Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Wild Birthday Blast

Wild Birthday Blast -kolikkopelin teema liittyy synttäreiden juhlimiseen, joissa pelaajalle on tiedossa paljon lahjoja kolikoiden muodossa!


Wild Birthday Blast antaa välillä myös yllätyksiä sisältäviä voittoja!

Wild Birthday Blast

Wild Birthday Blast -kolikkopelin avulla voi viettää synttäreiden huumaa vaikka jokaisena päivänä viikossa. Sen voi tehdä käynnistämällä pelin esimerkiksi Chancehill -nettikasinolla. Wild Birthday Blast ei tule kiusamaan pelaajia ”Paljon onnea vaan” -kappaleella, johon kyllästyisi aika pian. Pelistä löytyy vain niitä syntymäpäiviin liittyviä asioita, joihin ei kyllästy koskaan. Niillä tarkoitetaan tietysti sankarin saamia lahjoja. Tässä pelissä ne ovat kolikkovoittojen muodossa. Niitä saadaan pelissä normaalikolikkovoittoina, Wild -merkkien avulla, ilmaiskierroksien kautta sekä yllätyspaketteina. Pelissä voidaan päästä välillä viettämään yllätysjuhlia, jotka käynnistyvät pelissä aivan yllättäen kuten yllätysjuhlien pitääkin. Juhlia vietetään pelin erilaisten juhlaeläinten kanssa. Pelin on tuottanut Microgaming.

Pelaa Wild Birthday Blast ilmaiseksi

Wild Birthday Blast -pelin voitot

Wild Birthday Blast -pelistä löytyy usea eläin, jotka ovat varustautuneet erilaisilla juhliin liittyvillä asioilla. Ne ovat samalla pelin perusvoittoja tuovia merkkejä. Norsu antaa niistä suurimmat voitot. Viisi sellaista tarkoittaa 1250 kolikon voittoja. Muita eläinmerkkejä ovat mm. nallekarhu, kirahvi ja papukaija. Peli antaa voittoja myös korttipakan korteilla kympistä ässään. Niillä saadaan tuttuun tapaan pelin pienimpiä voittoja, jotka nekin ovat mukavia syntymäpäiväänkin sopivia lahjoja. Peli antaa voittoja 30 voittolinjan kautta.

Mutta niitä suurempiakin lahjoja on pelissä tarjolla. Kun pelissä voittaa ilmaiskierroksia, voi niiden aikana saada kerättyä jo mukavan voittopotin. Ilmaiskierroksia voi voittaa kerralla 10, 15 tai 20 kappaletta riippuen siitä, että ilmestyykö pelissä kerralla kolme, neljä vai viisi ilmaiskierrossymbolia. Pelistä löytyy myös Wild -merkki, jonka avulla voittoja saadaan helpommin. Koska tämä peli on syntymäpäiväaiheinen peli, liittyy siihen myös pelissä saatavia erikoisvoittoja. Ne ilmestyvät pelissä yllättäen. Silloin pelaaja pääsee avaamaan pelissä neljä ovea, joiden takaa paljastuu jokin yllätysvoitto kolikkojen muodossa.

Wild Birthday Blast -pelin rakenne ja ulkoasu

Wild Birthday Blast -pelissä on mukava teema. Kukapa ei pitäisi syntymäpäivien vietosta? Pelin juhlavieraat ovat aika erikoisia, koska ne ovat erilaisia juhlafiiliksessä olevia eläimiä. Näissä juhlissa on oikein värikkäät ja raikkaat koristeet. Niitä on sijoitettu pelissä viiteen rullaan ja kolmelle riville. Jos pitää juhlimisesta ja siitä että on niiden pääosassa, on peli Wild Birthday Blast silloin täydellinen pelikohde!