Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Robin Hood hedelmäpeli

Robin Hood on hauska sekä jännittävä kolikkopeli Net Entertainment pelituottajalta.


Voit lukea Robin Hood kolikkopeli arvostelu täältä alapuolelta, taikka siirtyä pelaamaan loistavan tarjouksen kera saman tien!

Robin Hood hedelmäpeli

Net Entertainmentin tuottama Robin Hood hedelmäpeli on juuri sitä mitä pelin nimestäkin voi päätellä. Tässä pelissä pääsee mukaan tarinaan, joka tapahtumat sijoittuvat Sherwoodin metsään ja sen läheisyyteen satoja vuosia sitten. Pelin päähenkilö on tietysti Robin Hood, joka on todella taitava jousimies. Hän käytti sitä taitoa apunaan ryöstäessään rikkailta köyhille. Tarinassa on myös monia muita hahmoja, joita varmasti odottaa näkevänsä myös tässä pelissä. Robin Hood rakasti pelissä Maria -nimistä neitokaista. Taitavalla jousimiehellä oli apunaan myös monta iloista veikkoa. Tämä vihreään asuun pukeutunut mies koki paljon vääryyttä ja oli myös taitava käyttämään miekkaa. Hänen elämänsä ei ollut helppoa, mutta silti hän onnistui monessa asiassa. Robin Hood hedelmäpeli ei myöskään anna tietenkään suuria voittoja helpolla, mutta niissä voi onnistua kuka tahansa eikä niissä tarvita Robin Hoodin kaltaista taituria. Vain hyvällä onnella pärjää ja se kuulostaa paljon helpommalta kuin jousipyssyllä ampuminen tai miekkataistelut.

Robin Hood kolikkopeli antaa voittoja pelin teemaan liittyvillä merkeillä sekä muutamalla täytemerkillä. Pelissä voi saada voittoja suurilla kertoimilla, Wild-merkkien avulla, ilmaisten kierrosten aikana sekä monilla muilla tavoilla. Vaikka Robin Hood panosti kaikkeen aina täysillä, ei tässä pelissä tarvitse panostaa kuin vähintään 20 sentillä. Jos kykenee, voi peliä pelata myös 100 euron panoksella ja monella muulla arvolla näiden kahden välillä. Robin auttoi heitä, joilla ei ollut kovin hyviä lähtökotia elämässään. Pelissä kuitenkin annetaan heti hyvät lähtökohdat voittoon ihan kaikille. Se tehdään pelin 20 voittolinjan ja 96,8 % palautusprosenttien avulla. Niiden ja monen eri voitonmahdollisuuden avulla kuka tahansa voi saada osan Robin Hoodin avuliasuudesta.

Robin Hood hedelmäpeli tarjoaa paljon asetuksia, jotta pelaamisesta saa tehtyä itselle mahdollisimman mukavan kokemuksen. Jos pitää tästä tarinasta ja haluaa katsella pelin tapahtumia oikein tarkasti, voi pelin asettaa vaikka automaattipeliksi. Silloin ei tarvitse itse tehdä muuta kuin katsella ja nauttia pelistä ja tietysti jännittää antaako peliä mukavia voittoja. Vaikka pelin tarinaan pääsee hyvin mukaan pelin äänien avulla, nekin saa halutessaan säädettyä pois päältä.

Robin Hood hedelmäpeli: teema ja ulkoasu

Robin Hood hedelmäpeli liittyy tietysti täysin vanhaan tarinaan, jossa seikkaili vihreäasuinen Robin Hood. Hän halusi auttaa köyhiä ja varasti heille rikkailta. Vaikka se oli hyvä teko, se oli laitonta ja hän eli lainsuojattoman tapaan. Pelin grafiikka ja sen kuvat eivät anna tarinasta niin karua kuvaa, kun se todellisuudessa oli. Pelissä ei ole edes mukana Robin Hoodin rakastettua, joka ei oikeastikaan kuulunut tarinaan ihan sen alkuaikoina. Heidän välillään tapahtui paljon vääryyksiä ennen kuin he saivat toisensa. Pelissä Robin Hood pääsee paljon helpommalla ja heidän vaikeaa tarinaakaan ei ole pelissä siksi mukana.

