Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Cleo's Wish

Cleo's Wish -pelissä on päähenkilönä Kleopatra, jolla on mukavia toiveita!


Cleo's Wish sisältää suuren määrän erikoisvoittoja kuten ilmaiskierroksia ja Wild -symboleita ja monia muita erikoisvoittoja!

Cleo's Wish

Cleo’s Wish –hedelmäpelissä on Cleo, jolla on jokin toive. Kun näkee tämän pelin Cleon, voi arvata että kyseessä on Kleopatra. Sekin todistaa sen, että pelin taustalla nähdään pyramideja, joiden ääressä Kleopatra aikanaan eli Egyptissä. Peli on kolikkopeli ja se on täynnä hiekkamaisemien kätkemiä aarteita, jotka muuttuvat pelaajan voittaessa kolikoiksi. Peliä on todella mukava katsella, koska sen kuvat on tuotettu todella tyylikkäästi ja niitä on selvästi hiottu niin paljon kuin mahdollista. Se sopii peliin, jossa nähdään entisajan todellisia taidonnäyteitä eli mahtavia pyramideja. Cleo’s Wish on tuottajan Nextgen Gaming tuottama peli. Sitä voi mennä kokeilemaan vaikka Slotsmillion -kasinolle.

Pelaa Cleo's Wish ilmaiseksi

Cleo's Wish -pelin voitot

Cleo’s Wish -pelin nimi viittaa Cleon toiveeseen. Ehkäpä se on se, että pelaajat voittaisivat tässä pelissä kolikoita. Tämä toive toteutuu pelaamisen aikana monella eri tavalla. Cleon kuva on pelin Wild -symbolissa. Se korvaa pelin perussymboleita. Sillä saadaan myös kolikkovoittoja väliltä 2 – 500 kolikkoa. Wild myös toimii erikoisemmillakin tavoilla. Pelissä on myös toinen erikoissymboli eli Scatter. Se antaa voittona 125 kolikkoa ja se myös nostaa pelin voittokerrointa. Sillä voitetaan myös ilmaiskierroksia. Niitä ei voiteta suoraan. Ensin mennään kahteen eri vaihtoehtoiseen tilaan, joiden kautta jaetaan ilmaiskierroksia. Pelissä on 25 voittolinjaa.


Perusvoitot tulevat symboleilla, joissa nähdään pelin nimi eli Cleo’s Wish, erilaisia aarteita sekä korttipakan kortit ysistä ässään. Niillä tulee voittoja väliltä 5 – 400 kolikkoa. Pelistä löytyy bonuspelikin ja monia muita erikoisuuksia. Pelin palautusprosentiksi ilmoitetaan 95, 152 %.

Cleo's Wish -pelin rakenne ja ulkoasu

Cleo’s Wish on peli, josta löytyy Cleo. Kun peliä katsoo tarkemmin, arvaa että Cleo on Kleopatra. Pelin Cleo näyttää ihan Kleopatralta, mutta myös pelin maisemat viittaavat Kleopatran aikaan eli pyramideihin, joita nähdään Egyptissä. Monen kolikkopelin teema on Egypti, joten tämäkin peli kuuluu niihin. Pelissä on viisi rullaa ja kolme riviä. Tämä peli tulee valituksi pelikohteeksi jo sen takia, koska siinä on niin erikoisen hieno ja mukavannäköinen grafiikka.