Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

King Tusk

King Tusk -pelissä on norsuja, jotka elävät vapaina, vaikka peli nimi viittaakin erääseen sirkusnorsuun!


King Tusk -kolikkopelissä ei nähdä sirkusta, mutta kolikkovoittoja sitäkin enemmän!

King Tusk

King Tusk on norsun peli, jossa tämä eläin on tainnut juuri päästä vapauteen. Ainakin pelin pääosassa oleva norsu on pelin Wild -merkin kuvassa. Sehän voisi tarkoittaa vapautta samalla kun se tarkoittaa pelin muita merkkejä korvaavaa merkkiä. Tapahtumat kuitenkin sijoittuvat jo siihen aikaan, kun norsu elää jo suuressa laumassa. Paikkana on savanni jossakin päin maailmaa. Tällä savannilla elää myös sarvikuonoja ja muita eläimiä, jotka nähdään pelissä vain sivuosassa eli pelin taustakuvassa. Se miksi tätä peliä kutsutaan nimellä King Tusk voi liittyä siihen, että norsuilla on aika suuret syöksyhampaat (=engl. tusk). Tusk on oikeasti erään sirkusnorsun nimi. se, että se olisi päässyt viimein vapauteen, voisi olla tässä pelissä se idea. Sen tietää ainakin Microgaming, joka on tämän kolikkopelin tuottanut meidän kasinopelaajien iloksi!

Pelaa King Tusk ilmaiseksi

Pelaa King Tusk -peliä ja voita 25 voittolinjalla!

King Tusk antaa voittoja palautusprosentilla 96,40 %. Voittolinjoja löytyy 25 kappaletta. Norsuilla saadaan pelin kolme suurinta perusvoittoa. Yksi niistä on samalla pelin Wild -symboli, jonka kuvassa taitaa olla itse King Tusk. Kun niitä saadaan 2 – 5 kappaletta peräkkäin voittolinjalle, saadaan voittoja 16 sentin ja 80 euron väliltä, kun panos on kaksi euroa. Suurin panos on 62,5 euroa ja sillä voi voittaa jopa 62 000 euroa. Viidellä Wild -symbolillakin voittaisi silloin 2500 euroa.


Pelin kaksi parasta normaalivoittoa tuovaa symbolia ovat erilaisia norsulaumoja tai toisessa on vain kaksi norsua ja toisessa kolme. Niiden lisäksi pelin teemaan liittyviä symboleita on vain yksi ja se on jonkinlainen norsun kuvilla koristeltu ruukku täynnä kultarahoja. Pelissä voi päästä myös bonuspeliin, jossa voi valita kolmesta vaihtoehdosta, että minkä bonuspelin niistä ottaa.

King Tusk -pelissä on perinteinen rakenne

King Tusk -pelin teema liittyy norsuihin. Pelissä ne ovat vapaita ja elävät savannilla. Pelin nimi voi kuitenkin tuoda mieleen sirkusnorsun, joka eli useita kymmeniä vuosia vankeudessa. Ehkä tämä norsu on päässyt eläkkeelle ja sen elämään voidaan seurata enää tämän kolikkopelin kautta. Annetaan sen olla rauhassa ja kerätään mieluimmin pelin sisältämiä kolikoita!