Pelin merkeissä esiintyy tietysti vihreäasuinen Robin Hood syyslehtien keskellä.

Lisäksi pelin omissa muissa merkeissä on mies, jolla on kaksi miekkaa, partainen mies, olut tuoppi kädessään oleva mies sekä haarniska-asuinen hahmo. Pelin alussa nähdään video, jossa haarniska-asuiset kuljettavat suurta raha-arkkua. Sitten jostakin pusikosta ilmestyy Robin Hood jousipyssyineen. Hänen mukanaan ovat pelin muista hahmomerkeistä tutut miekkamies ja partasuinen mies. He paljastuvat videossa hänen apureikseen. He saavat varastettua raha-arkun ja jakavat sen sisällön videon lopussa köyhille. Video kertoo kaiken pääasian, joka Robin Hood tarinaan liittyy. Sen jälkeen onkin aika itse kokeilla, että saako myös itse osan tästä raha-arkusta. Niitä on pelin alaosassa viisi arkullista, joten pelistä eivät kolikot lopu kesken.

Robin Hood hedelmäpeli: asetukset, rakenne ja toiminnot

Robin Hood videoslotti antaa asettaa panoksen tason väliltä 1-10 sekä kolikon arvon väliltä 10 senttiä ja 50 senttiä. Kun pelissä on 20 voittolinjaa, on pelin minimipanos 20 senttiä ja maksimipanos 100 euroa. Pelissä on perinteiset viisi kiekkoa ja kolme riviä. Pelin yläosassa on esillä merkit 1x, 2x, 3x ja x5. Ne tarkoittavat, että pelissä voi saada voittoja kaikilla niiden ilmoittamilla kertoimilla. Pelin alaosassa on pelin panosten säätö sekä paljon muita nappuloita ja asetuksia. Keskeltä niitä saadaan pelin kierrokset käyntiin. Ensin kannattaa säätää pelin panos juuri itselle sopivaksi, jottei Robin Hood pääse vain ryöstämään kolikoita liikaa kerralla tai anna liian vähän voittoja voiton tullessa. Jos painaa käynnistysnapin oikealla puolella olevaa kohtaa, se tarkoittaa maksipanoksella pelaamista. Vaikka sellaisella pelaava voi ehkä tuntea itsensä vähän varakkaammaksi, kun satakin euroa käy panokseksi, Robin Hood voi tässä pelissä antaa sellaiselle todella suuria voittoja.

Robin Hood hedelmäpeli on pelattavissa myös automaattipelinä. Sen saa toimintaan kun painaa pelin vasemmassa reunassa olevaa AUTO-sanaa. Siitä saa pelin toimimaan automaattisesti 10–1000 kierroksen ajaksi. Niiden aikana voi vaikka vain nauttia pelin hienoista animaatioista. Mutta jos pelaa pienellä tai vähän tehottomammalla laitteella, saadaan animaatiot pois päältä. Sen voi tehdä pelin jakoavaimen kuvaa painamalla. Samasta paikasta löytyy pelin muitakin asetuksia. Siltä saa pelin alussa näkyvän johdantovideon pois päältä ja sitä ei tarvitse katsoa enää seuraavalla kerralla peliä käynnistäessä. Vaikka pelin äänet lisäävät tarinan tehoa, saa pelistä erikseen taustaäänet ja äänitehosteet pois päältä. Grafiikkaa voi myös säätää vähän huonommaksi tai jopa heikoksi, jos pelattava laite on oikein huonotehoinen. Pelin saa lisäksi toimimaan nopeammin.

