Uusi viikinkiaiheinen peli: Viking Runecraft

Viking Runecraft on pelitoimittajan: Play´n Go:n viimeisin peliuutuus joka taatusti tulee saamaan lämpimän vastaanoton, varsinkin Pohjolan pelikansan keskuudessa.

Kyseessä on loistava kolikkopeli varustettuna viikinkiaiheisella teemalla sekä monilla ainutlaatuisilla erikoistoiminnoilla. Pelissä voit napata parhaimmillaan jopa 500 000€ jättipottivoiton ja peliä pääset pelaamaan myös pienillä panoksilla, pelin pienin mahdollinen panos on 0,10€. Peli on todella mielenkiintoinen myöskin siitä syystä, että kyse ei ole mistään klassisesta kolikkopelistä jossa rullat pyörivät ja voitot muodostuvat klassisista voittosymboleista ja yhdistelmistä, vaan Viking Runecraft kolikkopelissä symbolit putoavat paikalleen.

Voittoja nappaat Viking Runecraft kolikkopelissä aina, kun saat viisi tai useampia samanlaisia symboleita yhdistettynä toisiinsa joko vaaka- tai pystyrivissä. Jos onni suosii sinua ja voitat, voittoon osallistuneet voittosymbolit häviävät peliruudusta ja uudet symbolit putoavat automaattisesti paikoilleen. Eikä tässä vielä kaikki, sillä saat aina voiton yhteydessä toisen mahdollisuuden voittaa uusien symbolien avulla ja uusia symboleita putoaa paikoilleen niin kauan, kunnes voittoja ei enää tule. Voit yhden voiton avulla napata jopa kymmeniä voittoja Viking Runecraft pelissä. Voit lukea lisää Viking Runecraft kolikkopelistä täältä alapuolelta, taikka aloittaa pelaamisen ilmaiseksi saman tien klikkaamalla täältä oikean puoleisemmasta kuvasta!

Viking Runecraft pelin erikoistoiminnot

Viking Runecraft kolikkopeli tarjoaa taattua jännitystä elämääsi, sillä jännittäviä erikoistoimintoja riittää jopa loputtomasti.

Aloitetaan pelin satunnaistoiminnoilla, jotka voivat ilmestyä satunnaisesti pelikierroksien aikana jolloin voittoja ei satu kohdallesi. Nämä eivät voi ilmestyä pelikierroksien aikana jolloin voitat. Nämä satunnaistoiminnot kutsutaan Viking Runecraft pelissä nimillä: Jumalten lahja. Satunnaistoiminnot ovat:

  • THOR, on salama, joka iskee peliruutuun ja muodostaa automaattisesti 5-9 jokerisymbolia
  • ODIN, muodostaa automaattisesti 4 jokeria kahdessa eri ryhmässä
  • FREYA, on valo, joka valaisee monta erillistä jokerisymbolia neljään eri ryhmään, kunnes vähintään yksi voitto osuu kohdallesi
  • HEIMDALL, tarjoaa jokaiselle riville yksi jokerisymboli

Viking Runecraft pelistä löydät myös erikoistoiminnon nimeltä ”Taso”, jossa aina pääset uudelle tasolle, kun tyhjennät (tarkoittaa sitä, että voitat ja symbolit häviävät) kyseisen kuvion jota näet peliruudussa. Jos tyhjennät kuvion, pääset aina uudelle tasolle ja jos yllät jumalten tasolle sinua odottaa loistavat rahapalkinnot! Jokaisella tasolla joku neljästä aiemmasta mainituista jumalista siunaa sinua läsnäolollaan.

Peli tarjoaa myös jännitystä Valhallan Riimut nimisellä toiminnolla, joka on bonuskierros. Riimukivet saat kerättyä, kun voitat 5 erilaisesta riimukivisymbolista ja Valhallan Riimut – bonuspeli käynnistyy automaattisesti, kun keräät vähintään yksi riimukivi sekä samalla tyhjennät nykyisen kuvion jota näet peliruudussa. Bonuskierroksessa sinun tulee osua pelin bonuspyörässä aktivoituun bonuskohtaan ja voitat. Helppoa, eikö vain?

Tuhon lataus niminen toiminto tarjoaa myös jännitystä arkeesi pelissä Viking Runecraft. Tuhon lataus on toiminto, joka käynnistyy automaattisesti 20 symbolista saadun voiton jälkeen ja jokainen voitto kasvattaa latausta pelissä. Kun Tuhon lataus käynnistyy, pelisymbolit muuttuvat tietynlaisiksi symboleiksi, riippuen siitä mikä tuhon latauksen toiminnoista aktivoituu. Jokainen Tuhon latauksen toiminnoista tarjoavat sinulle lähestulkoon taatut voittomahdollisuudet!

Eikä tässä vielä kaikki, sillä Viking Runecraft peli on myös varustettuna Ragnarök ilmaiskierroksilla, jossa voit napata voittoja jopa 15 kertaisena!

Kokeile sinäkin Play´n Go:n uutuuspeliä Viking Runecraft saman tien klikkaamalla täältä alapuolelta, olemme varmoja, että tulet viihtymään tämän pelin seurassa!