Uusi Scruffy Duck kolikkopeli

Olipa kerran ruma ankanpoikanen joka ei sopinut muiden ankkojen joukkoon, mutta myöhemmin muuttui kauniiksi joutseneksi. Saatat ehkä tunnistaa tämän tarinan vanhasta sadusta: Ruma Ankanpoikanen joka on julkaistu ensimmäisen kerran jo vuonna 1843. Satua on kirjoittanut tanskalainen H. C. Andersen. Tästä tunnetusta sadusta on nyt myös tehty viihdyttävä kolikkopeli, sillä suosittu pelitoimittaja: Net Entertainment julkaisee kahden päivän sisään uuden ja hauskan kolikkopelin nimeltä: Scruffy Duck. Scruffy Duck on kolikkopeli, jonka teemana toimii juuri edellä mainittu satu: Ruma Ankanpoikanen.

Scruffy Duck kolikkopeli on rakennettu klassisella tavalla sisältäen 5 kiekkoa, 3 riviä ja yhteensä 25 voittolinjaa. Vaikka pelillä on klassinen ulkoasu, tästä ei kuitenkaan kannata liikaa huolehtia, sillä pelissä piilee monta jännittävää erikoistoimintoa. Voit lukea lisää Scruffy Duck pelin erikoistoiminnoista täältä alapuolelta.

Scuffy Duck ilmaiskierrokset ja muut toiminnot

Scruffy Duck tarjoaa paljon ilmaiskierroksia sekä wild toimintoja, mutta myös suuria voittoja, joten tulet taatusti viihtymään tämän pelin parissa. Scruffy Duck tarjoaa viihdettä arkeen mm. seuraavilla erikoistoiminnoilla:

 • Expanding Wild (laajenevat wild symbolit taikka jokeri symbolit)
 • Freespins (Ilmaiskierrokset)
 • Erikoistoimintoja ilmaiskierroksissa kuten esimerkiksi kolmenkertaiset voitot
 • Monta erillistä wild toimintoa ilmaiskierroksien aikana

Aloitetaan toiminnolla: Expanding Wilds, mikä tarkoittaa sitä, että wild symbolit laajenevat automaattisesti koko kiekon kokoisiksi wild – symboleiksi. Wild symbolit korvaavat automaattisesti kaikki muut symbolit ja tarjoten sinulla samalla paremmat voittomahdollisuudet. Wild symbolit toimivat samalla tavalla kuin jokerit toimivat korttipeleissä. Exanding Wilds voivat Scruffy Duck pelissä ilmestyä sekä pääpelin että ilmaiskierroksien aikana.

Freespins toiminto tarkoittaa ilmaiskierroksia. Scruffy Duck pelistä löydät monta Freespins – symbolia, ja kolmen näiden ilmestyessä samanaikaisesti kiekoille 3,4 tai 5 pääpelin aikana pelissä käynnistyy ilmaiskierrokset.

Ilmaiskierroksien aikana sinulla on yksi alla olevista viidestä erikoistoiminnoista aktivoituna:

 • Kolminkertaiset voitot (3X kerroin) 15 ilmaiskierroksen aikana
 • Symbol removal (symbolin poisto = paremmat voittomahdollisuudet) 12 ilmaiskierroksen aikana
 • Collosal Wild (loistava määrä wild – symboleita) 10 ilmaiskierroksien aikana
 • Random Wild (satunnaisesti ilmestyvät wild symbolit) 8 ilmaiskierroksien aikana
 • Double Feauture (tuplatoiminto) 6 ilmaiskierroksien aikana

Parhaimmillaan voit kolmella freespins symbolilla Scruffy Duck kolikkopelissä napata jopa 15 ilmaiskierrosta varustettuna kolminkertaisilla voitoilla. Joten voit näiden avulla taatusti napata loistavia voittoja!

Eikä tässä vielä kaikki, sillä ilmaiskierroksien aikana ilmestyy myös roppakaupalla wild toimintoja, yllä mainittujen toimintojen ohella! Ilmaiskierroksien aikana voi ilmestyä seuraavat wild erikoistoiminnot:

 • Expanding wild (laajenevat wild symbolit)
 • Colossal Wild (ruudukko täynnä wild symboleita)
 • Random Wild (satunnaisesti ilmestyvät wild symbolit)

Scruffy Duck ilmestyy ainoastaan parin päivän sisään, joten kannattaa torstaina suunnata saman tien esimerkiksi MrGreen kasinoon josta tulet löytämään tämän loistavan peliuutuuden!