Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Cool Wolf

Cool Wolf on coolin suden peli, jossa voi voittaa 15, 20 tai 25 ilmaiskierrosta kerralla!


Cool Wolf voi antaa kerralla myös suuren 109 000 dollarin arvoisen voiton!

Cool Wolf

Cool Wolf kolikkopelin pääosassa esiintyy susi, joka on olevinaan tosi cool. Suden lisäksi pelissä nähdään mies, naisia, hieno auto ja paljon rahaa. Näistä aineksista on saatu tuotettua viihdyttävä kolikkopeli, jonka parissa viihtyy tovin jos toisenkin. Cool Wolf on pelitoimittajan Microgaming tuottama peli. Sen tapahtumat sijoittuvat keskelle jotain kaupunkia, jonka voi päätellä kasinopelin taustalla näkyvästä kuvasta. Ja ajankohta on yö tai ilta, koska taloissa on jo valot päällä. Tämä peliä voi kokeilla ilmaiseksi pelin demon avulla. Kun haluaa oikeita voittoja, pitää tietysti pelata pelin rahapeliversiota. Se voi tuoda voittoja jopa huikeat 105 000 dollaria. Pelissä on mukana kaikkea kivaa, kuten ilmaiskierroksia ja suuria voittokertoimia!

Pelaa Cool Wolf ilmaiseksi

Cool Wolf -pelin monenlaiset erikoisvoitot

Cool Wolf -pelin suurimmat perusvoitot tulevat symbolilla, jonka kuvassa on mies. Mutta yhtä suuria voittoja on tiedossa myös pelin sudella, jolla on todella coolit vaatteet päällään eli musta nahkatakki sekä mustat aurinkolasit. Näiden jälkeen tulee symboli, jossa on kaksi hihittävää tyttöä. Peliin liittyviä symboleita ovat vielä hieno punainen auto, elokuvateatteri ja lasit rahojen päällä. Näitä pienempiä voittoja tulee symboleilla A, K, Q ja J. Pelissä on 243 eri tapaa, joilla voi voittaa. Voittoja tulee vasemmalta oikealle.


Pelin Wild -symboli korvaa kaikkia muita symboleita, paitsi Scatter -symboleita. Se on se perinteinen tapa tälle symbolille. Symbolia kutsutaan tässä pelissä nimellä Cool Wolf eli pelin omalla nimellä. Se voi laajentua vaikka koko rullan korkuiseksi. Pelissä voi voittaa ilmaiskierroksia kerralla joko 15, 20 tai 25 kappaletta. Niiden aikana voitot voidaan saada jopa voittokertoimelle kymmenen!

Cool Wolf -pelin cool ulkoasu!

Cool Wolf -pelissä näyttäisi olevan hauska meno. Pelissä on susi, joka haluaa näyttää coolilta. Se voi esitellä itseään viidellä rullalla ja kolmella rivillä. Kun pelissä saadaan voitto Wild -symbolin kera, pääsee susi esittelemään myös kitaransoiton taitojaan. Peli tulee yllättämään pelaajat monilla tavoilla, joista moni liittyy erikoisvoittoihin. Tässä on iloinen peli, joka sopii varmasti kaikille kolikkopeleistä pitäville pelaajille!