Kolikkopelien sanakirja

Kolikkopelejä löytyy tänä päivänä jopa loputtomasti erilaisia, mikä tarkoittaa myös sitä että erikoistoimintoja löytyy lähestulkoon yhtä paljon erilaisia kuin pelejä. Pelien ja niiden toimintojen perässä on monesti todella vaikea pysyä. Vaikka me pelaamme kolikkopelejä päivittäin, törmäämme monesti toimintoihin jotka eivät aina ole selkeästi esitelty. Helpoin tapa oppia miten joku peli taikka joku tietty toiminto toimii, on yksinkertaisesti pelaamalla ja kokeilemalla erilaisia toimintoja ja pelejä. Olemme täällä alapuolella tiivistäneet hedelmäpelien tunnetuimmat ja suosituimmat erikoistoiminnot. Voit tutustua kolikkopelien toimintoihin jatkamalla lukemista, jos haluat kokeilla kolikkopelejä ilmaiseksi voit klikata tämän blogipostauksen kuvia, jolloin siirryt automaattisesti kuukauden nettikasinoon.

Wild toiminnot ja wild symbolit

Wild symbolit ja niiden erilaiset toiminnot ovat taatusti yksi suosituimmista tänä päivänä. Pelatessasi kolikkopelejä lähikaupassasi, tulet taatusti myös törmäämään wild – symboleihin. Wild symbolit ovat jokereita, tarkoittaen sitä että ne korvaavat kaikki muut symbolit, ja tarjoten sinulle samalla paremmat voittomahdollisuudet.

Wild symboleita löytyy todella monesta kolikkopelistä, ja näistä löytyy myös todella paljon erilaisia variaatioita. On olemassa wild symboleita ja toimintoja jotka laajenevat koko kiekon kokoisiksi, taikka tietyn muodoksi. Jos haluat kokeilla kolikkkopeliä varustettuna klassisilla wild symboleilla ja laajenevilla wild symboleilla, suosittelemme sinua kokeilemaan kestosuosikkia: Starburst, jonka seurassa olemme varmoja että tulet viihtymään. Kannattaa myös tarkistaa erilaiset edut kuten ilmaiskierrokset Starburst, jossa pääset peliä pelaamaan jopa ilmaiseksi.

Scatter symbolit

Toinen todella suosittu erikoistoiminto kolikkopeleissä, on scatter symbolit. Scatter symbolit käynnistävät aina jonkinlaisen erikoistoiminnon kuten ilmaiskierrokset, bonuskierrokset taikka käteisvoitot. Riippuen pelistä, pelin scatter symbolit toimivat eri tavalla, ja tarjoavat erilaiset toiminnot. Joka tapauksessa, jos pelissä on scatter symboleita, sinulla on aina paremmat voittomahdollisuudet.

Ilmaiskierrokset, ilmaispyöräytykset, Re-spin ja Freespins

Ilmaiskierrokset, taikka useimmiten tunnettu nimellä ”Freespins”, ovat yksinkertaisesti tietty määrä ilmaisia pelikierroksia joita voit voittaa pelin aikana. Ilmaiskierrokset käynnistyvät useimmiten scatter symboleilla, taikka erillisillä Freespins symboleilla. Ilmaiskierroksia voit voittaa jopa monia kymmeniä, riippuen tietysti siitä mitä peliä pelaat. On myös olemassa ns. ”Re-spin” pyöräytyksiä, joka tarkoittaa yhden ilmaisen uudelleenpyöräytyksen. Näistä löytyy myös paljon erilaisia variaatioita. Jos haluat kokeilla hauskan re-spin toiminnon, suosittelemme sinua kokeilemaan Net Entertainmentin Gonzo´s Quest kolikkopeliä, jossa symbolit räjähtävät pois kiekoilta kun voitat, ja uusia symboleita putoavat paikoilleen, jolloin aina saat ilmaisen Re-spin pyöräytyksen kun voitat.

Bonussymbolit ja bonustoiminnot

Bonustoimintoja, bonussymboleita ja bonustoimintoja on jopa loputtomasti erilaisia tarjolla. Vaikkakin me pelaamme lähestulkoon jokaisena päivänä erilaisia kolikkopelejä, yllätymme aina uuden bonustoiminnon ilmestyessä. Hyvä esimerkki hauskoista ja viihdyttävistä bonustoiminnoista on Net Entertainmentin kolikkopelit: South Park ja South Park Reel Chaos, jossa on äärettömän paljon erilaisia bonustoimintoja.