Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Mermaids Millions

Mermaids Millions -pelistä löytyy tietysti merenneito, mutta myös Ahti, joka jakaa omia merenantimiaan!


Mermaids Millions -peli sisältää ilmaiskierrosvoittoja, bonuspelin sekä monia muita herkkuja merellisissä pelimerkeissä!

Mermaids Millions

Mermaids Millions on tuottajan Microgaming tuottama kolikkopeli. Pelissä on sarjakuvamainen grafiikka eikä siitä löydy animaatioita. Vaikka peli näyttää grafiikaltaan vanhanajan peliltä, tulee se silti tarjoamaan nykypäivän tarpeeseen tarvittavia voittoja. Ja kun pelissä jaetaan merenneidon miljoonia, peli saa varmasti jo nimellään innostumaan sen käynnistämisestä. Pelin kuvissa nähdään monia mereen liittyviä asioita, joista osasta ei tiedä ovatko ne välttämättä totta. Pelin voitot saadaan silti oikeina kolikkovoittoina. Mermaids Millions sisältää esimerkiksi Wild -merkkien kautta tulevia voittoja sekä ilmaiskierroksia ja bonuspelin. Jo nämä kertovat pelin rikkaasta merielämästä. Peliä voi mennä pelaamaan esimerkiksi Slotsmillion -kasinolle.

Pelaa Mermaids Millions ilmaiseksi

Mermaids Millions -pelin voitot ja erikoisvoitot

Mermaids Millions pelin teemaan liittyvissä kuvissa nähdään merenrikkauksia, joista osa saattaa olla oikeassa maailmassa vain kuvitelmaa. Mutta tässä pelissä voittoja saadaan esimerkiksi meren pohjasta löytyvällä aarrearkulla. Se on pelin bonusmerkki, joten niiden avulla päästään pelaamaan pelistä löytyvää bonuspeliä. Jos niitä tulee esille viisi kappaletta, voitetaan samalla myös 60–2500 kolikon voitto riippuen panostason määrästä.


Merenneito koristaa pelin Scatter -merkkiä. Jos niitä ilmestyy peliin kolme, neljä tai viisi kappaletta, päästään peliä pelaamaan ilmaiskierroksilla 10 kierroksen verran. Pelin Wild -merkissä hymyilee merten valtias eli Ahti. Ahdilla onkin käytössään sellainen taika, että se voi muuttaa pelin normaalimerkkejä voittojen kannalta sopiviksi merkeiksi.

Pelistä löytyy myös perusvoittoja tuovia merkkejä. Pienimpiä voittoja saadaan korttipakan korteilla kympistä ässään. Niitä koristavat pelin teemaan liittyvät asia kuten symbolista ”A” kiinnipitävä rapu tai symboliin ”J” kietoutunut mustekala. Kolme normaalivoittoja tuovat merkit liittyvät myös pelin teemaan. Niitä ovat korurasia täynnä aarteita, simpukka helmineen ja merihevonen. Voittolinjoja löytyy 15 kappaletta.

Mermaids Millions -pelin rakenne ja ulkoasu

Mermaids Millions -peli ei ehkä näytä ihan viimeaikoina tuotetulta peliltä. Mutta sitä on varmasti silti mukava katsella ja pelata. Värejä on paljon ja ne antavat pelistä hiukan sarjakuvamaisen kuvan. Pelin rakenne on hyvin perinteinen eli siitä löytyy viisi rullaa ja kolme riviä. Tässä on sopiva peli, kun pitää merihenkisistä taruolentoihin liittyvistä kolikkopeleistä!