Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Jurassic Park

Jurassic Park -pelin teema liittyy ensimmäiseen Jurassic Park -elokuvasarjan elokuvaan!


Jurassic Park -pelissä on mukana suuri määrä Jurassic Park -puistoon liittyviä erikoisvoittoja, joista voi voittaa jopa 95 000 kolikon voiton!

Jurassic Park

Olet varmasti nähnyt joskus Jurassic Park -elokuvan tai ainakin yhden tästä elokuvasarjasta. Tämä kolikkopeli nimeltään Jurassic Park liittyy niistä ihan ensimmäiseen ja ehkä ikimuistettavimpaan elokuvaan. Jurassic Park -peli on tuottajan Microgaming käsialaa. Pelin kuvissa on paljon elokuvasta tuttuja hahmoja, mutta elokuvan lapsia ei ole pelin kuvissa mukana. Kolikkopelithän ovat muutenkin vain aikuisia varten. Elokuva perustuu dinosauruksien kloonaukseen, joten pelissä nähdään myös niitä ja muita sen ajan eläimiä. Kloonaaminen onnistui elokuvassa meripihkan sisältä löytyneen hyttysen ansiosta, joka oli imenyt silloin dinosaurusten aikana niiden verta. Tästä verestä löytyi DNA:ta, jonka avulla saatiin näitä suuria eläimiä nykymaailmaan. Nämä tapahtumat näkyvät hyvin myös tässä pelissä. Jopa tämä meripihka hyttysineen löytyy.

Pelaa Jurassic Park ilmaiseksi

Jurassic Park -pelin voitot

Jurassic Park -pelissä voi voittaa jopa 95 000 kolikkoa. Pelin Scatter -merkissä on meripihkan kuva ja sen sisältä löytyy hyttynen. Siitä tämä elokuvakin tulee helposti mieleen. Mutta se tulee varmasti mieleen sen huikeista rooleista, joita nähdään myös pelin symboleissa. Elokuvan pääosissa nähtiin Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum ja Richard Attenborough, joiden kuvat koristavat osaa pelin merkeistä. Pelin ilmaiskierroksia voi voittaa esimerkiksi tyrannosaurusten ja raptoreiden nimissä. Samalla niissä jokaisessa saadaan ilmaiskierrosten aikana myös muita erikoisvoittoja. Pelissä voi käynnistyä myös T-Rex -varoitus, jonka aikana voiton mahdollisuudet kasvavat peräti 35 Wild -merkin avulla. Peliin on liitetty kätevästi monia erikoisvoittoja, jotka liittyvät samalla tämän elokuvan tapahtumiin. Siksi samalla kun voittaa, saadaan jännitystä lisää elokuvan hirvittävien eläinten parissa.

Jurassic Park -pelin rakenne ja ulkoasu

Jurassic Park rakentuu viidestä kiekosta ja kolmesta rivistä. Pelin taustakuva liikkuu ja näyttää siltä kuin peliä pelatessa pääsisi samalla mukaan elokuvan sademetsältä näyttävään tapahtumapaikkaan, jossa välillä saattaa saada eteensä monia dinosaurusten aikaisia eläimiä. Osa niistä saattaa olla todella pelottavia. Mutta ei kannata juosta niitä karkuun, koska tässä pelissä pelaajalle niiden näyttävä ilmestyminen tarkoittaa vain entistä suurempia voittoja. Sellainen tarkoitus oli tällä elokuvan Jurassic Park -puistollakin, mutta jokin meni pieleen!