Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

The_Mask_Flash

The Mask Flash -kolikkopeli tarjoaa huikean suuren määrän erikoistehosteita ja samalla myös erikoisvoittoj


The Mask Flash on suuri kunnianosoitus Jim Carreyn tähdittämälle menestyselokuvalle nimeltään The Mask!

The Mask Flash

The Mask Flash -kolikkopeli perustuu elokuvaan, jonka olet aika varmasti nähnyt tai ainakin nähnyt sen pääosassa olevan hahmon mieleenpainuvan kuvan. Kuten elokuvassa, myös tässä pelissä kaikesta tulee huolehtimaan tämän vihreän maskin taakse piiloutuva hahmo. Vihreä maski antaa taikavoimia, joiden avulla tässä pelituottajan NextGen -kolikkopelissä tullaan saamaan paljon voittoja. The Mask elokuva oli aikanaan Oscar-ehdokkaana sen huikeiden erikoistehosteiden ansiosta. Myös tämä peli voisi olla kilpailussa ehdokkaana sen erikoistehosteiden takia, koska peli näyttää ihan siltä kuin katsoisi tätä elokuvaa. Pelissä nähdään myös muita elokuvasta tuttuja asioita. Tämän pelin avulla pääsee muistelemaan tätä aikanaan todella suosittua elokuvaa. Jos sitä ei ole vielä nähnyt, voi tämän pelin jälkeen haluta katsoa myös tämän elokuvan. Tarkista alla olevat mahtavat kasinoedut ja nappaa jopa 10€ ilmaista pelirahaa jolla voit pelata tätä jännittävää kolikkopeliä!

Pelaa The Mask Flash ilmaiseksi

The Mask Flash -peliin naamioidut voitot ja erikoisvoitot

Vaikka The Mask Flash -peliä voisi vain ihailla, kannattaa sitä myös pelata oikealla rahalla. Tämän vihreän maskin takana oleva hahmo johdattaa pelaajan pelissä monien voittojen äärelle. Hänen auttamanaan voi esimerkiksi voittaa ilmaiskierroksia joko 10, 15 tai 25 kappaletta. Siihen tarvitaan samalla myös joko 3, 4 tai viisi Scatter -symbolia. Pelistä löytyy myös Wild -merkki, jonka kuvassa on tietysti tämä vihreämaskinen hahmo.

Pelin normaalivoitoista suurimmat tuo Jim Carreyn kuva. Hän esittää elokuvan päähenkilöä, joka käyttää tätä vihreää maskia. Toiseksi suurimmat voitot saadaan Cameron Diazin kuvalla. Hänelläkin on elokuvassa näkyvä rooli. Pelistä löytyy uskomaton määrä erikoisvoittoja, joihin kannattaa tutustua ensin vaikka pelin demoversion avulla. Niitä on niin paljon, että ehkä siltikään ei tiedä miten monella tavalla tämä peli tulee yllättämään.

The Mask Flash -pelin ulkoasu ja rakenne

The Mask Flash on juuri sen näköinen peli kuin se elokuva, johon tämä peli perustuu. Siksi peli antaa kunniaa tälle jo 90-luvulla tehtyyn elokuvaan. Peli ei näytä siltä, että se olisi tehty silloin. Se on nykyaikaisen ja ehkä normaalia modernimman pelin näköinen kolikkopeli. Jos haluaa pelata peliä, joka on täynnä erilaisia erikoisvoittoja, kannattaa käynnistää The Mask Flash!