittaa päälle. Automaattisesti pyöriviä kierroksia voi valita 10, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 750 ja tuhat kappaletta. Jos ei halua että ne kaikki käytetään välttämättä, niin ennen aloitusta voi tehdä muutaman lisäasetuksen. Sen voi asettaa, niin että ne loppuvat jos voittaa tai voittaa ilmaiskierroksen aikana. Säätää voi myös siten, että jos pelitili kasvaa ja hupenee jonkin rajan yli, niin automaattiset kierrokset loppuvat. Jos ei vaikka ihan koko ajan seuraa, kun peli etenee automaattisesti, niin tällä tavalla voi vähän kontrolloida oman pelitilin rahamäärää.

Pelissä voi myös tehdä muita säätöjä. Pelissä voi tehdä välilyöntinäppäimestä pikanäppäimen. Pelin voi laittaa pyörimään nopeammin ja jos ei halua nähdä seuraavalla käynnistyskerralla johdantoa, niin se voi myös laittaa pois päältä.

Reel Rush voitot ja bonuspelit

Pelissä on sitä paremmat mahdollisuudet voittaa mitä useammin peräkkäin tulee voittoja. Jos voittaa, niin sen jälkeen on enemmän voittolinjoja, koska avautuu piilossa olevia merkkejä. Mutta silloin ei myöskään pelaajan pelitili hupene, koska ihan jokainen voitto antaa seuraavan kierroksen ilmaiseksi. Tämä on kyllä todella mahtava ominaisuus. Voitto tuo aina jotain. Ainakin se tuo yhden ilmaisen kierroksen, mutta lisäksi vieläkin jännittävämmän tilanteen kuin jo voitettu kierros, koska pelimerkkejä on enemmän auki. Jännitystä riittää tässä pelissä siis lähes koko ajan.

Pelissä on Wild-merkkejä ja niitä näkyy jossain kohti peliä lähes joka kierroksella. Ei siis ihme jos pelissä on usein menossa jokin erikoistilanne. Voitto tuo pelissä aina seuraavan kierroksen ilmaiseksi. Mutta jos voittoja tulee peräkkäin niin monta, että kaikki merkit on paljastettu, niin on vieläkin suurempi etu tiedossa, jos siitäkin voittaa. Jos siis tulee voitto, kun kaikki merkit ovat auki, niin saa ilmaisia kierroksia 8 kappaletta. Ja kun kaikki merkit ovat näkyvillä, niin voittolinjoja on jo niin paljon, että todennäköisyys voittoon on jo aika suuri. Ja näiden kierrosten aikana ihan kaikki merkit ovat auki! Ei siis ihme, että pelin teoreettinen voittoprosentti on hurjat 97 %.

Pelissä voittaa eniten kun saa viisi mansikkaan voittolinjalle peräkkäin lähtien ensimmäisestä kiekosta. Tällöin voittaa 1000 kolikkoa. Jos ananaksia saa tällä tavalla viisi, niin voittoa tulee 500 kolikkoa. Viidellä sitruunalla saa 250 kolikkoa ja vesimeloneilla 200. Viidellä rypäleellä saa vielä 150 kolikkoa ja luumuilla 100 kolikkoa.

Pelissä on myös pelkkiä yksivärisiä karkin näköisiä merkkejä. Niillä voitot ovat aina väristä riippumatta samoja, kun niitä saa samanvärisiä tietyn verran voittolinjalle peräkkäin ja tietysti lähtien vasemman puoleisimmasta kiekosta. Näistä saa siis aina viidellä 50 kolikkoa, neljällä 15 kolikkoa ja vielä kolmella viisi kolikkoa.

Vaikka pelissä voittaisi vain pienen voiton, niin sen jälkeen voi jännätä ilmaiseksi tuleeko lisää voittoja. Ei siis haittaa vaikka saa pienenkin voiton, koska samaan hintaan voi tulla lisää voittoja. Pelissä ei ole Jackpot-voittoa, mutta silti suurin mahdollinen voitto on todella iso. Se on 480 000 kolikkoa.

Reel Rush yhteenveto

Tämä peli näyttää ihan karkkipussilta, joka on levitetty Super Mario – pelin päälle. Kun tätä pelaa niin alkaa varmasti tekemään mieli karkkia. Osa karkeista ovat hedelmänmuotoisia, niin onneksi voi ruveta myös tekemään vähän terveellisempiä syötäviäkin. Jos haluaa syödä samalla näitä, niin pelin saa pyörimään automaattisesti ja voi vain katsella sitä vierestä.

Pelin pelaaminen on todella jännittävää ja se on aika erilaista kuin monissa muissa hedelmäpelissä. Tämä johtuu siitä että osa merkeistä on alussa piilossa ja avautuu vasta kun voittaa. Mitä enemmän voittoja tulee peräkkäin, niin sen jännittävämmäksi peli menee. Ja kaikki jännitys yhden voiton jälkeen on ilmaista siihen asti kunnes ei enää voitakaan.

Pelissä ei ole erillisiä bonuspelejä ja vain Wild-merkki on erikoismerkki. Mutta tämä voiton jälkeen tapahtuvat piilomerkkien paljastukset varmasti korvaavat bonuspelit. Ja onhan pelissä lähes koko ajan menossa ilmainen kierros. Pelissä on todella hyvä teoreettinen voittoprosentti, joten sen mukaan voittoja tulee aika usein ja sen yhteydessä ilmaiskierroksia tulee todella usein.

Peli siis näyttää kivalta, mutta sitä on kiva pelata, kun tapahtumia riittää. Kun voittaa, niin tuntuu kuin saisi raaputtaa arvasta osia esiin. Nämä piilotetut merkit ovatkin ihan samanvärisiä kuin raaputusarpojen peittävä aines. Jos haluaa harjoitella pelin pelaamista, niin siitä löytyy myös demoversio. Ei muuta kuin kokeilemaan. Ensin vaikka harjoittelee ja sitten pelaa oikealla rahalla, kun huomaa kuinka mukava peli tämä on.