Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Esqueleto_Explosivo

Esqueleto Explosivo -kolikkopelin jokainen voitto tarkoittaa sitä, että seuraavan kierroksen saa pelata ilmaiseksi!


Kun Esqueleto Explosivo -pelin voitonjälkeinen kierros antaa voiton, kerrotaan voitto voittokertoimella väliltä 2-32!

Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo on tuottajan Thunderkick yksi taidonnäyte. Tämän kolikkopelin nimen suomennos kertoo tästä pelistä jo aika paljon. Pelissä on todella erikoista se, että sen kaikki pelisymbolit ovat pääkalloja. Kun pelissä saadaan voitto, voittovan linjan muodostavat pääkallot räjähtävät. Sitä tämän pelin nimikin juuri tarkoittaa. Sana Esqueleto Explosivo on espanjaa ja sen käännös tarkoittaa räjähtäviä luurankoja. Tämä peli vaikuttaa lisäksi vähän meksikolaisteemaiselta kolikkopeliltä, koska sen taustalla soi meksikolaistyylinen musiikki ja osalla sen pelikentällä olevista luurangoista soittaa espanjanlaista kitaraa, joka on tämän kansamusiikin yksi tärkeä soittoväline. Pelin luurangot saavat pelissä useamman pään eli pääkallon päällekkäin. Niistä muodostuu pelin kierrokseen tarvittavat välineet. Pelissä ei periaatteessa ole mitään kauhistuttavaa, jos pääkallot ja luurangot eivät pelota. Löydä kaikki parhaat netticasinot sivustoltamme ja kokeile tätä peliä ja monia muita.

Pelaa Esqueleto Explosivo ilmaiseksi

Esqueleto Explosivo -pelin pääkallovoitot

Esqueleto Explosivo -pelin voittoja on helppoa esitellä. Tämä peli sopii yksinkertaisista voittotavoista pitäville, koska pelin kaikki pelimerkit ovat pääkalloja. Niillä on tietysti kaikilla erilaisia arvoja. Pinkki pääkallo, jolla on ruusu suussaan, antaa pelisymboleista suurimmat voitot. Muita pääkallomerkkejä ovat vihreä, sininen, oranssi ja vihreä pääkallo. Näillä kaikilla saadaan voitto jos silloin, kun niitä tulee peräkkäin vähintään kolme kappaletta.

Vaikka pelissä on vähän erikoisvoittoja, antaa peli silti mukavan suuria voittoja. Jokaisen voiton jälkeen saadaan seuraava kierros ilmaiseksi. Ja sen voitto saadaan voittokertoimen 2 mukaan. Ja jos sekin kierros tuo voiton, kasvaa kerroin entisestään ja kierrokset ovat ilmaisia siihen asti, kunnes ei tule voittoa. Kerroin voi kasvaa tällä tavalla vaikka kertoimen 32 suuruiseksi. Pelikierros toimii Avalanche -toiminnon mukaan eli voiton tuovat pelimerkit räjähtävät pois ja tilalle tippuu niiden yläpuolella oleva merkki tai kokonaan uusi merkki, jos yläpuolella ei ole merkkiä. Siitä saadaan pelin räjähtävä nimi. Pelistä löytyy myös yksi erikoismerkki, joka on Wild -merkki. Sekin on pääkallo ja se korvaa kaikkia pelin muita merkkejä.

Esqueleto Explosivo -pelin kauhistuttava rakenne ja ulkoasu

Esqueleto Explosivo on kauhistuttavalta näyttävä peli, jos niin itse haluaa. Pelin pääkallot järjestäytyvät pelissä viidelle kiekolle ja kolmelle riville. Jokaisen kiekon alla on luuranko ilman pääkalloa. Kun kierros on alussa, sen päälle ilmestyy kolme pääkalloa. Siitä saadaan kolmen rivin kiekko. Pelistä voi tunnistaa meksikolaisuutta ainakin sen musiikin ja soittimien mukaan. Esqueleto Explosivo on yksinkertainen kolikkopeli ihan mukavan suurilla voitoilla!