Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Jackpot Express

Jackpot Express tuo mieleen vanhan ajan kolikkopelit omalla junateemalla!


Jackpot Express antaa nykyaikaisia voittoja, joista suurin voi olla jopa 5000 kolikkoa!

Jackpot Express

Jackpot Express näyttää niiltä vanhan ajan kolikkopeleiltä. Sitä tässä pelissä on taidettu hakeakin. Kun haikailee niitä entisajan yksinkertaisia kolikkopelejä, silloin kannattaa kokeilla tätä peliä. Se varmasti auttaa siinä asiassa ja paljon. Pelissä on kuitenkin ihan oma teema, joten jotain omalaatuistakin siinä on. Sekin on tietysti erikoisempaa entisaikaan verrattuna, että tätä peliä pelataan nettikasinolla eikä oikeana automaattipelinä. Siksi peliin voi ensin tutustua sen ilmaisversion kautta. Jackpot Express -pelin on tuottanut Microgaming. Peli näyttää siltä kuin se olisi tuotettua kymmeniä vuosia sitten, mutta ihan tämän päivän kolikkopeli on silti kyseessä. Pelin teemasta voi arvat jotain jo pelin nimestä. Pelissä on juna, joka taitaa olla express pikajuna. Kun hyppää tämän junan kyytiin, voi kerätä samalla kolikkovoittoja. Niiden suuruus on sopiva tälle päivälle eli mukavan suuria voittoja löytyy, vaikka voittotapoja onkin aika vähän! Tarkistamalla kolikkopelit bonuskoodit etuja netissä, pääset jopa kyseistä peliä kokeilemaan täysin ilmaiseksi.

Pelaa Jackpot Express ilmaseksi

Jackpot Express antaa perinteiseltä näyttäviä kolikoita!

Jackpot Express on selkeä peli ainakin voittotaulukon osalta. Sitä ei tarvitse kaivaa mistään erikseen esille. Voittotapoja on ehkä niin vähän, että ne voivat olla aina esillä pelin päällä. Mutta löytyy pelistä yksi omanalaisensa voittokin. Sekin on mahtunut pelin päälle esille. Siinä voi voittaa erilaisilla junakärryjen yhdistelmillä voittoja. Suurin niistä voi olla jopa 5000 kolikkoa. Samalla nähdään myös se, että pelistä löytyy 5 voittolinjaa. Muut voitot saadaan seiskoilla tai BAR -merkeillä. Seiskat antavat niistä suurimmat voitot eli 80 kolikkoa. BAR -esiintyy monenlaisessa muodossa. Niitä voi olla niissä yksi, kaksi tai kolme päällekkäin. Niissä joissa on yksi, ei tarvita voittoon kuin vähintään yksi kappale.


Jackpot Express näyttää ulkoasultaan vanhan ajan kolikkopeliltä

Jackpot Express on perinteiseltä ja vanhalta näyttävä kolikkopeli. Sen ulkoasu on vanhan ajan mukainen, mutta ennen ei voinut voittaa niin suuria voittoja kuin mitä tämä peli antaa. Pelissä on myös oma teema. Se liittyy junaan, joka sekin on vanhan ajan juna. Se sopiikin hyvin tähän peliin. Kun kaipaa entisajan pelitunnelmaa, sitä on ainakin tässä pelissä tarjolla!