Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Fairytale_Legends_Mirror_Mirror

Fairytale Legends: Mirror Mirror -hedelmäpeli kertoo vanhasta tarinasta, joka on tuotu tämän pelin avulla nykypäivään sopivammaksi.


Pääset Fairytale Legends: Mirror Mirror -pelissä kokeilemaan jopa seitsemän erilaisen erikoistoiminnon voittoa!

Fairytale Legends: Mirror Mirror

Fairytale Legends: Mirror Mirror on yksi tuottajan Net Entertainment Fairytale Legends -satupelikokoelman hedelmäpeleistä. Tämä peli perustuu satuun, jossa kaunis tummakutrinen tyttö nimeltään Lumikki pakenee ilkeää äitipuoltaan metsään. Siellä hän tutustuu seitsemään kääpiöön ja alkaa heidän taloudenhoitajakseen. Tässä pelissä keskitytään vain Lumikkiin ja hänen äitipuoleensa. Heidän lisäkseen peliin ilmestyy välillä keiju, jolla on saatu peliin lisää satumaista taikuutta. Pelissä ja sen nimessä esiintyy peili, joka on myös tässä tarinassa suuressa osassa. Se on taikapeili, jonka edessä nähdään se joka on meistä se kaikkein kaunehin. Se on tietysti Lumikki, joka on tässä pelissä saatu näyttämään oikein erikoisen kauniilta isoine säihkyvineen silmineen ja punaisineen poskineen. Tämä kauneus on juuri se syy miksi Lumikin pitää pakoilla äitipuoltaan, joka haluaisi olla se kaunein. Löydät kaikki parhaat netticasinot alla olevasta listasta. Valitse itsellesi sopiva sivusto ja kokeile peliä nyt.

Pelaa Fairytale Legends: Mirror Mirror ilmaiseksi

Fairytale Legends: Mirror Mirror -pelin erikoisin ominaisuus

Fairytale Legends: Mirror Mirror -peli tarjoaa erikoisvoittoja seitsemän kappaletta, kuten tarinassakin on kääpiöitä. Yhdessä niistä pääsevät Lumikki ja ilkeä äitipuoli kilpailemaan siitä, kumman peili valitsee kohteekseen. Peilisymboli voi ilmestyä pääpelissä kiekolle 3, mutta ilmaiskierrosten aikana myös kiekoille 1 ja 2. Kun se ilmestyy, muuttuu se joko Lumikki-symboliksi tai äitipuolen symboliksi. Tämä symboli jää paikoilleen ja sen jälkeen saadaan ainakin yksi ilmaiskierros riippuen siitä onko se saatu pääpelissä vai ilmaiskierrosten aikana. Tämä on pelin erikoisin voitto, jonka kaltaista ei ole ihan jokaisessa kolikkopelissä.

Fairytale Legends: Mirror Mirror -pelin muut erikoisvoitot

Pelistä löytyy kolme erilaista satunnaistoimintoa. Ne aktivoituvat pelissä satunnaisesti. Ne ovat nimeltään Fairy Magic Spin, Fairy Surprise ja Fairy Mirror. Fairy Magic Spin -toiminnon aikana peliin ilmestyy 5 -7 voittosymbolin yhdistelmä, joka peittää kiekot yhden kierroksen ajaksi. Fairy Surprise -toiminnon käynnistyessä pelissä valitaan jokin sen pelimerkeistä, jotka antavat pelin normaalimerkeistä suurimmat voitot. Pienempiä voittoja tuovat symbolit muuttuvat täksi symboliksi niin siihen asti kunnes pelissä saadaan voitto. Fairy Mirror antaa pelissä yhden ilmaiskierroksen.

Pelissä on myös bonusmerkki. Kun niitä ilmestyy kolme kappaletta, voitetaan jokin pelin bonustoiminnoista. Yksi niistä antaa ilmaiskierroksia. Toinen bonustoiminto on Mining Bonus ja siinä päästään valitsemaan kristalleja, jotka ovat eriarvoisia. Kolmas bonusominaisuus on Coin Win. Siinä tullaan saamaan voitto 15x voittokertoimen mukaan. Fairytale Legends: Mirror Mirror -pelin taustalla oleva vanha tarina on saatu tuotua nykypäivään tämän taidokkaasti tehdyn pelin ansiosta.