Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Crazy 80s

Crazy 80s -pelistä voi löytää monenlaisia 80-lukuun liitettäviä asioita, joita päästään katselemaan 9 voittolinjan kautta!


Crazy 80s -kolikkopeli sopii 80-luvusta kiinnostuneille kolikkopelaajille, jotka haluavat kuitenkin saada voittoja tämän päivän tyylin mukaisesti!

Crazy 80s

Crazy 80s -kolikkopeli vie kasarimaisiin tunnelmiin tämän päivän voittomahdollisuuksien kera. Pelin on tuottanut Microgaming. Se on juuri niin kreisiltä näyttävä peli kuin millaisena tämä tällä hetkellä muodissa oleva vuosikymmenen kuvaillaan olevan. Siksi pelistä löytyy hullunkurisen paljon värejä, hassuttelevia liukuvärejä sekä hauskoja esineitä, asusteita ja asuja, joita siihen aikaan käytettiin. Musiikki löytyi muovisen rasian sisältä kietoutuneena lahjanaruilta näyttäviin rulliin. Suosikki ajanviete oli pyöritellä kädessä värikkäitä pikkukuutioita sisältävää kuutiota. Mitä enemmän oli asusteita päällä, sitä tyylikkäämmältä näytti. Crazy 80s -pelin ääreen voi istahtaa rauhassa ja kokea mitä kaikkea 80-luku aikanaan tarjosi. Samalla pääsee kokeilemaan voittojen saamista ihan tämän päivän tyyliin!

Pelaa Crazy 80s ilmaiseksi

Crazy 80s -kolikkopelin kasarihenkiset voitot

Crazy 80s -pelin voitot saadaan 80-luvulta tuttuja asioita koristamilta symboleilta. Pelin perusvoitoista suurimmat saadaan symbolilla, jossa koreilee kasarityyliin pukeutunut nainen. Ilmeisesti juuri hänen vyötärönsä esiintyy pelin toiseksi suurimpia voittoja tuovassa symbolissa. Muissa symboleissa nähdään kasarilta tuttuja lehtiä, kasetteja, rubikin kuutio sekä muita esineitä ja tarvikkeita. Pieniä voittoja tulee korttipakan korteille kympistä ässään.

Crazy 80s -pelin erikoismerkkien valikoimista löytävät merkit, joita tuskin käytettiin vielä 80-luvun kolikkopeleissä. Niitä ovat tämän päivän suosikit eli Wild ja Scatter. Wild korvaa kaikkia pelin symboleita, paitsi ei tietystikään Scatter -merkkejä. Scatter nostaa pelin voittokertoimia. Pelissä voi voittaa vain 9 voittolinjan kautta. Mutta peliä voi halutessaan pelata valitsemalla vaikka vain yhden voittolinjan.

Crazy 80s -kolikkopelin kasarimainen ulkoasu ja tunnelma

Crazy 80s -pelistä löytyy viisi rullaa ja kolme kiekkoa, joten rakenne on aika perinteisen mallinen. Peli tuo monella tavalla mieleen 80-luvun kreisiä asioita ja aikoja. Siksi pelissä on käytetty paljon värejä ja räikeitä värejä, kuten siihen aikaan oli tapana. Pelin kuvia kannattaa katsella vähän tarkemmin, koska niitä voi löytää paljon kasariin liitettäviä yksityiskohtia. Esimerkiksi monessa pelisymbolissa ei ole vain yhtä asiaa, vaan suuri määrä tavaroita ja esineitä. Tämä peli saa herätettyä kasarimaisen tunnelman, jossa samalla päästään voittamaan nykypäivän suosittuja voittoja!