Robin Hood hedelmäpeli: voitot

Robin Hood hedelmäpeli antaa sen omilla merkeillä voittoja normaalivoitoista eniten. Robin Hood on niistä paras kolikkopeli. Viidellä sellaisella yhdellä voittolinjalla lähtien vasemmasta laidasta, saa 1000 kolikon voiton. Vielä kahdellakin Robin Hoodilla saa pienen voiton. Hänen veitsiä pitävä ystävä antaa seuraavaksi suurimpia voittoja vähintään kolmella merkillä. Sitten tulee parrakas mies ja hänen jälkeen oluttuoppia kädessään pitävä mies. Vähiten näistä merkeistä saa voittoja haarniska-asuisesta hahmosta. Pelissä on myös täytemerkkejä, joita ovat A, K, Q, J ja 10. Niillä Robin Hood antaa pieniä almuja.

Robin Hood hedelmäpeli antaa tietysti voittoja omilla erikoisilla tavoilla. Shifting Reels on niistä yksi. Siinä kiekot siirtyvät panoslinjan voiton jälkeen, jotta voi voittaa lisävoittoja ja vielä kasvavalla kertoimella. Jokaisen siirtymän voitosta kasvaa voitonkerroin aina kertoimeen viisi asti.

Pelissä on myös Wild-merkkejä. Niissä lukee Robin Hood. Ne korvaavat pelissä kaikki muut merkit paitsi ilmaisia kierroksia antavat ja rahasäkkiä kuvaavat merkit. Rahasäkkejä keräämällä voi voittaa ilmaisia kierroksia. Kun niitä saa kerättyä pelissä neljä, voittaa sillä ilmaiskierroksia. Niitä voi jäädä myös säästöön ja niitä säilytetään pelin ohjeiden mukaan vuosi siitä, kun peliä on viimeksi pelannut. Robin Hoodilla on hyvä muisti ja peliä kannattaa itsekin muistaa käydä pelaamassa, varsinkin jos säkkejä on jäänyt käyttämättä. Pelin alaosassa on raha-arkkuja. Kun niitä napsauttaa, näkee sen, että montako säkkiä on jo kerännyt.

Robin Hood hedelmäpeli sisältää myös erillisen ilmaisten kierrosten merkin, jota kutsutaan pelissä sen englanninkielisellä nimeltä Free Spins. Kun ilmaisia kierroksia voitetaan, valitaan jokin pelin omista pelimerkeistä Extra Wild-merkiksi. Se korvaa silloin ilmaisten kierrosten aikana kaikki muut paitsi pelin ilmaisten kierrosten merkin. Ilmaisille kierroksille pääsee, kun saa kaksi tai enemmän Free Spins -merkkejä minne tahansa kohti kiekkoja. Kahdella sellaisella niitä voittaa viisi ja kolmella jo 10 kappaletta. Free Spins -merkkejä ei kuitenkaan esiinny kahdella ensimmäisellä kiekolla.

Robin Hood hedelmäpeli on aika antelias peli, kuten Robin Hood. Robin Hood jakoi varastamansa rikkaudet köyhille. Tämä peli kuitenkin antaa voittoja kaikille, vaikka olisi jo aika rikas valmiiksi. Pelin teoreettinen voittoprosentti on pelaajalle 96,8 %.

Robin Hood hedelmäpelin arvostelu

Tämän hedelmäpelin päähahmo on Robin Hood, joka tarinan mukaan varasti rikkailta köyhille. Pelin alussa näytetään video, jossa tämä tarinan perusidea esitellään. Tässä pelissä ei tarvitse olla lainsuojaton eikä esittää köyhää, jotta Robin Hood jakaa voittoja. Voittoja saa monella eri tavalla, joita saa vain sillä että hyvä onni matkassa. Pelissä on Wild -merkkejä ja siinä voi voittaa ilmaisia kierroksia sekä saada voittoja monella eri voittokertoimella. Pelin teoreettinen voittoprosentti pelaajalle on aika hyvä, joten kuka tahansa voi olla Robin Hoodin keräämien varojen antamisen kohteena. Eniten normaaleja voittoja saa tietysti keräämällä Robin Hood -merkkejä. Mutta hänen ystävänsä ovat myös hyviä voittojen antajia. Heitäkin on pelissä monta mukana, kuten oikeastikin Robin Hoodin apulaisia oli.