Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Lost Island

Lost Island on ainutlaatuinen kolikkopeli varustettuna loistavalla teemalla ja jännittävillä erikoistoiminnoilla.


Lue lisää Lost Island pelistä täältä alapuolelta taikka nappaa huikea tervetuliaistarjous klikkaamalla täältä alapuolelta!

Lost Island

Lost Island on Net Entertainmentin hedelmäpeli, joka liittyy, kuten nimestäkin voi päätellä, kadotettuun saareen. Tällä saarella on varmasti ollut elämää ainakin joskus, koska pelissä on paljon erilaisia heimojen tarvikkeita. Voihan saarella olla vieläkin asutusta, mutta muu maailma on kadottanut saaren sijainnin. Tällainen heimo eläisi varmasti mukavasti omassa maailmassa muilta ihmisiltä piilossa. Saari saattaa olla nykyään myös meren pohjassa, koska pelissä näkyy viitteitä vedestä. Pelin taustakuvan alaosa ainakin voisi olla vedenvarassa ja kuva olisi merenpohjasta. Silloin ei olisi ihme, jos saari olisi kadotettu.

Seuraavat internet casinot tarjoavat monia jännittäviä kolikkopelejä, joita voit kokeilla:

Saaressa on paljon aarteita. Jos heimo vielä asuu siellä, niillä he eivät itse kyllä tee juuri mitään. Niillä ei saa hankittua syötävää ja muita tarpeita, jos niitä ei voi vaihtaa muun maailman kanssa. Jos saarella ei asu ketään ja se on vaikkapa siellä meren pohjassa, niin sitä varmasti moni etsii rikkauksien takia. Tämän pelin pelaajat ainakin etsivät ja hyvällä menestyksellä. Pelissä voi voittaa monella tavalla ja suurin voitto on jokin suuri aarre, koska sen arvo on 500 000 kolikkoa. Aika iso kirstu hopeakolikkoja ainakin olisi.

Pelin taustaäänet eivät liity luontoon eli ne eivät ole merenääniä tai saaressa olevien eläinten tai muita luonnonääniä. Taustalla on musiikki, joka henkii mysteeriä ja ehkä vähän kauhuakin. Siitä tulee myös mieleen jotain epäluonnollista. Ehkäpä saari on eristyksissä jonkin muun kuin luonnon voiman takia. Voi olla mysteeri, että miten se on kadonnut ja vienyt aarteensa mukanaan. Ehkäpä nämä aarteet, joihin pelaajat pääsevät käsiksi ovatkin karanneet tai hävinneet saaresta kaikkien saataville.

Kokeile Lost Island ilmaiseksi ja opi pelisäännöt

Pelissä on viisi rullaa ja kolme riviä sekä 20 voittolinjaa. Kun panostasoja on 1-10 ja kolikon arvon voi valita väliltä 1-50 senttiä, niin suurin panos voi olla 100 euroa ja pienin 20 senttiä. Pelin yläosassa näkyy kertoimia yhdestä viiteen. Pelissä on siis mahdollisuus saada voitettu peliraha moninkertaisena.

Nämä edellä mainitut ominaisuudet eivät poikkea totutusta, mutta myös pelin pyöriminen tapahtuu totutusti. Ensin pysähtyy vasemmanpuoleisin rulla ja viimeisenä oikeanpuoleisin. Voittolinjojen pitää myös lähteä etenemään vasemmalta oikealle. Jos tulossa on mahdollisesti ilmaisia kierroksia, niin pelissä jännitys tiivistyy ja viimeiset rullat pysähtyvät hitaammin.

Ne pyörivät nopeasti, mutta normaalia määriä enemmän. Tämä tapahtuu jos on tullut jo vähintään kaksi Scatter-merkkiä ja rullia on vielä pysähtymättä ja pitää saada ainakin vielä kolmas Scatter, jotta voittaa ilmaisia kierroksia.

