Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Bridesmaids

Bridesmaids -kolikkopeli on tuotettu elokuvasta nimeltä Bridesmaids ja siksi pelissä ovat mukana kaikki elokuvan päähahmot!


Bridesmaids tarjoaa normaalia enemmän erikoistoimintoja ja jopa ilmaiskierroksia voi voittaa kahdella eri tavalla!

Bridesmaids

Bridesmaids –hedelmäpelin nimi tarkoittaa morsiusneitoja. Mutta niillä ei tarkoiteta vain pelkästään mitä tahansa morsiusneitoja. Pelin teema liittyy elokuvaan nimeltään Bridesmaids. Siksi pelin hahmot ovat juuri tästä elokuvasta tuttuja. Elokuva ilmestyi vuonna 2011. Sen rooleissa, kuten tässä pelissäkin, nähdään elokuvan pääosan esittäjä Kristen Wiig, jonka rooli oli nimeltään Annie Walker. Toista tässä pelissäkin nähtävää hahmoa Lillian Donovania eli morsianta esitti Maya Rudolph. Pelistä löytyy myös neljä muuta elokuvan morsiusneitoa. Elokuva oli komedia, joten myös tämä peli on komediateemainen rahapeli netissä jota voi kokeilla ilmaiseksi. Bridesmaids -pelin on tuottanut Microgaming. Jos on nähnyt tämän elokuvan, huomaa kyllä että pelissä on aivan samanlainen leppoisan hauska tunnelma kuin elokuvassakin.

Pelaa Bridesmaids ilmaiseksi

Bridesmaids -pelin voitot

Bridesmaids -pelistä löytyy monta erikoistoimintoa, jotka liittyvät samalla myös pelin teemaan eli häiden järjestämiseen. Koska elokuvassa, johon tämä peli liittyy, on kyse ystävyydestä, saadaan pelissä ystävyysteemaisia ilmaiskierroksia. Niiden aikana voitot saadaan kummastakin suunnasta päin. Pelissä saadaan myös toisenlaisia ilmaiskierroksia, joita saadaan myös 10 kappaletta kerralla kuten näitä toisiakin.


Bridesmaids sisältään bonuspelit nimeltään Boutique ja Magic Moments. Boutique -bonuspelissä pitää saada morsiusneidot sopimaan yhteen, jolloin voittaa suuria kolikkovoittoja voittokertoimien avulla. Magic Moments -bonuspelissä päästään muistelemaan elokuvan eri tapahtumia. Siinä päästään valitsemaan niistä jokin ja se antaa jonkin kolikkovoiton. Kun valinnasta paljastuu porkkana, on bonuspeli ohi. Tämä on todella monipuolinen kolikkopeli. Kaikki pelissä olevat asiat liittyvät vain tähän elokuvaan. Peli voi antaa jopa 105 000 arvoisen voiton. Voittolinjoja löytyy peräti 40 kappaletta. Valitsemalla pay and play casino listaltamme voit kokeilla peliä heti ilman tilin rekisteröintiä.

Bridesmaids -pelin rakenne ja ulkoasu

Bridesmaids elokuva kertoo Annie -nimisestä naisesta, jonka paras kaveri on menossa naimisiin. Annie aiheuttaa häiden järjestelyissä aika paljon ongelmia ja samalla asioita on sekoittamassa morsiamen uusi ystävä. Tässä saman nimisessä kolikkopelissä nähdään kaikkia elokuvan näkyviä hahmoja eli morsian, Annie ja muut morsiusneidot. Pelin ulkoasu tuo tämän elokuvan mieleen kaikella mahdollisella tavalla. Pelissä on viisi kiekkoa ja kolme riviä, mutta osa pelin symboleista voi olla normaalia yhtä riviä korkeampia. Tässä on hauska, monipuolinen ja varmasti kaikkien kolikkopelaajien tuleva suosikkipeli!