Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Lucky_Halloween

Lucky Halloween on samalla onnekas peli ja samalla se pelästyttää pelaajan monen erikoistoiminnon avulla!


Lucky Halloween -pelin pelottavin asia on sen taustalla humisevat kauhuäänet, jotka luulet välittömästi kun käynnistät tämän pelin!

Lucky Halloween

Lucky Halloween -kolikkopelillä on vähän ristiriitainen nimi. Onnea ei yleensä yhdistetä tähän kauhua ja haamuja sisältävään juhlaan. Se sopii kuitenkin mukaan pelin nimeen, koska siitähän kolikkopelien pelaamisessa on kyse ja sitä niissä tarvitaan. Pelistä löytyy kaikkea mitä Halloween tuo mieleen. Siitä tulee ihan ensimmäisenä mieleen irvistävät kurpitsalyhdyt. Niitä löytyy pelistä ainakin tarpeeksi, joista yksi on kokonainen puu täynnä kurpitsoita. Pelissä on mukana myös lepakoita, muumiokissa, velhon hattu ja muita kummittelevia asioita.

Se mikä tästä pelistä tekee kaikkein pelottavimman, on sen taustalta kuuluvat äänet. Niissä kaikuu hämäriä ääniä samalla, kun urut soittavat samaa lyhyttä virttä. Lucky Halloween -pelin on tuottanut Red Tiger. Tuottaja on laittanut peliin myös päähenkilön, joka ajelee moottoripyörällä. Hänen päänsä tilalla on kurpitsalyhty. Jos hän ajaisi pimeässä moottoripyörällä vastaan tämä valaistu kurpitsa päässään, olisi se täydellinen Halloween-hetki!

Pelaa Lucky Halloween ilmaiseksi

Lucky Halloween -pelin bonuspelit ja muut erikoisvoitot

Kun Lucky Halloween -pelissä on onnekkaita hetkiä, voi siinä voittaa jopa jättipotin. Kun peliin ilmestyy vähintään kolme jättipottimerkkiä, jo se riittää tämän suuren kasvavan potin voittamiseksi. Sen päälle peli tarjoaa uskomattoman suuren määrän erilaisia erikoisvoittoja. Pumpkin Tree -toiminnossa esiintyy pelin päähahmo eli kurpitsapäinen henkilö. Hän sytyttää tällä päässään olevalla lyhdyllä puusta riippuvia lyhtyjä, jolloin pelissä voidaan saada voittoja jopa kertoimella 20. Tästä voi jäädä jälkeen myös pelin suurimpia voittoja tuovia symboleita, jolloin saadaan tietysti mahdollisuus pelin suurimpiin symbolivoittoihin.

Tämä moottoripyöräilijä voi myös lahjoittaa pelaajalle jokerimerkkejä. Se on kolmen rullan levyinen ja kolmen rivin korkuinen symboli. Silloin pelissä saadaan mahdollisuus megasuuriin voittoihin, koska tämä merkki korvaa pelin muita merkkejä. Pelistä löytyy myös bonusmerkkejä, joiden avulla siinä päästään käynnistämään Täysikuu -niminen bonuspeli. Pelissä voi voittaa myös ilmaiskierroksia, joten siitä ei puutu oikeastaan mitään erikoisvoittoihin liittyvää.

Lucky Halloween -pelin rakenne ja lisäominaisuudet

Lucky Halloween on kooltaan viiden rullan ja kolmen rivin peli. Siinä on mukana 20 voittolinjaa. Pelin voittoja esitellään tarkoin kahdessa eri paikassa. Toisessa ne esitellään kuvien avulla ja toisessa pitkien selitysten kautta. Vaikka pelistä löytyy paljon erikoisuuksia, ainakin niitä esitellään tarkoin. Peliä voi silti kokeilla ensin vaikka sen leikkirahaversion avulla!