Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Wild Wild West: The Great Train Heist

Wild Wild West: The Great Train Heist -pelissä ollaan keskellä villiä länttä ja junaryöstöä!


Kun lähtee mukaan Wild Wild West: The Great Train Heist -pelin junaryöstöä, voi voittaa kolikoita jopa 30 ilmaiskierroksen kautta!

Wild Wild West: The Great Train Heist

Wild Wild West: The Great Train Heist on villin lännen meininkiin perustuva kolikkopeli. Pelin grafiikka on sarjakuvamainen ja sen pääosassa on monta veijaria, joilla kaikilla ei näytä olevan ihan puhtaat jauhot pussissa. Sen näkee jo heidän ilmeistään, joissa paistaa viekkaus ja määrätietoisuus. Kun katsoo pelin taustaa, menee sieltä välillä ohi juna. Siitä selviääkin todella paljon, että mitä näillä pelin henkilöillä on mielessä. Kun liityt heidän seuraansa, pääset mukaan junaryöstöön. Juna on täynnä kolikoita, joten sinä tämän pelin pelaajana pääset niihin käsiksi. Wild Wild West: The Great Train Heist on suositun pelituottajan peli. Eli kyseessä on Net Entertainment. Kokeile peliä ensin vaikka ilmaiseksi!

Pelaa Wild Wild West: The Great Train Heist ilmaiseksi

Wild Wild West: The Great Train Heist -pelin villin lännen voitot!

Wild Wild West: The Great Train Heist on peli, jossa on mukana paljon toimintaa, joka tarkoittaa monenlaisia voittoja. Pelin yksi erikoissymboli on Wild, joka korvaa pelin muita symboleita paitsi ei muita erikoissymboleita. Muita erikoissymboleita ovat Scatter ja Bonus. Scatter tuo pelissä ilmaiskierroksia. Kun niitä saadaan kolme kappaletta, voitetaan 10 ilmaiskierrosta. Neljä tarkoittaa 20 ilmaiskierroksen voittoa. Viidellä voittaa jo 30 ilmaiskierrosta.


Ilmaiskierrosten aikana esiintyy neljänlaisia Wild -symboleita. Ne joko ovat normaaleja tai sitten ne laajentuvat, antavat voittokertoimia tai leviävät. Bonussymbolien avulla päästään pelin bonuspeliin, jossa on tarkoitus tehdä valintoja. Se voi antaa voittoja 5 – 50 kertaa pelattuun panokseen nähden. Pelissä voi voittaa 10 voittolinjan kautta.

Wild Wild West: The Great Train Heist -pelin villi ulkoasu

Wild Wild West: The Great Train Heist on mielenkiintoinen peli jo siten, että katselee sen menoa ja meininkiä. Teema vie sinne villiin länteen asti, jolloin tehtiin paljon junaryöstöjä. Sellaisesta on tässäkin pelissä kyse, joka selviää kun katsoo pelin hahmoja ja mitä tapahtuu pelin taustalla. Pelissä on sarjakuvamaisia piirroksia, joita niitäkin on jo mukava katsella. Mutta kun haluaa junaryöstön voitot oikeina kolikkovoittoina, pitää käynnistä pelin oikea rahapelin versio!