Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Kaikki tai ei mitään

Kaikki tai ei mitään on lottopeli jonka seurassa voit rikastua hetkessä! Lue lisää kaikki tai ei mitään pelistä täältä alapuolelta.


Taikka miksi et siirtyisi suosittujen lottopelien pariin saman tien? Tarkista kuukauden tarjous tästä vierestä ja siirry viihteen pariin saman tien!

Kaikki tai ei mitään

Kaikki tai ei mitään on peli, jossa veikataan oikeita numeroita. Jos lotto tai keno ovat tuttuja pelejä, löytää tästä pelistä myös tuttuja asioita. Pelin ohjeet ovat yksikertaisuudessaan se, että pitää valita riville 12 numeroa. Vaihtoehtoja on vain 24 numeroa. Arvonta tapahtuu siten, että siinä arvotaan myös 12 numeroa 24 numeron joukosta. Pelissä voittaa tietysti päävoiton, jos onnistuu veikkaamaan kaikki12 numeroa, jotka arvotaan. Mutta tässä pelissä on myös sellainen erikoisuus, että päävoiton voittaa myös jos ei arvaa yhtään numeroa oikein. Siitä tulee pelin nimi Kaikki tai ei mitään.

Kaikki tai ei mitään peliin pääsee helposti mukaan, vaikka sitä ei olisi ennen pelannut. Silloin ei tarvitse tietää paljoa pelistä ja kaiken saa tehtyä kokeilemalla. Numeroiden valitseminenkin on todella helppoa. Kun kaikki toimii netissä, ei voi valita liikaa eikä liian vähän numeroita riville. Numeroita ei edes tarvitse välttämättä itse valita. Se onnistuu myös pikapelinä, jolloin kone arpoo numerot. Panos pitää tietysti itse valita ja rivejä voi pelata enintään 20 kappaletta. Kun nämä asiat ovat selvillä, voi peliin lähteä heti mukaan. Peliä voi pelata myös järjestelmänä, jossa järjestelmän koko voi olla 13, 14 tai 15 numeroa. Netistä löytyy myös valmiita porukkapelejä, joihin voi hankkia oman osuuden. Löydä kaikki kasinopelit täältä.

Kaikki tai ei mitään ominaisuudet

Kaikki tai ei mitään peli on kuin yleensäkin lottopelit, joissa veikataan oikeita numeroita arvonnan tulokseksi. Tässä pelissä niitä numeroita on 12. Ne pitää valita vain puolet suuremmasta määrästä eli 24 numeron joukosta. Peliin osallistuminen on helppoa. Näitä 12 numeron rivejä voi valita 20 kappaletta. Niitä ei välttämättä tarvitse edes itse valita. Kone voi ne myös arpoa. Silloin voi valita koneen arpomaan yhden, kolme, viisi tai kymmenen riviä kerralla. Jos haluaa antaa koneen arpoa 20 riviä, joka on kupongissa maksimimäärä, voi valita näitä pika-arvontoja niin monta kertaa että 20 tulee täyteen.

Kun valitsee, että montako riviä tekee ja mitä numeroita niihin arpoo, pitää samalla päättää myös pelin panos.

Mitä suurempi panos, tarkoittaa tietysti voiton tullessa suurempaa voittoa. Panoksen voi asettaa vähintään yhdeksi euroksi. Se voi olla myös 1.5 euroa, 2 euroa, 2.5 euroa, 3 euroa, 3.5 euroa, 4 euroa, 4.5 euroa tai 5 euroa. Panoksen alla on kohta, josta voi valita pelin keston. Siinä on automaattisesti yksi arvonta. Mutta arvonnan voi valita myös 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 14 päivälle. Kun nämä kaikki valinnat on tehnyt, alla näkyy yhteenveto pelistä. Siinä on esillä Kaikki tai ei mitään -pelin rivien määrä, arvontojen määrä sekä panos. Näiden oikealla puolella näkyy, että mitä tämä tulee maksamaan ja sitä painamalla pääsee hyväksymään ja maksamaan pelin.

Peliä voi pelata myös järjestelmänä. Koska numeroita arvotaan 12 kappaletta, voi järjestelmässä valita niitä enemmän. Se vain tarkoittaa enemmän rivivaihtoehtoja, joissa yksi numero on aina eri. Järjestelmään voi valita 13, 14 tai 15 numeroa. Kun valinnan on tehnyt, pitää enää vain valita riville niitä vastaavien numeroiden verran numeroita. Kerralla voi pelata vain yhden järjestelmän verran. Kun järjestelmän rivi on valmis, pitää myös sen jälkeen valita panos ja arvonnan kesto. Ne ovat ihan samat määrät, kuin normaalia kuponkia tehdessä.

Kolmas vaihtoehto pelata Kaikki tai ei mitään -peliä on porukkapeli. Sen avulla pääsee mukaan suurempaan kuponkiin, mutta ei tarvitse maksaa siitä mahdotonta määrää. Se tarkoittaa tietysti voiton tullessa sitä, että voittokin jaetaan koko porukan kesken. Tällä tavalla se voitto tulee kuitenkin paremmalla todennäköisyydellä, kun rivejä on enemmän. Myös panoksen voi laittaa silloin helpommin suuremmaksi, kun mukana on monta maksajaa. Sopivan porukkapelin voi valita itse. Silloin voi valita esimerkiksi sen, jossa on sopivin maksumäärä. Porukkapelin voi tehdä myös itse. Sen voi laittaa jaettavaksi omalle pelaajaryhmälle, jos on mukana sellaisessa. Toinen vaihtoehto on laittaa kuponki yleiseen jakoon, jolloin mukaan voi tulla kuka tahansa muu halukas.

