Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Dragon Ship

Dragon Ship on laiva, jonka kyytiin hypätessä voi voittaa jopa 2500 kolikkoa tai panoksen 150-kertaisena!


Dragon Ship -kolikkolaivaa päästään välillä kiertämään 15 ilmaiskierroksen verran!

Dragon Ship

Dragon Ship -slotin taustaäänien perusteella voi heti kuvitella suuren ja puisen laivan, jonka puuosat natisevat merenvoimien osuessa siihen. Tämä laiva etenee öisen ja kirkkaan tähtitaivaan alla. Dragon Ship on viikinkien alus, joten sieltä voi löytää monenlaisia aarteita. Dragon Ship -pelin on tuottanut Play’ Go, joka on osannut tuoda peliin niin aidolta vaikuttavia ominaisuuksia, että peliä pelaamalla saattaa jopa luulla haistavansa suolaisen meriveden ja viikinkien nahkaiset asut. Pelissä on juuri nousemassa myrsky, joka tuo pelaamiseen paljon lisäjännitystä. Valitse itsellesi hyvä kasino täältä alapuolelta ja astu tähän laivaan ja pääset mukaan uskomattomiin seikkailuihin, joista selviytymisestä tullaan palkitsemaan antoisalla kädellä. Sen jälkeen olet kuin yksi viikingeistä ja vedät aluksen(pelin) purjeet ylös kuin vanha tekijä!

Pelaa Dragon Ship ilmaiseksi

Dragon Ship -kolikkopelin antoisat voitot

Dragon Ship -pelistä löytyy vain yksi viikinki, joten siksi sinne tarvitaan lisää miehistöä mukaan. Kun tämä viikinki on mukana viitenä pelimerkkinä yhdellä voittolinjalla, voitetaan 2500 kolikkoa. Pelin aarrearkut avautuvat myös miekalla ja muilla viikinkien apuvälineillä. Tarjolla on myös pienempiä voittoja A, K, Q, J ja 10 -voittosymboleilla.

Kun pelissä löytyy vähintään kolme aarrearkkua, käynnistyy pelin bonuspeli. Kun bonuspelissä valitsee jonkin sen symboleista, voi sieltä paljastua jopa panokseen nähden 150-kertainen voitto. Viikinkilaivan aarteita päästään etsimään välillä myös ilmaiskierroksina. Niitä voidaan saada kerralla 15 kappaletta. Kun taivas alkaa lyömään tulta, on peliin ilmestynyt silloin Wild -merkkejä. Jos laiva pysyy tämän myrskyn ajan pinnalla, saadaan niiden kautta voittoja parhaalla mahdollisella tavalla, joilla tämä merkki voi korvata pelin perusmerkkejä.

Dragon Ship -kolikkopelin rakenne ja ulkoasu

Dragon Ship tuo nimenä mieleen aluksen, jollaista ei haluaisi merellä eikä satamissa kohdata. Vaikka pelin aluksen keulaa komistaa lohikäärme ja sitä ohjaavat viikingit, kannattaa tämän aluksen kyytiin hypätä heti sen seuraavan kerran pysähtyessä. Muutut sillä hetkellä itsekin viikingiksi ja olet sinne hyvin tervetullut apu. Pelin taustaäänet ja grafiikka tekevät tästä tunteesta todella aidon oloisen. Pelin aarrekenttä rakentuu viidestä kiekosta ja kolmesta rivistä. Niistä riittää aarteita jaettavaksi kaikille, jotka tähän laivaan uskaltavat astua!