Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Octopus Kingdom

Octopus Kingdom -pelissä ollaan keskellä mustekalan eli kuninkaan merenalaista valtakuntaa


Octopus Kingdom -pelistä löytyy peräti 40 voittolinjaa ja erillinen bonuspeli!

Octopus Kingdom

Octopus Kingdom –hedelmäpelin nimi kertoo tästä pelistä jo paljon. Kyseessä on todellakin valtakunta, jota johtaa mustekala. Valtakunta on tietysti meressä, koska siellähän mustekalat elävät. Mustekala vahtii tätä paikkaa pelin oikeassa laidassa kruunu päässään. Sitä saakin vahtia, koska sieltä löytyy paljon rikkauksia. Jos mustekalan kanssa pääsee hyviin väleihin, niistä voi saada napattua osan itselle. Niitä kyllä riittää muillekin jaettavaksi. Pelissä kuulee hauskoja ääniä, joita mustekalakin välillä itse tekee. Koska mustekala on kuningas, tarvitsee hän vierelleen kuningattaren. Octopus Kingdom -pelin Wild -symbolissa on siihen hyvä vaihtoehto. Siinä on merenneidon näköinen hahmo, joka varmasti sopisi tämän pelin kuninkaan puolisoksi. Vaikka se kuulostaa oudolta, ei pelin mustekala näyt ihan siltä perinteiseltä. Tässä pelissä kaikki on mahdollista, joten kannattaa tutustua peliin vaikka ensin sen demoversion avulla. Pelin on tuottanut Leander Games.

Pelaa Octopus Kingdom ilmaiseksi

Nappaa Octopus Kingdom valtakunnan voittoja!

Octopus Kingdom -pelin Wild -symbolista löytyy merenneito. Vaikka merenneito ei näytä kovin perinteiseltä, on tämä symboli silti tavallisella tavalla toimiva. Se korvaa kaikkia muita pelin merkkejä, paitsi ei erikoismerkkejä. Pelin perusmerkkejä ovat kruunu, tiaara, sormukset ja kukkakimppu. Niistä voi päätellä, että edessä ovat häät. Näillä saadaan kolikkovoittoja väliltä 20 – 400 kolikkoa. Pienimmät voitot tulevat merkeillä A, K, Q, J, 10 ja 9. Voittolinjoja löytyy peräti 40 kappaletta. Pelissä voi päästä bonuspeliin, johon tarvitaan vähintään kolme bonussymbolia. Pelin palautusprosenttikin on tiedossa. Se on 94,91 %.


Octopus Kingdom on mustekalan oma valtakunta

Octopus Kingdom on mustekalan valtakuntaan sijoittuva kolikkopeli. Kaikesta pelistä löytyvästä voi päätellä, että pelin mustekala eli kuningas on saamassa rinnallensa kuningattaren. Siihen viittaavat sormukset, tiaara ja hääkimppu. Pelissä on vain yksi vaihtoehto, josta voisi tulla mustekalan puoliso. Kyseessä ei ole toinen mustekala, vaan merenneito. Tätä ja kaikkea muuta päästään ihmettelemään viiden rullan ja kolmen rivin muodossa. Pelin grafiikka on hyvän näköistä, joten tätä peliä voi pelata ilolla. Peliin voi tutustua ensin vaikka leikkirahalla, koska pelistä löytyy jopa erillinen bonuspeli!