Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Girls with Guns Frozen Dawn

Girls with Guns Frozen Dawn -pelissä on taistelijanaisia ja paljon erikoisvoittoja!


Girls with Guns Frozen Dawn voi antaa voittoja jopa 109 250 dollarin arvon edestä!

Girls with Guns Frozen Dawn

Girls with Guns Frozen Dawn kolikkopelissä on tyttöenergiaa, aseita, jäätä ja toimintaa. Näissä merkeissä pääset voittamaan kolikoita tämän hedelmäpelin monenlaisien voittojen kautta. Pelissä sataa lunta, jonka leijailee pelin päällä. Pelin naiset ovat jonkinlaisia lumisten maisemien taistelijoita. Välillä naiset laskettelevat taistelupaikkoihin, joka näkyy heidän varusteissaan. Yhdellä naisista on esimerkiksi kädessään ase ja päässään laskettelulasit. Pelin teema on todella erikoinen. Girls with Guns Frozen Dawn on tuottajan Microgaming käsialaa. Olisi mukava tietää mikä kohde pelissä on kyseessä. Taustalla näkyy vuoria ja lunta. Ainakaan taistelupaikalla ei ole kovin helppoa liikkua, koska rotkoja näyttäisi olevan paljon ja kylmä eikä sakea lumisade auta siihen yhtään. Kokeile peliä ensin vaikka ilmaiseksi ja tutustu rauhassa tähän erikoiseen peliteemaan!

Pelaa Girls with Guns Frozen Dawn ilmaiseksi

Taistele Girls with Guns Frozen Dawn -pelin voitoista!

Girls with Guns Frozen Dawn -pelissä on seitsemän taistelijaa, joista kaikki ovat naisia. Niiden kuvilla koristetuilla symboleilla saadaan suurimmat perusvoitot. Siinä välissä on vielä kaksi pelin teemaan liittyvää symbolia, joilla saadaan vähän pienempiä voittoja. Pelin pienimmät voitot saadaan tutuilla pelisymboleilla A, K, Q, J ja 10. Pelissä voi voittaa jopa 109 250 dollarin arvon edestä. Pelistä löytyy paljon erikoistoimintoja, joten toimintaa löytyy paljon myös voittojen puolesta.


Pelissä voi voittaa ilmaiskierroksia. Niitä voi voittaa kahdella erilaisella tyylillä. Toisessa on mukana jäätyviä Wild -symboleita eli ne jäävät peliin kiinni kierrosten ajaksi. Toisessa taas on mukana magneettisia Wild -symboleita, joka sekin tarkoittaa samoja Wild -symboleita. Ne vaan saattavat siirtyä toisten Wild -symbolien viereen niin kuin magneetit. Pelissä on mukana myös bonuspeli, jossa päästään ampumaan.

Girls with Guns Frozen Dawn on taisteluteemainen peli

Girls with Guns Frozen Dawn on paljon toimintaa sisältävä peli, joka selviää jo pelin nimestä. Pelissä on juuri sitä mitä sen nimikin sanoo eli naisia, aseita ja kylmää. Pelissä on viisi rullaa ja kolme riviä. Kun pitää pelistä, jossa on paljon erikoistoimintoja, tämä on silloin oikein sopiva kolikkopeli pelattavaksi!