Yggdrasil pelitoimittajan peliuutuus: Rainbow Ryan

Yggdrasil pelituottaja on vastikään julkaissut uuden rokkaavan uutuuspelin nimeltä: Rainbow Ryan. Rainbow Ryan on todella ainutlaatuinen ja innovatiivinen kolikkopeli. Pelin grafiikat ja äänet luovat pelaajilleen täysin ainutlaatuisen pelikokemuksen. Jos haluat tutustua peliin saman tien, klikkaa tämän blogin kuvia, jolloin siirryt automaattisesti nettikasinoon, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla heidän pelejä, kuten esimerkiksi Rainbow Ryan, täysin ilmaiseksi!

Me olemme kuitenkin kokeilleet peliä, jotta voit tutustua peliin tarkemmin ennen pelin aloittamista. Voit lukea lisää pelistä sekä Rainbow Ryan pelin toiminnoista täältä alapuolelta.

Rainbow Ryan pelin ulkoasu

Rainbow Ryan on vihreään asuun pukeutunut pienehkö menninkäinen. Ei kannata kuitenkaan välittää siitä, että Rainbow Ryan on pieni, sillä hän on myös todella pippurinen.

Mikä tekee juuri Rainbow Ryan kolikkopelistä ainutlaatuisen, on pelin äänet ja grafiikat. Rainbow Ryan soittaa nimittäin kitaraa juuri kiekkojen sekä voittojen tahtiin. Jos pidät rockista ja kolikkopeleistä, olemme varmoja, että tulet viihtymään tämän pelin seurassa. Peli on rakennettu kuudesta rullaavasta kiekosta, neljästä rivistä ja jopa 4096 erilaisesta voittotavasta. Voittomahdollisuudet ovat mielestämme todella hyvät tässä pelissä. Kun aloitat pelaamisen tulet huomaamaan, että olet keikalla, jossa Rainbow Ryan pitää huoleen musiikista ja rullaavat kiekot lavalla pitävät huolen viihteestä.

Rainbow Ryan erikoistoiminnot

Rainbow Ryan ei ainoastaan tarjoa loistavat voittomahdollisuudet ja hauskan teeman, vaan pelistä tulet lisäksi löytämään mielenkiintoisia erikoistoimintoja. Rainbow Ryan tarjoaa korotetut voittomahdollisuudet sekä pelijännitystä mm. seuraavilla erikoistoiminnoilla:

Rainbow Reels on sattumanvarainen toiminto, jossa Rainbow Ryan ottaa haltuun yhden tai monta rullaa, jolloin voittomahdolliset ovat lähes taatut. Pelin suurimmat voitot nappaat, jos Rainbow Ryan päättää ottaa haltuun kaikki kuusi kiekkoa.

Jokeri symbolit toimivat kuten korttipeleissä, nämä wild nimiset symbolit korvaavat kaikki muut symbolit ja tarjoavat sinulle samalla parhaimmat mahdolliset voittoyhdistelmät.

Ilmaiskierroksia sinulla on mahdollista napata tässä pelissä jopa 20 kappaletta. Ilmaiskierrokset voitat, kun saat vähintään 3 ”Free Spins” symbolia yhtäaikaisesti kiekoille. Jos onnistut pyöräyttämään 6 kappaletta Free Spins symbolia yhtäaikaisesti kiekoille, voitat 20 ilmaiskierrosta.

Rainbow Ryan ilmaiseksi

Olemme varmoja siitä, että tulet viihtymään tämän rokkaavan menninkäisen seurassa. Musiikki ja viihde ovat kaikki mitä tarvitset viihdyttävän pelikokemuksen takaamiseksi, ja Rainbow Ryan onnistuu tarjoamaan juuri nämä! Klikkaa täältä alapuolelta ja siirry pelaamaan Rainbow Ryan ilmaiseksi taikka oikeilla rahapanoksilla saman tien! Onnen sinua suosiessa voit voittaa tämän hedelmäpelin ansiota jopa 500 000€!