Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Lucky Little Gods

Lucky Little Gods kolikkopelin teema vie jonnekin pain Aasiaa!


Lucky Little Gods -pelissä voi voittaa ilmaiskierroksia ja muita tuttuja erikoisvoittoja!

Lucky Little Gods

Lucky Little Gods on hedelmäpeli, jossa on sarjakuvamainen ulkoasu. Pelin nimi viittaa pieniin onnekkaisiin jumaliin, joten niitä taitavat olla pelin kuvissa nähtävät hahmot. Osa niistä näyttää lapsilta, joten pieniä ne ainakin ovat. Peli liittyy myös johonkin päin Aasiaa, koska osa pelin symboleista on kiinalaisia aakkosia. Kun katsoo pelin taustaa, näyttävät siellä olevat rakennukset myös olevan jostakin päin Aasiaa. Lucky Little Gods on tuottajan Microgaming tuottama peli. Se on ehkä vähän erikoisempi tuotos tältä tuottajalta, ainakin teeman takia. Kuvat tuovat mieleen vähän myös mangan, joten ehkä pelin teema sijoittuu tarkalleen ottaen Japaniin, josta nämä sarjakuvamaiset kuvat ovat tunnettuja. Peliä voi kokeilla myös leikkirahalla ja nähdä kuinka erikoinen pelin grafiikka on.

Pelaa Lucky Little Gods ilmaiseksi

Lucky Little Gods -pelin voitot

Lucky Little Gods -pelin perussymboleissa nähdään neljä hahmoa, jotka ehkä ovat pelin onnekkaita pieniä jumalia. Ne tuovat voittoja aina kun niitä tulee voittolinjalle vähintään kolme peräkkäin. Kaksi parhaiten voittoja antavaa symbolia ovat miehiä ja niiden jälkeen suurimpia voittoja saadaan kahdella aika nuoren näköisellä hahmolla. Näillä kaikilla saadaan voittona kolikoita väliltä 2 – 150. Pelissä voi voittaa 243 eri tavalla. Pienimpiä voittoja tulee aasialaisen näköisillä kirjaimilla, joista harva meistä osaa sanoa mitä ne meille pelaajille kertovat. Mutta se tiedetään, että niillä saadaan voittoja väliltä 0,2 – 25 kolikkoa. Pelistä löytyy myös Scatter -symboli, joka antaa myös kolikkovoittoja. Ne ovat väliltä 6 – 150 eli niillä saadaan pelin suurimpia voittoja. Scatter antaa myös ilmaiskierroksia, joita voi voittaa kerralla 8 kappaletta. Pelissä on mukana myös Wild -symboleita. Pelissä voi voittaa jopa 130 000 kolikkoa!


Lucky Little Gods -pelin rakenne ja ulkoasu

Lucky Little Gods näyttää sarjakuvamaiselta ja vähän ehkä japanista tutuilta sarjakuvilta, joita kutsutaan nimellä manga. Pelin nimi viittaa jumaliin, joita ovat ehkä pelissä nähtävillä olevat neljä hahmoa. Pelistä löytyy viisi kiekkoa ja kolme riviä. Pelin symbolit näyttävät ihan tarroilta ja niiden takana nähdään maisemia, jotka näyttävät vievän jonnekin päin Aasiaa. Tässä on erikoisen ulkoasun peli!