Jos itsellä on jokin suosikkirivi, jolla haluaa pelata useamman kerran, saa sellaisen tallennettua. Silloin saa tuotua pelikupongille ne omat tutut ja suosikkinumerot. Se säästää ainakin aikaa, kun ei tarvitse miettiä mitkä ne numerot olivatkaan. Ja jos ei muistakaan niitä, se voi harmittaa. Se harmittaa ainakin viimeistään, jos muistaa nämä numerot kun näkee että ne on juuri pelissä arvotut numerot.

Kaikki tai ei mitään teema

Kaikki tai ei mitään -pelin nimi kertoo tästä lotto pelistä jo aika paljon. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että pelissä voittaa joko kaiken tai ei mitään. Eikä pelissä tarvitse pistää kaikkea rahojansa peliin eikä siinä voi jättää pistämättä mitään peliin. Kaikki tai ei mitään tarkoittaa sitä, että pelin päävoitto tulee sillä että kaikki numerot ovat oikein tai yhtään niistä ei ole oikein.

Pelissä ei ole juurikaan kuvia, jotka liittyisivät jotenkin tämän pelin teemaan. Tässä pelissä ei tarvitse katsella kuin kuponkia ja numeroita. Numeroitakaan ei ole katseltavissa kuin numerosta yksi numeroon 24 asti. Aluksi kun tulee tekemään kuponkia, näkee nämä kaikki 14 numeroa taulukossa. Niistä pitäisi osata valita ne 12 numeroa, jotka arvonnassa arvotaan. Taulukon vieressä on paikka näille 12 numerolle, jotka pitää valita. Ensin siinä on vain tyhjät paikat numeroille, jotka alkavat täyttyä kun tekee valintoja. Kun rivi on valmis, siirtyy se tämän kentän alapuolelle tekemään tilaa uusille riveille ja valinoille.

Tähän peliin liittyy yksi kuvakin. Se löytyy ihan pelin oikeasta yläreunasta. Siinä mies istuu veneessä, jossa on reikä pohjassa. Ehkä hänellä on unohtunut ottaa veneen pohjan tulppa mukaan. Hänellä on onneksi airot mukana, joten ehkä hän ehtii soutamaan maihin ennen kuin vene uppoaa. Mutta kuvassa hän ei näytä tekevän asian eteen mitään, vaan pitää kädessään onkea ja katsoo kauhussaan kun vettä tulee veneeseen. Hänellä on onneksi kumisaappaat jalassa ja sadetakki sekä sadehattu päässään. Siksi hän ei ole vielä kastunut. Mutta jos vene ehtii upota ennen rannalle saapumista, hän kastuu kokonaan. Jos hän ehtii, ei hän kastu hyvin varusteiden takia. Siksi tässä tilanteessa joko kastuu tai ei kastu. Se sopii hyvin Kaikki tai ei mitään -pelin nimeen. Ehkä se on tämän kuvan ajatuksena ollut. Jos hän vielä samalla saa onkeen kalan ja pääsee rantaa ennen kuin vene uppoaa, onnistuu kaikki aivan täydellisesti.

Kaikki tai ei mitään tulokset ja voitot

Tässä pelissä voittaa päävoiton, kun saa kaiken oikein tai ei mitään oikein. Silloin pitää saada oikein 12 numeroa, jotka on valinnut kupongin riville. Numeroita, joista nämä 12 numeroa pitää valita, on 24 kappaletta. Se voi kuulostaa helpolta, kun ei tarvitse veikata kuin joka toinen numero oikein. Eli pitää valita joka toinen numero, joka ei tulisi arvottua. Jos yksikin menee väärin, ei myöskään voita päävoittoa sillä toisella tavalla eli että yhtään ei ole oikein.

Kun saa kaikki 12 numeroa oikein tai ei yhtään oikein, on silloin voiton kerroin 125 000. Jos on valinnut rivin kertoimeksi yhden euron, voittaa silloin huikeat 125 000 euroa. Pelin suurin panos on viisi euroa. Jos on valinnut sen, saa tämän tietysti viisinkertaisena. Se on silloin jo 625 000 euroa. Kyseessä ei ole mikään pienen päävoiton peli.

Jos yksi numero ei osu oikein eli 11 numeroa on oikein, on voiton kerroin silloin 250. Jos oikein menee 10 numeroa, on kerroin silloin 25. Jos oikein menee 9 numeroa, on silloin kerroin vielä 5. Vielä 8 numeroa oikein riittää. Silloin saa panoksen takaisin eli kerroin on yksi.

Mutta tästä voi lähteä toisestakin suunnasta liikkeelle. Kun on valinnut nolla numeroa oikein, se tuo sen toisen tavan voittaa päävoiton tai jättipotin. Kerroin on silloinkin 125 000. Mutta samalla jos lähes kaikki numerot ovat väärin, voi myös voittaa. Jos oikein on vain yksi numero, on kerroin silloin 250. Jos oikein on vain kaksi numeroa, on kerroin silloin 25. Vielä kolme ja neljäkin numeroa riittää. Niillä voittaa kertoimilla 5 ja yksi.