Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Hot as Hades

Hot as Hades -kolikkopelin päähahmo näyttää tämän päivän tyypiltä, mutta kyseessä on Antiikin Kreikan jumala Hades!


Hot as Hades antaa tähän päivään sopivia kolikkovoittoja esimerkiksi ilmaiskierrosten ja bonuspelien avulla!

Hot as Hades

Hot as Hades -pelin taustalla toimivat teema vie Antiikin Kreikkaan asti. Pelin päähahmo Hades näyttää silti ihan tämän päivän hahmolta, joten tämän hahmon mystiikka on tuotu tähän päivään sopivaksi. Hades oli yksi titaanien Kronoksen ja Rhean kuudesta lapsesta. Hän voitti veljensä arpapelissä, josta hän sai itselleen manalan herruuden. Hänen tehtävänsä oli huolehtia vainajista kuolemanjälkeisessä elämässä. Pelissä on mukana myös muita Antiikin Kreikan hahmoja. Niitä nähdään pelin symboleissa, joita ovat esimerkiksi Zeus ja Poseidon, jotka ovat ehkä tutumpia kuin Hades. Peliä on helppoa pelata ja sen kautta pääsee voittamaan monenlaisia kolikkovoittoja. Hot as Hades -pelin on tuottanut Microgaming. Siksi ei ole ihme, että pelin nimi viittaa siihen kuinka mahtava pelin Hades on. Tämä tuottaja on osannut tehdä tästä hahmosta sellaisen, josta tämän päivän kolikkopelaajat pitävät!

Pelaa Hot as Hades ilmaiseksi

Hot as Hades -pelin voitot

Hot as Hades -pelin päähahmo eli Hades esiintyy pelin suurimpia voittoja antavassa perussymbolissa. Sillä voi voittaa panoksen takaisin 50 kertaisena. Sen jälkeen tulevat monet muut Antiikin Kreikasta tutut hahmot kuten Zeus ja Poseidon. Pelissä voi voittaa myös pieniä voittoja, joita saadaan symboleilla 10, J, Q, K ja A. Pelissä on 20 voittolinjaa.


Hot as Hades -pelistä löytyy bonuspeli nimeltään Quest Bonus. Siihen päästään, kun peliin ilmestyy vähintään kolme Scatter -symbolia. Kun siinä löytää kolmipäisen koiran eli Kerberoksen, voittaa bonuspelin päävoiton. Pelissä voi päästä myös Supermoodiin eli pelaamaan peliä ilmaiskierroksilla. Tämä tilanne tulee eteen ihan yllättäen ja silloin voitetaan 5 ilmaiskierrosta. Pelistä löytyy myös Wild -symboli ja pelin suurin voitto voi olla jopa 100 000 dollarin edestä kolikkoja.

Hot as Hades -pelin rakenne ja ulkoasu

Hot as Hades -pelissä on nykypäiväisen näköinen ulkoasu, mutta sen hahmot viittaavat silti Antiikin Kreikan aikaan asti. Nämä toisistaan todella kaukana olevat asiat on osattu yhdistää hyvin ja on saatu tuotettua oikein viihdyttävä kolikkopeli. Viihdykettä löytyy viiden rullan ja kolmen rivin edestä. Peliä pelaamalla päästään samalla tutustumaan mytologiaan!