Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Beautiful Nature

Beautiful Nature antaa kolikkovoittoja kauniin luonnollisella tavalla!


Beautiful Nature pelissä voi voittaa 12 ilmaiskierrosta ja pelistä löytyy myös todella erikoinen erikoismerkki!

Beautiful Nature

Beautiful Nature on kolikkopeli, jonka teemana on kaunis luonto. Maailma on täynnä kauniita luonnon keskellä olevia paikkoja. Tässä pelissä sellainen paikka on talo keskellä luontoa. Sen pihalla kasvaa kukkia ja sieltä löytyy pelin symbolien perusteella myös kasvimaa. Pihalla asustaa myös kissa ja lintu. Pihan keskellä on myös pieni lampi. Talon ja pihan taitaa omistaa kaunis neitokainen. Hänen asustaan voisi päätellä, että hän on juuri menossa naimisiin, koska hänen päällään oleva mekko on valkoinen. Kädessään hän pitää kaunista kukkakimppua, joka voisi olla hääkimppu. Ainakin tämä talo pihoineen sopisi hyvin hääviettopaikaksi. Beautiful Nature -pelin on tuottanut aika tuntematon tuottaja nimeltään Gamomat. Tämän pelin kauniin ulkoasun ja ihan mukavan monipuolisen voittovalikoiman puolesta kannattaa kokeilla myös tuottajan muita pelejä.

Pelaa Beautiful Nature ilmaiseksi

Beautiful Nature -pelin voitot

Beautiful Nature pelissä voi voittaa 30 voittolinjalla. Pelistä löytyy kaksi suosituinta erikoismerkkiä eli Wild ja Scatter. Wild -merkin kuvassa on pinkki ruusu. Se korvaa pelin merkeistä kaikkia muita, muttei pelin Scatter -merkkiä. Wild voi esiintyä pelissä kiekoilla 2, 3 ja 4. Scatter -merkkejä tarvitaan vähintään kolme kappaletta, jolloin voitetaan pelin ilmaiskierroksia. Niitä voitetaan 12 kappaletta ja niiden aikana Wild -merkit tarrautuvat peliin kiinni. Ilmaiskierroksia voi voittaa niiden aikana myös lisää.


Beautiful Nature -pelistä löytyy myös kolmas erikoismerkki, joka onkin todella erikoinen. Sen kuvassa on pelin kaunis nainen. Tästä merkistä tekee erikoisen se, että sillä voi voittaa sekä alusta loppua kohti että lopusta alkua kohti. Niitä tarvitaan vähintään kolme kappaletta peräkkäin jommastakummasta suunnasta, jolloin saadaan jo voitto. Mutta jos tämä merkki esiintyy jokaisella kiekolla muodostaen voittolinjan, voitetaan sillä esimerkiksi kahden euron panoksella peräti 2000 euroa. Samalla panoksella viisi Scatter -merkkiä antaisi 6000 euron voiton. Pelin muita symboleita ovat lintu, kissa, kastelukannu, sipuli sekä korttipakan kortit A, K, Q ja J.

Beautiful Nature -pelin rakenne ja ulkoasu

Beautiful Nature on kaunis peli kaikella mahdollisella tavalla. Kun pelin nimikin viittaa kauniisiin luonnonmaisemiin, siltä se myös näyttää tässä pelissä. Pelistä löytyy kauniita kukkia, kuten hempeän pinkkejä ruusuja. Pelissä on mukana myös nainen, joka hänkin on luonnon kaunis. Pelissä on viisi rullaa ja kolme riviä. Peli on kaunis ja se yllättää monilla erikoissuurilla voitoilla!