Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Royal Masquerade

Royal Masquerade -kolikkopelin teema liittyy naamiaisiin, jollaisia järjestetään esimerkiksi Venetsiassa!


Royal Masquerade voi antaa jopa 500 000 kolikon voittoja!

Royal Masquerade

Royal Masquerade -kolikkopelin teema liittyy Venetsiaan ja tarkalleen ottaen siellä järjestettäviin naamiaisiin. Niitä vietetään siellä kokonaisten karnevaalien merkeissä. Sinne osallistuneet käyttävät naamioita ja naamiaisasuja. Aikanaan niitä vietettiin jopa kuukausien ajan, mutta nykyään ne kestävät kaksi viikkoa. Niiden alkuperäinen tarkoitus oli se, että rikkaat ja köyhemmät pystyivät juhlimaan keskenään ilman että vauraus näkyi kenestäkään erikseen. Venetsiasta löytyy paljon liikkeitä, joista näitä naamioita ja asuja voi käydä hankkimassa tai jopa teettämässä juuri itselle sopivia. Tässä pelissä ehkä kaikki naamiaisasuissa olevat ovat kuninkaallisia, johon pelin nimi viittaa. Royal Masquerade -pelin on tuottanut Play’n Go. Pelin tulee antamaan monenlaisia erikoisvoittoja erilaisten naamiaisiin liittyvien asioiden avulla.

Pelaa Royal Masquerade ilmaiseksi

Royal Masquerade -pelin voitot

Royal Masquerade -pelin Wild -merkissä on naamari. Se korvaa pelin muita merkkejä, jotka eivät ole erikoismerkkejä. Pelin Scatter -merkissä on myös naamari, joka näyttäisi olevan naisen kasvojen päällä. Kun niitä tulee peliin vähintään kolme kappaletta yhden kierroksen aikana, antaa peli 5 ilmaiskierrosta. Jokaisella ilmaiskierroksella tulee saamaan voiton! Jos niiden aikana ilmestyy yksikin Scatter -merkki, voitetaan kaksi ilmaiskierrosta lisää. Niitä voi voittaa yhteensä 20 kappaletta.


Pelistä löytyy 10 voittolinjaa. Royal Masquerade -peli voi antaa jopa 500 000 kolikon voittoja. Pelin suurimmat perusvoitot saadaan erilaisten hahmojen kautta. Niillä jokaisella on päällään Venetsian karnevaaleihin sopivat asut ja monella on myös naamari kasvojen edessä. Kaikki asut viittaavat entisajan kuninkaallisten asuihin, joten siitä tämän pelin nimikin tulee. Näitä pelimerkkejä tarvitaan jokaista vähintään kolme kappaletta, jotta saadaan voittoja. Viidellä saadaan voittoja väliltä 250 – 750 kolikkoa. Pelin pienimmät voitot tulevat pelimerkeillä 10, J, Q, K ja A.

Royal Masquerade -pelin rakenne ja ulkoasu

Royal Masquerade -pelin teema liittyy naamiaisiin, jollaisia vietetään esimerkiksi Venetsiassa. Kaikki pelin naamiaisasut näyttävät olevan ehkä satojen vuosien takaisia kuninkaallisten asuja. Sellaisia voi nähdä näissä joka vuosi järjestettävissä naamiaisissa. Peli tuo siksi mieleen sekä entisajan pukeutumistyylin että tämän päivän naamiaiset. Pelistä löytyy viisi kiekkoa sekä kolme riviä!