Lost Island lisäominaisuudet

Peliä voi myös pelata koskematta siihen eli pelistä löytyy automaattipeli. Sen voi valita 10 – 1000 väliltä, joten halutessaan peli voi pelailla itsekseen melko kauan. Joskus se voi olla liikaa, mutta ennen aloitusta voi tehdä säätöjä, milloin sen pitää loppua kesken kaiken. Yksi keino, jolloin ei kannata montaa automaattipelin kertaa valita on se että ne loppuvat jos voittaa. Toinen on se että jos voittaa ilmaisia kierroksia. Sen haluaa varmasti olla käynnistämässä itse, jos vaikka ei ole sillä hetkellä näkemässä pelin tapahtumia. Myös muutaman rajan voi säätää eli sen että voitolle voi määritellä rajan ja jos se määrä vähintään voitetaan kerralla, niin automaattiset pelit loppuvat. Lisäksi voidaan vielä määritellä oman pelitilin minimi ja maksimisaldo, jonka saavutettaessa automaattipeli myös loppuu. Tällä voi suojata oman pelirahan pienentymistä liikaa tai sitä että haluaa tulla itse pelaamaan tai ottamaan rahat pois, kun sitä on halutun verran.

Pelissä voi säätää muutamaa muutakin asiaa. Ne löytyvät, kun painaa vasemmalla alhaalla olevaa meisselin kuvaa. Pelin voi rastia pikapyöritykselle tai välilyöntinäppäimen pikanäppäimeksi. Pelin alussa on johdanto, mutta sen saa pois päältä ja sitä ei enää näe, kun käynnistää pelin seuraavan kerran. Myös ääniä voi laittaa täältä pois päältä. Sen voi tehdä erikseen taustamusiikille ja äänitehosteille. Pelissä on hyvälaatuinen grafiikka, mutta sitä voi säätää täältä huonommaksi tai heikoksi.

Lost Island voitot ja bonuspelit

Pelissä on Wild-merkkejä, jotka korvaavat kaikki muut merkit erikoismerkkejä lukuun ottamatta. Kun sellainen ilmestyy, niin saa samalla kertoimen mahdolliselle tulevalle voitolle. Yksi Wild tarkoittaa vain kerrointa yksi eli ei lisää voittoa. Kahdella kerroin kuitenkin on kaksi, kolmella kolme, neljällä neljä ja vielä viidellä viisi. Wild-merkkejä tulee aika usein, joten voittoja voi saada aika usein enemmän kuin normaalisti. Wild-merkkejä voi tulla korvaamaan muita merkkejä enemmänkin kuin viisi, mutta kerroin ei nousen viittä korkeammaksi.

Wild-merkkiin liittyvät erikoisuudet eivät lopu tähän. Ne liittyvät myös ilmaisiin kierroksiin. Jos sellainen on menossa niin Wild-merkki jää kiinteästi keskelle pelikenttää koko ilmaiskierrosten ajaksi. Niiden aikana voittoja tulee siis paljon helpommin, kun Wild-merkki on aika monen voittolinjan linjoilla.

Ilmaiskierrokset käynnistyvät Scatter-merkeillä, kuten monissa muissakin peleissä. Niitä pitää saada vähintään kolme, mutta paikkaa ei ole niille määrätty. Kunhan niitä on ihan missä tahansa vähintään se kolme kappaletta. Niiden määrä on 10 kappaletta. Voitot ovat sen mukaisia, mikä on ollut panos kun ne on voitettu. Näiden aikana kuitenkin voittaa helpommin, kun se Wild-merkki on aina keskellä mukana.

Ja tähänkään ei tämän merkin Wild-ominaisuudet lopu. Niitä siis riittää ihan mysteeriksi asti. Vaikka ilmaisten kierrosten aikana on aina yksi Wild-merkki, niin jos muitakin ilmestyy niin ne voivat muuttua ns. pinotuiksi Wild-merkeiksi. Tämä tarkoittaa että niitä voi ilmestyäkin monta ja ne kasaantuvat päällekkäin. Niitä voi olla tällä tavalla kaksi tai kolme. Ilmaiset kierrokset ovat siis yhtä Wild-merkeillä leikkimistä tai että niiden avulla voi löytää saaresta yhä arvokkaampia aarteita.  Pelissä voikin voittaa jopa 500 000 kolikkoa ja pelaajan teoreettinen voittoprosentti on 96,5 %.

