Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Planet_Fortune

Planet Fortune -kolikkopeli sijoittuu jonnekin tulevaisuuden planeetalle, jossa voittoja saadaan panokseen nähden jopa 2500-kertaisena takaisin!


Planet Fortune -pelin rullat voivat tarttua toisiinsa kiinni ja muuttua yhdeksi massiivisen suureksi pelimerkiksi!

Planet Fortune

Planet Fortune on tuottajan Play’n Go kolikkopeli, jossa ollaan tulevaisuudessa jollakin planeetalla. Ehkä se on Mars -planeetta, jota tutkitaan tälläkin hetkellä mahdollisen siirtokunnan perustamismahdollisuutta varten. Vaikka kyseessä on tulevaisuus, näyttävät pelin hahmot silti 50-luvun ihmisiltä. Se johtuu ehkä heidän hiustyylistään ja pelin väreistä. Se on varmaa, että paikkana ei ole maa. Sen todistavat taustalla näkyvät planeetat. Pelissä on meneillään ehkä jokin taistelu, koska moni planeetan rakennus näyttäisi olevan tulessa tai ainakin savuavan ja pelin mies pitää totisen näköisenä kädessään jotain taisteluvälineeltä näyttävää laitetta. Ehkä meneillään on robottien vallankumous. Ainakin sellainen erikoistoimintokin pelistä löytyy.

Pelaa Planet Fortune ilmaiseksi

Planet Fortune -pelin voitot ja muut erikoisvoitot

Planet Fortune antaa voittoja peräti 40 voittolinjan kautta. Panoksen voi voittaa takaisin jopa 2500-kertaisena. Pelin jokerimerkkejä on kaksi erilaista, joissa kummassakin on esillä robotti. Niistä kumpikin on väriltään kultaisia ja niiden rintakehältä löytyy kirjain W, joka kertoo tämän merkin olevan Wild -merkki eli jokerimerkki. Merkit erottuvat taustojen värien mukaan. Toisen tausta on punainen ja toisen vihreä. Toinen näistä merkeistä esiintyy normaalipelissä ja toinen ilmaiskierrosten aikana.

Robottimerkeillä on pelissä myös toinen tehtävä, jossa käynnistyy Robottien vallankumous. Tästä vallankumouksesta on pelaajalle vain hyötyä, koska se tarkoittaa ilmaiskierroksia. Toiminto käynnistyy, kun peliin ilmestyy vähintään kolme robottimerkkiä. Ilmaiskierroksia saadaan silloin 10 kappaletta. Jos niiden aikana ilmestyy robottimerkkejä, ne tarttuvat peliin kiinni ja seuraavalla ilmaiskierroksella siirtyvät yhden rullan verran vasemmalle päin.

Planet Fortune toista erikoistilannetta kutsutaan nimellä Magneettimyllytys. Se voi käynnistyä pelissä ihan minä hetkenä hyvänsä. Silloin kaksi tai kolme vierekkäistä rullaa voivat tarttua toisiinsa kiinni. Silloin pelissä esiintyy 2×2 ja 3×3 -kokoisia merkkejä, kun rullat ovat yhtenäisiä. Silloin vain nämä suuret pelimerkit sisältämät yhteisrullat pyörivät.

Planet Fortune -pelin rakenne ja ulkoasu

Planet Fortune viittaa nimenä tulevaisuuteen, vaikka pelin hahmot näyttävät hius- ja pukeutumistyyliltään tulevan jostakin 50-luvulta. Peli rakentuu viidestä rullasta ja kolmesta rivistä, mutta välillä erikoistoiminnon aikana rullia ja rivejä on vähemmän. Planet Fortune sopii aikamatkailusta kiinnostuneille ja avaruuspeleistä pitäville kolikkopelaajille!