Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Ned_And_his_Friends

Ned And his Friends -peli näyttää miten käy, kun päästään rottajengin asumaan omaan olohuoneeseen.


Ned And his Friends -pelin rotista saadaan yllättäen apua monenlaisten voittojen kautta.

Ned And his Friends

Ned And his Friends -pelissä päästään Ned -nimisen miehen olohuoneeseen. Hänen olohuoneensa kuhisee rottia, mutta se ei ole mikään ongelma, koska hän pitää niitä ystävinään. Siinä on kuitenkin yksi ongelma. Nedillä on tyttöystävä, joka ei pidä rotista. Rottia vilisee nojatuolien välissä ja ne laulavat ja tanssivat siellä täällä Nedin olohuonetta. Rotista on kuitenkin paljon apua, sillä ne ovat osana monessa pelin voitossa ja toiminnossa. Kun Nedin tyttöystävä säikähtää rottajengiä oikein kunnolla, hän pyörtyy. Mutta sekin tarkoittaa pelaajalle vain sitä, että on alkamassa pelin jokin erikoistoiminto. Tämän viihdyttävän olohuoneeseen kurkistavan videoslotin on tuottanut Betsoft.

Pelaa Ned And his Friends ilmaiseksi

Ned And his Friends -pelin erikoisvoitot

Ned And his Friends -pelissä saadaan jatkuvasti katsella erilaisia tapahtumia. Se tarkoittaa sitä, että pelissä voi voittaa monella eri tavalla. Rotat tuskin laulavat kovin korvia hivelevällä äänellä, mutta siitä kannattaa nauttia, koska silloin on voitettu pelin ilmaiskierroksia. Tämä tapahtuma saa alkunsa siitä kun peliin ilmestyy vähintään kolme rottamerkkiä. Kun peliin ilmestyy vähintään kolme rotanhäntämerkkiä, päästään laukaisemaan Click Me -toiminto, jossa valitaan kaikista vaihtoehdoista yksi rotan häntä ja saadaan sen mukainen voitto. Kun Nedin tyttöystävä ilmestyy paikalle kolmannen kerran, hän pyörtyy nähdessään rottia. Siitä alkaa pelin bonuskierros.

Ned And his Friends -pelin ulkoasu, rakenne ja lisäominaisuudet

Löydä kaikki suosituimmat casino sivustot täältä ja kokeile tätä ja monia muita kolikkopelejä. Tämä peli on samalla kuin elokuva Nedistä, joka pitää rotista ehkä jo vähän liikaa. Pelissä on paljon liikkuvia osia. Ned itse istuu olohuoneen sohvalla ja välillä säätää kaukosäätimellä televisiota ja juo olutta. Huoneen katossa on tuuletin, joka liikkuu koko ajan. Pelikenttä on olohuoneen taustalla ja siinäkin tapahtuu monenlaista. Peli on silti saanut sen ihan perinteisen rakenteen eli siinä on viisi rullaa ja kolme riviä. Pelistä löytyy 30 voittolinjaa. Sen palautusprosentti on 95 %. Säätönappeja on sijoitettu pelissä moneen eri kohtaan. Alhaalla ovat panokseen liittyvät säätönapit ja ylhäältä päästään säätämään pelin ääniä ja yllättäen myös säätämään peli automaattipeliksi. Tämä peli voi auttaa sinua pitämään rotista!