Pelin merkeistä voi voittaa 20 – 500 kolikkoa. Voitot eivät ole ihan niin suuria kuin monissa muissa, mutta

Pelissä on myös muitakin merkkejä, joita esiintyy yleisesti monessa muussakin hedelmäpelissä. Ne ovat tutut A, K, Q, J ja 10. Niillä voitot ovat väliltä 5 ja 100 kolikkoa. Niiden avullakin voi siis löytää ainakin muutaman kolikon ja sitten kun etsii lisää niin voi löytää vielä huomattavasti enemmän. Myös Scatter-merkit antavat ilmaisten kierrosten lisäksi pieniä voittoa. Jo kahdella sellaisella saa jotain, vaikka ei saakaan ilmaisia kierroksia.

Lost Island mobiiliversiona

Pelin pelaaminen onnistuu hyvin myös matkapuhelimella tai muulla älylaiteella. Pelistä on siis olemassa mobiiliversio. Näissä on yleensä aika pieni näyttö, joten silloin se, että pelin grafiikkaa voi säätää huonommaksikin, on hyvä asia. Sen ei tarvitse olla huipputarkka, kun pelataan pienellä näytöllä, koska laatua ei erota silloin niin hyvin että se olisi vähän huonompi. Samoin se että pelissä voi rastia pois päältä animaatiot, tulee ainakin mobiilipelaamisessa hyödyksi. Ne voivat olla liian raskaita pyörimään pienellä laitteella, joten ne kannattaa laittaa pois päältä ennen pelaamisen aloitusta.

Lost Island yhteenveto

Se että tätä peliä haluaa pelata, niin johtuu varmasti monesta asiasta. Pelin idea on aika mysteerinen, kun voi samalla pelatessa miettiä mistä tässä on oikein kyse. Se ei ole ihan yksiselkoinen juttu. Saari voi sijaita missä tahansa ja joko meren päällä tai sen alla. Pelin merkit ovat myös sellaisia että niitä ei moni erota mitä ne ovat. Vaatisi aika paljon tutkimista että mitä kaikkia aarteita ja esineitä ne oikein ovat. Ne näyttävät osittain jonkin heimojen tekemiltä, mutta ne voivat olla yhtä hyvin peräisin jostain ihan avaruudestakin.

Ehkäpä tämä saari ei ole edes meidän maapallolla, vaan jossain muualla planeetalla kaukana avaruudessa. Vaikka pelaajat pelaavat maapallolta käsin, niin he voivat silti päästä käsiksi näihin aarteisiin. Pelissä on päävoittona todella suuri summa. Se on normaalia suurempi ja sen verran kuin voittaisi suuren Jackpotin, vaikka sitä ei tässä pelissä olekaan. Puoli miljoonaa kolikkoa houkuttelee varmasti monen pelaajan jahtiin. Ja sekin on houkuttelevaa, kun huomaa että pelissä esiintyy paljon Wild-merkkejä ja niitä voi tupsahtaa ihan milloin tahansa. Ja niillä voitotkin kerrotaan sen mukaan, kuinka monta niitä ilmestyy yhden kierroksen aikana.

Peliä voi pelata myös demoversiona ja mobiilina. Heti kun huomaa kuinka hyvin tässä voittaa, niin kannattaa siirtyä oikealla rahalla pelaamiseen, sillä pelaajan teoreettinen voittoprosentti on niin hyvä. Kannattaa pistää mieleen että voittokertoimet yhdestä viiteen, 500 000 kolikkoa ja voittoprosentti 96,5 %.