Suositut kolikkopelit Net Entertainmentilta

Net Entertainment on Ruotsalainen pelituottaja, joka on ylivoimaisesti yksi meidän suosikeista. NetEnt tuottaa jatkuvasti mielenkiintoisia ja uusia kolikkopelejä sekä toimintoja, joiten seurassa voimme viihtyä monta tuntia. Mikä tekee just Net Entertainmentin peleistä ainutlaatuisia, on niiden innovatiiviset ja hyvin toteutetut toiminnot sekä ulkoasut. Olemme täällä alapuolella pominneet muutamia meidän suosikkipeleistä, jotka ovat juuri Net Entertainmentin tuottamia. Jos haluat kokeilla pelit ilmaiseksi, taikka jopa aloittaa pelaamisen oikeilla rahapanoksilla saman tien, klikkaa tämän blogipostauksen kuvia, ja olet valmis käynnistämään viihteen muutaman minuutin sisään.

Klassikkopeli Starburst

Starburst on ylivoimaisesti yksi Net Entertainmentin tunnetuimmista kolikkopeleistä. Peli on ollut pelattavissa jo muutaman vuoden ajan, mutta vaikka peli ei olekaan ehkä yksi uusimmista kolikkopeleistä, moni pelaaja edelleen viihtyy tämän pelin seurassa. Starburst on itseasiassa todella yksinkertainen ja helppo kolikkopeli. Peli ei tarjoa kummempia erikoistoimintoja, vaan Starburst on sen sijaan varustettu todella klassisilla erikoistoiminnoilla sekä symboleilla. Pelin kiekoilta löydät klassisia timantteja sekä värikkäitä tähti symboleita. Pelin erikoistoiminnoista löydät mm. Voittoja molemmista suunnista, wild symboleita sekä laajenevia wild symboleita. Jos haluat pelata kolikkopeliä joka on todella klassinen, mutta tarjoaa kuitenkin hieman jännitystä arkeen muutaman erikoistoiminnon ansiota, suosittelemme sinua ehdottomasti kokeilemaan Starburst peliä!

Jännittävä Gonzo´s Quest

Gonzo´s Quest on toinen kestosuosikki ruotsalaiselta Net Entertainment pelitoimittajalta. Kyse on kuitenkin hieman erilaisesta peliautomaatista, sillä klassisten rullaavien kiekkojen sijasta , peli on varustettu putoavilla kivilohkoilla. Mikä tekee Gonzo´s Quest pelistä myös todella mielenkiintoisen, on pelin tarjoamat re-spin toiminnot. Kun voitat pelissä Gonzo´s Quest, voittosymbolit räjähtävät automaattisesti pois pelinäytöltä ja uusia kivilohkoja putoaa paikolleen automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on aina ilmainen uudelleenpyöräytys kun voitat pelissä Gonzo´s Quest. Pelissä on lisäksi todella jännittävä teema, sillä tarkoituksena on että lähdet tunnetun valloittajan kanssa: Gonzalo Pizarro, seikkailulle, jossa sinun tulee löytää piiloitettu kultainen kaupunki nimeltä: El Dorado. Jos haluat kokeilla hieman erilaista kolikkopeliä, suosittelemme sinua ehdottomasti kokeilemaan Gonzo´s Quest hedelmäpeliä.

South Park ja South Park Reel Chaos

Ollessasi todellinen South Park fani, kannattaa ehdottomasti kokeilla Net Entertainmentin kolikkopelejä jossa juuri kyseiset teemat. Vaikka et olisikaan kunnollinen South Park fani, älä huolehdi, sillä tulet taatusti joka tapauksessa viihtymään näiden pelien parissa. Net Entertainment on julkaissut kaksi eri versiota samaisesta pelistä, joista South Park Reel Chaos on viimeisin versio. Molemmat pelit ovat todella hauskoja, ja tarjoavat paljon erilaisia bonustoimintoja sekä erikoistoimintoja jotka yllättävät sinua satunnaisesti. Jos pidät peleistä jotka ovat varustettuna monilla erikoistoiminnoilla sekä satunnaisilla toiminnoilla, suosittelemme sinua kokeilemaan  South Park pelit Net Entertainmentilta.

Voit kokeilla kaikki yllämainitut erittäin viihdyttävät kolikkopelit klikkaamalla täältä alapuolelta. Voit kokeilla pelejä ilmaiseksi taikka oikeilla rahapanoksilla – tämän päätät itse!