Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

King of Slots

King of Slots -pelissä on kuningas, joka esittelee tätä peliä oikein mielellään!


King of Slots -pelistä voi ollakin todella ylpeä, koska siitä löytyy vähän erikoisempiakin voittoja!

King of Slots

King of Slots -pelin voisi nimen perusteella kuvitella olevan slottien kuningas. Vaikka peli voisi toki olla sellainen, on pelissä oikeasti kyseessä kuningas, joka tarjoaa tätä peliä. Ja tämä kuningas on itse slottivaltakunnan kuningas. Kuningas tököttää pelin oikeassa alalaidassa. Hänen korkeutensa näyttää hyvin tyytyväiseltä, kun peli on käynnistetty. Sitä tulee olemaan myös pelin käynnistäjä, koska sen jälkeen edessä on monia kutkuttavan jännittäviä pelihetkiä. King of Slots -pelin on tuottanut NetEnt. Peli itsessään on hyvin perinteinen kolikkopeli, josta moni pitääkin. Siitä löytyy paljon jo entisaikanakin käytettyjä pelisymboleita sekä tämän päivän suosittuja symboleita, joita löytyy jo aikalailla joka toisesta pelistä. Mutta symbolit on silti koristeltu pelin teemaan sopivaksi eli niissä on kultaa ja kimallusta riittämiin!

Pelaa King of Slots ilmaiseksi

Ole King of Slots -pelin suurin voittaja!

King of Slots sisältää paljon perinteisiä ja suosittuja symboleita. Jos pitää niistä, tässä on silloin oiva pelikohde. Ja jos pitää voitoista, silloinkin on tehnyt hyvän valinnan, kun on käynnistänyt tämän pelin. Kaiken päälle pelistä löytyy myös erikoisuuksiakin. Pelissä voi käynnistyä toiminto, jossa juuri saatu voitto jää peliin kiinni. Silloin seuraavalla kierroksella saa ainakin sen saman voiton ja kenties vielä paremmankin. Pelissä on myös Wild -symboli, josta pidetään pelimaailmassa kovasti. Ja toinen suosittu erikoissymbolikin löytyy ja se on tietysti Scatter. Niitä tarvitaan vähintään viisi kappaletta, jotta voitetaan ilmaiskierroksia. Se on kaksi normaalia enemmän, mutta niitä voikin tulla tässä pelissä esille normaalia enemmän eli jopa 15 kappaletta. Mitä enemmän niitä tulee esille, voitetaan ilmaiskierroksia sitä enemmän. Pelissä voi voittaa 25 voittolinjalla.


King of Slots -kolikkopelissä on kuningasmainen ulkoasu

King of Slots on slottien kuningas, mutta se ei tarkoita välttämättä tätä slottia. Se tarkoittaa ehkä enemmänkin sitä, että tässä pelissä on kuningas, joka on slottien kuningas. Sitä tämä kolikkopelikin voisi aivan hyvin olla, koska siitä löytyy kaikkea mahdollista, jota peleissä halutaan juuri olevankin. Pelissä on paljon vanhaa, mutta myös uutta. Ja se tulee myös yllättämään pelaajat vähän erikoisemmillakin ominaisuuksilla!