Uusi Fairytale Legends Hans & Gretel kolikkopeli

Ruotsalainen pelitoimittaja: Net Entertainment on vihdoin julkaissut toisen osan heidän suositusta ”Fairytale Legends” triologiasta. Tämä tarkoittaa sitä, että uusi kolikkopeli on nyt pelattavissa lähestulkoon jokaisessa Suomalaisessa nettikasinossa. Fairytale Legends ensimmäinen osa julkaistiin viime vuoden puolella ja viimeisin osa ja peli ovat pelattavissa tämän vuoden loppupuolella. Nyt on kuitenkin aika nauttia uudesta Fairytale Legends Hans & Gretel pelistä!

Peli perustuu Hannu ja Kerttu satuun, joka kertoo neuvokkaista sisaruksista, jotka luontevasti myös esiintyvät uudessa Hans & Gretel hedelmäpelissä. Vaikkakin kyseinen satu kertoo sisaruksista jotka ovat köyhän puuhakkaajan lapsia, sinulla on tässä pelissä mahdollisuus napata jopa 200 000€ jättipottivoiton.   Pelin satumainen ja innovatiivinen teema sekä huikea jättipotti ei kuitenkaan ole ainoa syy miksi sinun kannattaisi pelata juuri Fairytale Legends Hans & Gretel kolikkopeliä, sillä pelissä piilee jopa loputtomasti jännittäviä erikoistoimintoja. Voit lukea lisää pelin innovatiivisista erikoistoiminnoista täältä alapuolelta.

Fairytale Legends Hans & Gretel kolikkopelin erikoistoiminnot

Hannu ja Kerttu tarjoaa sinulle roppakaupalla erikoistoimintoja sekä bonustoimintoja tässä uudessa kolikkopelissä. Satumaisen teeman ohella sinua viihdyttää myös seuraavat toiminnot:

Stacked Wild Re-Spin

Stacked Wild Re-spin on yksi ilmainen ilmaispyöräytys, joka käynnistyy automaattisesti, kun Stacked Wild symboli ilmestyy koko rullan kokoiseksi symboliksi. Koko rullan kokoinen Stacked Wild symboli voi ilmestyä kiekoilla 2 ja 4 peruspelin aikana sekä kiekoilla 1 ja 5 ilmaisen pyöräytyksen aikana. Tämä Stacked Wild symboli korvaa kaikki muut symbolit ja tarjoaa sinulle samalla huomattavasti paremmat voittomahdollisuudet. Samalla tavalla kuin jokerit toimivat korttipeleissä.

Satunnaistoiminnot

Mikä mielestämme on ehdottomasti yksi pelin parhaimmista toiminnoista, on pelissä ilmestyvät satunnaistoiminnot. Nämä käynnistyvät satunnaisesti pelikierroksien aikana, joten et voi koskaan tietää milloin pelijännitys korostuu entuudestaan. Pelissä on yhteensä kolme erillistä satunnaistoimintoa: Fairy Wonder Spin, Fairy Surprise ja Fairy Wild Spin.

Fairy Wonder Spin toiminnon aikana kiekoille ilmestyy kaunis keijukainen joka muuntaa 5 – 9 symbolia pelin logo symboliksi. Pelin logo symbolit tarjoavat korkeimmat voittoyhdistelmät Fairytale Legends Hans & Gretel pelissä, joten onnen sinua suosiessa voit tämän satunnaistoiminnon aikana napata loistavia suurvoittoja!

Fairy Surprise satunnaistoiminto ilmestyy satunnaisesti, mutta ainoastaan siinä tilanteessa, ettei peruspelissä ole voittotilannetta. Tässä toiminnossa keijukainen valitsee yhden satunnaisen symbolin rullilla olevista symboleista, jonka jälkeen muut symbolit, alkaen pienen voiton symboleista, muuttuvat automaattisesti valituksi symboliksi, kunnes voitto osuu kohdallesi.

Fairy Wild Spin toiminnossa keijukainen muuntaa automaattisesti kaksi kokonaista kiekkoa wild symboleiksi. Tämä voi tapahtua ainoastaan keikoilla 1,2,4 ja 5. Voittomahdollisuudet ovat lähes taatut tämän satunnaistoiminnon aikana. Kun rullat ovat pysähtyneet ja voitto maksettu annetaan lisäksi vielä Stacked Wild Re-spin uudelleenpyöräytys.

Bonustoiminnot

Fairytale Legends Hans & Gretel kolikkopelin erikoistoiminnot eivät lopu vielä tähän, sillä pelistä löytyy myös 3 erillistä bonustoimintoa. Bonustoiminto käynnistyy automaattisesti kolmen bonussymbolin ilmestyessä yhtäaikaisesti kiekoille 1,3 ja 5. Bonustoiminnot ovat: Candy House Bonus, Free Spins (ilmaiskierrokset) ja Coin Win (rahapalkinto).

Candy House Bonus bonustoiminnossa sinun tulee valita kolme karamellia näytön 15:sta karamellista. Kukin karamelli vastaa tiettyä voittokerrointa mutta voittokertoimia ei kuitenkaan paljasteta. Kun olet valinnut kolme maukasta karamellia, voit valita 3 kertoimen keskimääräisen arvon saamisen taikka valita yhden 3:sta aiemmin valitsemasta kertoimesta.

Free spins bonustoiminto tarkoittaa sitä, että voitat automaattisesti 10 viihdyttävää ilmaisia pelikierroksia.

Coin Win bonustoiminto tarkoittaa sitä, että voitat nykyisen panoksen 15 kertaisena, joten jos olet panostanut isosti, voitat myös isosti!

Kuten huomaat, satunnaistoimintoja, bonustoimintoja ja erikoistoimintoja on tarjolla paljon erilaisia tässä pelissä. Tämä on myös syy miksi mekin rakastuimme tähän peliin ensisilmäyksellä! Kokeile Fairytale Legends Hans & Gretel kolikkopeliä saman tien klikkaamalla täältä alapuolelta, olemme varmoja että tulet viihtymään tämän pelin parissa pitkään!