Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Holly_Jolly_Penguins

Holly Jolly Penguins on pingviineihin liittyvä kolikkopeli, joka voi tuoda mieleen monet pingviiniaiheiset piirroselokuvat!


Holly Jolly Penguins -pelissä voi voittaa yhdellä pyöräytyksellä jopa 80 ilmaiskierrosta!

Holly Jolly Penguins

Holly Jolly Penguins -kolikkopelin päähahmot eli pingviinit ovat päässeet joulujuhlien viettoon. Kuten tässäkin pelissä, piirroshahmon muodossa pingviinit kuvataan usein rentoina, hauskoina ja ne pitävät läheisistään hyvän huolen. Ne ovat olleet viime vuosina suosittuja hahmoja elokuvissa ja TV-sarjoissa. Yksi tunnetuimmista niistä on elokuvasarja nimeltään Happy Feet, jossa pääosassa olevat pingviinit muistuttavatkin hiukan olemukseltaan tämän pelin pingviineitä. Koska pelissä ollaan tekemässä kaikenlaista jouluun liittyvää, voi siitä aistia paljon riemua ja mukavia hetkiä. Pelin on tuottanut suuri ja suosittu pelituottaja nimeltään Microgaming. Pelin voittotaulukko näyttää hyvältä. Sen mukaan pelaajalle on tiedossa monipuolisesti eri tapoja saada voittoja.

Pelaa Holly Jolly Penguins ilmaiseksi

Holly Jolly Penguins -pelin voitot ja muut erikoisvoitot

Holly Jolly Penguins -pelissä voi voittaa peräti 45 voittolinjan kautta. Pelistä löytyy viisi merkkiä, joissa esiintyvät pelin päähahmot eli pingviinit. Se, joka niistä on päässyt kantamaan joulukuusta, antaa pelin suurimmat normaalimerkkivoitot. Tai oikeastaan tämä pingviini kantaa sitä kehollaan ja on sen sisällä. Ehkäpä kyseessä on jouluasu.

Pelissä voi voittaa ilmaiskierroksia merkin, jossa on kaksi pingviiniä laskettelulasit päässään, avulla. Niiden avulla päästään pelissä liukumaan kierroksia läpi jopa 80 kierroksen verran. Näitä merkkejä tarvitaan vähintään kolme kappaletta ilmaiskierrosten voittoon. Silloin niitä voi voittaa minimissään 5 kappaletta.

Pelistä löytyy myös Wild-merkki, joita kutsutaan jokerimerkeiksi. Totutusta poiketen näitä merkkejä löytyy kahdenlaisia. Ne voivat antaa voittoja myös yhdistelmänä. Nämä merkit korvaavat muita merkkejä, mutta tuttuun tapaan ei muita erikoismerkkejä. Nämä merkit antavat paljon suurempia voittoja kuin mitkään muut pelin merkit.

Holly Jolly Penguins -pelin rakenne ja lisäominaisuudet

Holly Jolly Penguins -kolikkopeli liittyy vain pingviineihin. Pingviinit kuvataan piirroshahmoina rentoina tyyppeinä, jotka osaavat stepata ja ovat muutenkin paljon ketterämpiä mitä ne oikeassa maailmassa ovat. Tässä pelissä pingviinit eivät tanssahtele, mutta tekevät kaikkea mukavaa jouluun liittyvää. Peli rakentuu perinteiseen malliin eli siitä on viisi kiekkoa ja kolme riviä. Tästä pelistä ei voi olla pitämättä, jos on pitänyt niistä lukuisista elokuvista, joissa pingviinit ovat olleet pääosassa!