Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Immortal_Romance

Käynnistä Immortal Romance -peli ja pääset pelaamaan peliä, jonka taustalla on jännittävä tarina tiedenaisista ja vampyyrimiehistä!


Immortal Romance -pelistä löytyy rakkautta, pahuutta, tiedettä ja mysteerejä sekä voittoja 243 eri tavalla!

Immortal Romance

Immortal Romance -pelin taustalla on todella mielenkiintoinen tarina. Se on romanttinen, jännittävä ja sisältää vähän kauhuakin. Tarinassa on neljä henkilöä, kaksi naista ja kaksi miestä. Naiset ovat ystäviä ja miehetkin tuntevat toisensa. Pelissä kaksi heistä tulee ehkä rakastumaan, mutta se ei tee heidän elämästään helppoa, koska toinen heistä on vampyyri. Se jo kertookin sen, että miksi tämän pelin nimi on Immortal Romance eli kuolematon romanssi. Samalla kun pelaa tätä peliä, pääsee sisälle tähän tarinaan. Ja samalla tulee tietysti saamaan voittoja. Pelin on tuottanut Microgaming. Pelistä löytyy mm. ilmaiskierroksia ja bonustoimintoja.

Pelaa Immortal Romance ilmaiseksi

Immortal Romance -pelin bonuspelit ja muut erikoisvoitot

Samalla kun seuraa tämän jännittävän tiedenaisten ja vampyyrimiesten tarinaa, voi saada monenlaisia voittoja. Voittoja voitetaan peräti 243 eri tavalla. Pelistä löytyy Wild -merkki, joka korvaa totuttuun tapaan muita merkkejä. Kun se on mukana voittolinjalla, saadaan voitot tuplana. Tämä merkki liittyy myös Wild Desire -bonustoimintoon. Siinä voi jopa viisi kiekkoa muuttua yhdeksi Wild -merkiksi.

Pelistä löytyy myös Scatter -merkkejä. Kun niitä ilmestyy peliin vähintään kolme kappaletta, alkaa pelin Kierrosten Kammio -niminen bonuspeli. Kun tämä peli alkaa, päästään pelaamaan 10 ilmaiskierrosta tarinan toisen naisen eli Amberin avustuksella. Jos niitä tuo peliin Troy -niminen mies on se jo viides kerta ja ilmaiskierroksia saadaan silloin 15 kappaletta. Samalla vampyyrilepakot saattavat tulla lisäämään pelin voittokertoimen määrää. Pelin toinen mies Michael auttaa saamaan 20 ilmaiskierrosta, joiden aikana peräkkäiset voitot kasvattavat voittokertoimia. Vielä on jäljellä pelin toinen nainen eli Sarah, joka auttaa saamaan pelissä 25 ilmaiskierrosta, joiden aikana peliin voi ilmestyä WildWin -symboli. Se kiekko johon se ilmestyy, muuttuu kokonaan Wild -symboliksi.

Immortal Romance -pelin rakenne ja teema

Immortal Romance pyörii viidellä kiekolla ja kolmella rivillä. Pelin taustalla on todella mielenkiintoinen tarina. Siitä saataisiin aikaiseksi vaikka kokonainen elokuva. Tätä tarinaa voi avata itselle lukemalla pelissä olevia tarinoita jokaisen sen neljän hahmon kohdalta. Tarinaa ei kannata tässä paljastaa kokonaan, koska eihän elokuvastakaan halua tietää liikaa etukäteen. Pidät varmasti Immortal Romance -pelin tarinasta!