Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Crazy Cows

Crazy Cows -kolikkopelissä ollaan maatilalla, jossa asuu hulluja lehmiä!


Crazy Cows tulee yllättämään esimerkiksi sen monilla tavoilla voittaa ilmaiskierroksia!

Crazy Cows

Crazy Cows on täynnä hulluja lehmiä. Mistään hullunlehmäntaudista ei pelissä silti ole kyse. Kyse on siitä, että pelin lehmien kanssa päästään kokeilemaan monenlaisten kolikkovoittojen voittamista. Crazy Cows on ulkoasultaan todella värikäs ja sarjakuvamainen. Pelin kuvat on tuotettu hyvin tarkkaan ja niitä katsomalla voi löytää paljon mukavia yksityiskohtia. Se onkin tuottajan Play’n Go tyyli tehdä kolikkopelejä. Pelissä on humoristinen teema. Sen voi todeta pelin symbolien kuvista. Yhdessä niistä esiintyy lehmä, jonka huulet on värjätty huulipunalla. Pelistä löytyy myös sonni, koira ja kaksi muuta toisenlaisen näköistä lehmää. Pelissä on oikein maalaishenkinen ja mukava tunnelma.

Pelaa Crazy Cows ilmaiseksi

Crazy Cows -pelin voitot

Crazy Cows antaa voittoja 15 voittolinjalta. Pelin Wild -symbolia koristaa punaisen sonnin kuva. Se korvaa pelin perusmerkkejä ja esiintyy myös ilmaiskierrosten jaossa. Merkki voi olla kokonaisen rullan korkuinen. Kun sellainen on keskellä ja sen ympärillä osat kokonaisesta sydänsymbolista, voitetaan pelissä 5 ilmaiskierrosta. Kun sitä ei ole näiden symbolien keskellä, silloinkin voitetaan ilmaiskierroksia, mutta vain kaksi kappaletta.


Pelin Scatter-symbolia koristaa koira, joka makaa omassa koirankopissaan. Tämä symboli nostaa pelin voittokerrointa, kun se ilmestyy pelin voittavalle linjalle. Kun näitä merkkejä ilmestyy ilmaiskierroksissa vähintään kaksi kappaletta, nousee pelin voittokerroin 1 – 5 välillä. Pelistä löytyy myös bonusmerkki, jonka kuvassa on punainen lato. Kun niitä ilmestyy peliin kolme kappaletta, käynnistyy pelin bonuspeli. Siinä saadaan valita lehmä, jonka kanssa lähdetään kisaamaan voitoista. Voittona saadaan ilmaiskierroksia. Muita pelin symboleita ovat kolme erilaista lehmää sekä korttipakan kortteja koristeltuina pelin teemaan sopiviksi.

Crazy Cows -pelin rakenne ja ulkoasu

Crazy Cows -peli sisältää monta hullunnäköistä lehmää. Pelissä on humoristinen teema ja ehkä peli on vähän romanttinenkin peli, koska pelin sonni näyttää olevan rakastunut. Pelissä ollaan tietysti maatilalla, jossa asuu myös muita eläimiä. Tämä on oikein leppoisa kolikkopeli, joka antaa voittoja viiden rullan ja kolmen rivin pelikentällä. Peli sopii hauskoja pelihetkiä etsivälle kolikkopelaajalle!