Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Magicious

Magicious on kolikkopeli, jossa katsellaan pelaamisen lomassa taikatemppujen tekemistä!


Kun Magicious -pelin taikasauvat heiluvat, on saatu jokin pelin mukava kolikkovoitto!

Magicious

Kun käynnistää Magicious -kolikkopelin, joutuu heti taikuriesityksen katsomoon. Lavalla ovat jo paikalla taikuri ja hänen apulaisensa eli nainen pukeutuneena esitysasuun. Ehkä he kumpikin ovat taikureita, koska kummallakin on kädessä taikasauva. Ehkä kyseessä on jopa taikuripariskunta, koska he näyttävät pitävän toisistaan kovasti. Kasinopelin käynnistyessä nähdään myös paljon laatikoita ja tähtiä. Laatikoiden sisälle katsoisi mielellään, että mitä mukavaa niistä löytää. Kun peliä hiukan pelaa, se selviää. Kolikkovoittojahan sieltä löytyy erilaisia määriä. Sekin selviää aika nopeasti, että pelissä voi voittaa kummastakin suunnasta. Sen takia vasemmalla seisoo taikuri ja oikealla taikurinainen. Jos voitto tulee vasemmalta, heiluttaa taikuri taikasauvaansa. Ja jos voitto tulee vasemmalta, heiluttaa taikurinainen taikasauvaansa. Magicious -pelin on tuottanut Thunderkick. Sen voi päätellä jo pelin ulkoasusta, jossa on jotain tuttua täydellisyyttä, jota tämän tuottajan peleissä on aina haettu.

Pelaa Magicious ilmaiseksi

Voita Magicious -pelin maagisia voittoja!

Magicious -pelistä löytyy vain 10 voittolinjaa. Mutta voittoja ropisee usein, koska tässä pelissä voitetaan kummastakin suunnasta. Pelistä löytyy Wild -symboli, joka ei ole mikään tavallinen Wild. Se voi laajentua pelissä ja silloin on aika varmasti tiedossa mukavia voittoja. Se esiintyy rullissa 2, 3 ja 4. Kun se ilmestyy, voitetaan pelissä myös ilmaiskierroksia. Niitä voi voittaa korkeintaan kolme kappaletta kerralla. Pelin kaikki symbolit liittyvät pelin teemaan. Suurimmat perusvoitot saadaan tähdillä. Punainen tähti antaa kahden euron panoksella jopa 80 euron voittoja ja sininen tähti jopa 40 euron voittoja. Loput perusvoitot saadaan erivärisillä laatikoilla. Niitä löytyy viisi erilaista. Niihin on piirretty joko kuu, aurinko, tähti tai planeetta. Kahden euron panoksella voi näillä voittaa voittona voittoja väliltä 40 senttiä ja 8 euroa.


Magicious -pelissä on taianomainen ulkoasu

Magicious on taianomainen peli jo nimeltään. Pelissä tehdään taikoja ja niiden kautta saadaan kerättyä kolikkovoittoja. Pelissä on ehkä kaksi taikuria, koska kummallakin pelin hahmoista on kädessään taikasauva. Pelissä on todella tyylikäs ulkoasu ja vaikka kierros ei ole käynnissä, on pelissä koko ajan pientä liikettä. Siksi peli on erikoisen eläväisen oloinen peli!