Wins of Fortune uutuuspeli Quickspiniltä

Suosittu kasinopelien toimittaja: Quickspin on tällä viikolla lanseerannut uuden hehkuvan kolikkopelin nimeltä Wins of Fortune. Pääset kokeilemaan peliä täysin ilmaiseksi, taikka myös oikeilla rahapanoksilla, klikkaamalla tämän blogipostauksen kuvia.

Jos ensin haluat tutustua peliin hieman paremmin, voit jatkaa lukemista täältä alapuolelta!

Wins of Fortune ilmaiskierrokset ja muut toiminnot

Wins of Fortune on hauskasti toteutettu ja hyvillä voittomahdollisuuksilla varustettu kolikkopeli Quickspin pelitoimittajalta. Jos siirryt pelaamaan, tulet saman tien huomaamaan, että peli on innovatiivisesti tuotettu, sillä pelin kiekot eivät ole ihan tavalliset.

Wins of Fortune peli on varustettuna viidellä rullaavalla kiekolla, mutta kiekoilla ei ole saman verran symboleita kuin normaalisti. Normaalit hedelmäpelit ovat useimmiten viidellä kiekoilla varustetut ja viidellä riveillä myöskin. Wins of Fortune pelin kiekot ovat rakennettu seuraavalla tavalla: Ensimmäinen & toinen rulla ovat varustettuna kolmella riveillä, kolmas & neljäs kiekko ovat varustettuna neljällä riveillä ja viides kiekko on varustettuna viidellä rivillä. Tämä on hieman vaikeaa selittää mutta voit tarkistaa blogipostauksen kuvasta mitä tarkoitamme. Samat vierekkäiset symbolit, missä tahansa paikassa vähintään 3 vierekkäisellä rullalla, alkaen rullasta äärimmäisenä vasemmalla äärimmäisenä oikealla olevaan rullaan on voittoyhdistelmä Wins of Fortune kolikkopelissä.

Kiekoilta löydät symboleita kuten eriväriset timantit sekä vanhojen tarinoiden myyttisiä hahmoja. Pelin taustalla näet kauniin laakson jossakin Aasian maissa.

Wins of Fortune on myös varustettuna muutamilla mielenkiintoisilla erikoistoiminnoilla, nimittäin:

  • Wild symbolit
  • Uudelleenpyöräytys millä tahansa voitolla
  • Super uudelleenpyöräytys

Wild symbolit tunnistat nopeasti Wins of Fortune pelissä, sillä niissä lukee selkeästi ”WILD”. Wild symbolit toimivat kuten jokerit toimivat esimerkiksi videopokerissa. Wild symbolit korvaavat kaikki muut symbolit ja tarjoavat saman tien paljon paremmat voittomahdollisuudet pelikierrokselle.

Uudelleenpyöräytys millä tahansa voitolla tarkoittaa sitä, että saat automaattisesti ilmaiskierroksen, jos voitat. Voittaessasi Wins of Fortune pelissä, saat aina ilmaisen pyöräytyksen, jolla voit napata lisää voittoja. Lisäksi jokaisella uudelleenpyöräytyksellä voittolinjojen määrä kasvaa, jolloin myös voittomahdollisuudet paranevat. Ilmaiset kierrokset jatkuvat niin pitkään Wins of Fortune pelissä, kunnes voittoja ei enää tule.

Super uudelleenpyöräytys käynnistyy, jos onnistut voittamaan 4 kertaa putkeen. Super uudelleenpyöräytys käynnistyy neljännen voittavan uudelleenpyöräytyksen jälkeen. Jos Super uudelleenpyöräytys käynnistyy, kaikki edelliset voittavat symbolit jäävät kiekoille, jolloin voitonmahdollisuuksiesi ovat lähes taatut. Tämä on myös yksi meidän lempitoiminnoista juuri Wins of Fortune pelissä, sillä jos onnistut käynnistämään uudelleenpyöräytykset, nämä sekä voitot voivat jatkua jopa loputtomiin!

Mielestämme Quickspinin viimeisin peliuutuus Wins of Fortune on todella innovatiivinen ja jännittävä kolikkopeli jota me todella suosittelemme sinua kokeilemaan!

Kokeile Wins of Fortune uutuuspeliä saman tien joko ilmaiseksi taikka oikeilla rahapanoksilla klikkaamalla täältä alapuolelta!