Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Hugo_Goal

Hugo Goal -kolikkopeli sisältää kolme erikoistilannetta, joita ovat Tilanteen toisto, Vapaapotku ja Rangaistuspotkukisa.


Hugo Goal -pelissä voi voittaa panoksen takaisin jopa 800-kertaisena!

Hugo Goal

Hugo Goal on jatko-osa kolikkopelisarjalle, jossa seikkailee suomalaisten suosikkihahmo nimeltään Hugo. Pelin on tuottanut Play’n Go. Hugo on monelle tuttu 90-luvulla esitetystä Hugo-televisiopeliohjelmasta. Hugo on pieni peikko, johon liittyvässä pelissä seikkailtiin mm. kaivoksella. Tässä kolikkopelissä Hugo saa tehdä jotain mitä sen ei ole ennen nähty tekevän. Kyseessä on jalkapallopeli, joten Hugo on oppinut potkimaan palloa ja on siinä välillä jo todella taitava. Pelissä tullaan näkemään paljon jalkapalloon liittyviä asioita. Siinä esimerkiksi voitetaan vapaapotkuja, päästään mukaan rangaistuspotkukisaan ja kaikki pelin symbolit liittyvät jollakin tavalla jalkapalloon.

Pelaa Hugo Goal ilmaiseksi

Hugo Goal -kolikkopelin suuret voitot ja muut erikoisvoitot

Hugo Goal ei sisällä mitään muita symboleita ja osia kuin vain pelin teemaan liittyviä. Hugo itse on pelin jokerimerkki eli se Wild -merkin tapaan korvaa pelin normaalimerkkejä. Sillä saadaan pelin suurimmat normaalivoitot ja seuraavaksi suurimmat saadaan muilla hahmoilla kuten tuomari. Pienimmissä voitoissa nähdään mm. jalkapallo, tuomarin pilli, linjatuomarin liput ja rikkinäiset nappulakengät.

Pelissä on mukana kolme erikoistilannetta. Ne ovat nimeltään Tilanteen toisto, Vapaapotku ja Rangaistuspotkukisa. Tilanteentoisto käynnistyy, jos pelissä saadaan kaksi samaa peräkkäistä täyttä hahmomerkkiä olevat rullat ilman voittoa. Sen jälkeen kolmas rulla pyörähtää kerran uudelleen ja pitää toivoa että sillä kerralla siihen osuisi sama koko rullan täyttävä hahmomerkki kuin kahdessa ensimmäisessä rullassa.

Vapaapotku on muuten samanlainen toiminto kuin Tilanteen toisto, mutta siinä pitää olla hahmomerkkien sijaan pelin tavaramerkkejä. Rangaistuspotkukisa käynnistyy, kun kaikki rullat täyttyvät samalla merkillä. Sen kautta voi saada voitot jopa 10-kertaisena. Pelaaja pääsee Hugon kanssa maalivahdiksi. Kun saadaan torjuttua viisi rangaistuspotkua, saadaan suuri kerroin eli 10, koska kerroin kasvaa jokaisen torjunnan myötä. Tässä pelissä voi voittaa panoksen jopa 800-kertaisena!

Hugo Goal -kolikkopelin rakenne ja ulkoasu

Hugo Goal pelin grafiikka on tietysti näyttävämpää kuin silloin 90-luvulla, mutta silti se tuo heti mieleen sen ajan Hugon ja Hugo-pelit. Pelissä on vain kolme rullaa ja kolme riviä. Hugo Goal -peli sopii jalkapallofaneille, Hugo-faneille sekä kaikille kolikkopelifaneille!