Vinkkejä Pokerin pelaamiseen

Onko sinulla tavoitteena olla parempi pokeripelaaja, ja nopeasti? Seuraa alla olevat helpot ohjeet ja vinkit edistääksesi pokeritaitojasi sekä voittosi. Sillä ei ole väliä oletko uusi taikka kokeneempi pokerin pelaaja, sillä alla olevat vinkit sopivat kaikille!

Älä pelaa kaikki pokerikädet

Yksi suurimmista virheistä jotka monet uudet pokerinpelaajat tekevät, on että he pelaavat liian paljon pokerikäsiä. Ollessasi uusi pokeripelaaja, haluat tietysti pelata pokeria, ja tämä tarkoittaa sitä, että jäät automaattisesti pelaamaan, vaikka pokerikätesi on huono. Vaikka pelaat enemmän, et välttämättä voita enemmän. Useimmiten se oikeasti tarkoittaa sitä, että häviät enemmän. Kannattaa tarkistaa oma pokerikäsi kunnolla ennen kuin päätät että jatkat pelaamista.

Älä pelaa, jos olet humalassa

Vaikkakin pelaaminen hieman humalassa saattaa olla jännittävää ja hauskaa ajanviihdettä, tämä päättyy useimmiten siihen, että häviät rahasi. Olet rennompi etkä seuraa peliä niin tarkasti kuin pitäisi, ja saatat jopa panostaa enemmän, vaikket haluaisi. Suosittelemme sinua jättämään pokeripelaamisen kaveriporukan kesken, jos olet juonut alkoholia.

Bluffaa ainoastaan, jos siihen on syytä

Monet uudet pokeripelaajat tietävät, että bluffaaminen on osa pokeria ja pokeripelejä, mutta ei välttämättä osaa käyttää sitä oikein. Bluffaaminen toimii ainoastaan tietyissä tilanteissa ja sitä ei kannata tehdä, ellei siihen ole syytä. Bluffaamista ei kannata tehdä vain koska se on osa pokeria ja koska haluat kokeilla sitä. On parempi olla bluffaamatta, kuin bluffata ainoastaan koska siltä tuntuu. On myös vaikeaa bluffata kokeneempia pelaajia vastaan, joten kannattaa olla varuillaan, jos haluat bluffata.

Osaa myös luovuttaa

Toinen todella tunnettu virhe joka moni uusi pokeripelaaja tekee, on se, että he jäävät pelaamaan pokerikäden koska ovat jo pelissä mukana. Jos sinulla on huono pelikäsi, kannattaa luovuttaa eikä jäädä pelaamaan vaan sen takia että olet jo panostanut tietyn summan siihen pelikierrokseen. Joskus on parempi luovuttaa kuin jäädä pelaamaan.

Kiinnitä huomiota pelipöydän pelikortteihin

Kun ensin aloitat pelaamisen, riittää että muistat pelisäännöt ja pidät huolen omista pelikorteistasi. Mutta kun olet pelannut jo muutaman pelikierroksen ja tämä toimii automaattisesti, kannattaa myös kiinnittää huomiota pelipöydän pelikortteihin. Mitkä ovat parhaimmat mahdolliset pokerikädet, onko täyskäden ja suoran mahdollisuutta.

Valitse pokeripeli joka sopii sinulle

Pokeripelejä sekä pokerihuoneita on tarjolla netissä jopa loputtomasti erilaisia. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että valitset pokeripelin taikka pokerihuoneen joka sopii sinun taitoihin sekä kokemuksiin. Ollessasi uusi pelaaja ei kannata siirtyä pelipöytiin joissa pienin panos on 5€, esimerkkinä. Mitä suuremmat panokset pokerissa on, useimmiten tämä tarkoittaa sitä, että pelaajilla on enemmän kokemusta sekä taitoa. Aloita aina pokerin pelaamista pienillä panoksilla, ja kun tunnet olevasi valmis ja sinulla on siihen varaa, voit siirtyä suurimpiin pelipöytiin.