Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Crazy Genie

Crazy Genie -kolikkopelistä löytyy viisi erilaista bonuspeliä nimeltään Kultabonus, Lahjabonus, Aarrebonus, Lamppubonus ja Keidasbonus!


Crazy Genie on peli, jossa saadaan hullun hyviä voittoja hullun pullonhengen avulla!

Crazy Genie

Crazy Genie on tuottajan Red Tiger tuottama kolikkopeli, jonka päähahmo on pullonhenki. Se ei edes pullonhenkien keskuudessa normaali pullonhenki, vaan se on menettänyt järkensä. Siksi pelin nimi viittaa hulluun pullonhenkeen. Mutta tämä hulluus on pelaajan kannalta hyvä asia, koska pullonhenki on se joka toteuttaa pelaajien voittotoiveita. Crazy Genie -pelin voitot ovat siksi toinen toistaa hullumman suuria. Pelistä löytyy esimerkiksi viisi erilaista bonuspeliä. Pelistä voi tulla mieleen monia pullonhenkiin liittyviä tarinoita kuten Aladdin, jonka hallussa olevasta lampusta löytyi toiveita täyttävä henki. Sellainen henki on myös tässä pelissä ja sekin toteuttaa pelin pelaamisen aikana monta toivetta kolikkovoittojen muodossa.

Pelaa Crazy Genie ilmaiseksi

Crazy Genie -pelin bonuspelit ja muut erikoisvoitot

Crazy Genie -pelistä löytyy peräti viisi erilaista bonuspeliä. Ehkä pelin hullu henki on päässyt lisäämään niitä peliin, koska niitä löytyy näin hullun paljon. Ne ovat nimeltään Kultabonus, Lahjabonus, Aarrebonus, Lamppubonus ja Keidasbonus. Kultabonus antaa kuusi kultaista ilmaiskierrosta. Lahjabonus antaa valita yllätyslahjan. Aarrebonus antaa valita jonkin aarrearkuista ja valinnan kohteena olevasta arkusta paljastuu jokin voitto. Lamppubonuksessa hierotaan lamppua ja sen jälkeen saadaan peliin suurempi voittokerroin. Se voi olla jopa 70-kertainen. Keidasbonus palkitsee joko sillä, että päästään pyörittämään pelin bonuspyörää tai esille tulee henki omine voittoineen.


Pelissä on Wild -merkki, joka korvaa pelin normaalimerkkejä. Normaalimerkkejä ovat kultainen miekka kultahileiden päällä, punainen käärme, jokin aarrekartalta näyttävä paperi ja pullonhengen sininen sormi, jossa on punainen sormus. Pelissä voittaa myös pieniä voittoja korttipakan korteista tutuilla merkeillä kympistä ässään. Pelistä löytyy 20 voittolinjaa.

Crazy Genie -pelin rakenne ja ulkoasu

Crazy Genie on hullun lampunhengen sisältävä peli, josta löytyy viisi kiekkoa ja kolme riviä. Pelissä on mukana säihkettä, mutta ei liikkuvaa sellaista. Pelissä ei ole mukana animaatioita. Jos pitää peruskolikkopelistä, jossa ei ole mitään ylimääräistä esimerkiksi liikkuvia osia, on tässä sopiva peli pelattavaksi. Ja bonuspelien ystäville tämä peli on oikea löytö, koska niitä löytyy pelistä huikeat viisi kappaletta!