Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Rainbow Queen

Rainbow Queen on satumaisen kaunis peli, jossa on mukana monta satuhenkilöltä näyttävää hahmoa!


Rainbow Queen -pelin voitot eivät ole satua, vaan pelissä voi voittaa monenlaisia kolikkovoittoja!

Rainbow Queen

Rainbow Queen -kolikkopelin pääosassa on Sateenkaari kuningatar. Jo siitä voi arvata, että pelistä löytyy ainakin yhtä paljon värejä kuin sateenkaresta. Jo pelin nimi pelin yläosassa on väritetty kaikilla sateenkaaren väreillä. Peli on satupeli ainakin sen hahmojen perusteella. Se mikä satu olisi kyseessä, ei ole ainakaan kovin tunnettu satu. Pelin hahmoista voi oikeastaan tulla mieleen monikin eri satu. Yksi on kaalimato, joka polttelee vesipiippua. Siitä tulee mieleen satu, jossa Liisa seikkailee ihmemaassa. Pelissä on myös piippua polttava heinäsirkka, joka näyttää ihan Maija Mehiläinen -nimisen sadun heinäsirkalta. Ja tietysti pelin kuningatarkin näyttää tulevan jostakin satumaailmasta. Satuja tässä pelissä on ainakin tarpeeksi, mutta sen antamat voitot eivät ole satua, vaan täyttä totta! Rainbow Queen -pelin on tuottanut EGT. Jos on ennen pelannut tämän pelituottajan pelejä, voi pelin rakenteesta ainakin löytää jotain tuttua.

Pelaa Rainbow Queen ilmaiseksi

Rainbow Queen -pelin voitot

Rainbow Queen -pelistä löytyy 30 voittolinjaa. Pelin symboli, jossa on heinäsirkka, antaa pelin perusvoitoista ne suurimmat kolikkomäärät. Ne ovat väliltä 50 – 1000 kolikkoa. Sen jälkeen tulee kaalimato sekä kaksi muuta olentoa. Pelin pienimmät voitot saadaan symboleilla A, K, Q, J ja 10. Mutta A antaa näistä vähän enemmän eli 10 – 125 kolikkoa ja loput 5 – 100 kolikkoa. Pelin Sateenkaari kuningatar on pelin Wild –symboli eli se korvaa pelin symboleita. Se ei kuitenkaan korvaa Scatter -symbolia, jolla pelissä voittaa ilmaiskierroksia. Scatter –symboleilla voi voittaa kerralla 20 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrosten aikana peliin tulee mukaan myös neliapila-symboli, joka toimii Wild -symbolina.


Rainbow Queen-pelin rakenne ja ulkoasu

Rainbow Queen on satumainen peli. Se on sitä jo ulkoasunsa puolesta, mutta pelin hahmotkin näyttävät tutuilta satuhahmoilta. Niistä ei tule mieleen mitään yhtä satua tai ainakaan mitään kovin tunnettua satua. Niitä katsomalla tulee mieleen monta eri satua. Ehkä se onkin pelin tarkoitus ja sen pelaamisen aikana voi vaikka luoda ihan omia satuja. Pelistä löytyy viisi kiekkoa ja kolme riviä, joissa saadaan voittoja. Voitot eivät ole satua, vaan täysin totta!