Kuukauden tarjous
Raketti logo

Käteispalautus 20%

Arabian Nights

Arabian Nights tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden rikastua hetkessä! Lue lisää Arabian Nights jättipotti pelistä täältä alapuolelta, taikka aloita pelaaminen saman tien!


Voit kokeilla peliä ilmaiseksi taikka oikeilla rahapanoksilla klikkaamalla tästä alapuolelta!

Arabian Nights

Arabian Nights on Net Entertainmentin tuottama kolikkopeli, joka on samalla myös Jackpotpeli. Pelissä on yksi super jackpot niminen progressiivinen voitto. Voittolinjoja on yllättävä eli kymmenen kappaletta. Mutta panostasoja taas on paljon eli niitäkin on kymmenen ja kolikon arvoa voi säätää myös. Pelissä on viisi rullaa ja kolme riviä. Pelin teema vie jonnekin Arabiaan ja sen yöhön niin kuin pelin nimikin kertoo. Pelin taustalla on todellakin yötaivas, jossa on tähtiä ja kuu näkyvissä. Taustalla on myös rakennuksia, jollaisia on varmasti Arabissa ja käärme korissa, joka tuo monille mieleen juuri saman paikan. Pelin merkeissä on kameli, teltta ja arabialainen päähine sekä monta muuta Arabiasta tuttua asiaa.

Arabian Nights peliä voi säätää monella tavalla. Pelissä ei ole taustamusiikkia, mutta taustaääniä ja äänitehosteita. Lisäksi peliä voi pelata automaattipelinä ja sen voi valita monesta eri määrästä. Sitten voi vielä tehdä säädön, jonka mukaan automaattipeli loppuu kesken kaiken.

Arabian Nights pelissä on täytemerkkejä ja omia merkkejä. Omilla merkeillä tietysti voittaa enemmän. Lisäksi voi saada erikoismerkkejä, Wild ja Scatter. Wild korvaa kaikki muut paitsi erikoismerkit ja niillä voi voittaa suurempia voittoja kuin yleensä. Scatter merkkejä voittaessa saa ilmaisia kierroksia. Kun niitä saa vähintään kolme, niin voittaa 15 ilmaista kierrosta. Niissä voitot saadaan kolminkertaisena. Kaiken tämän päälle Arabian Nights tarjoaa vielä jättipotti voiton.

Kolikkopeli ei ole kovin uusi, mutta ei sitä pelistä huomaa, tarkista uudet kolikkopelit netissä jos haluat pelata netin uusimmat pelit. Se on grafiikaltaan hieno ja todella tunnelmallisen oloinen peli. Pelistä on tullut Suomeenkin monen miljoonan euron voitto. Vuonna 2012 siitä voitti suomalainen melkein 9 miljoonaa euroa eli pelin potti voi nousta huimaan määrään, kun sitä ei pitkään aikaan voiteta. Pelistä näkee heti, että se liittyy tuhat ja yksi yötä taruihin. Se on siis arabialainen satukokoelma. Ja siihenhän pelin nimi Arabian Nights ihan suoraan viittaakin. Ehkäpä pelin kaikki merkit liittyvät johonkin näistä saduista.

Arabian Nights ilmaiseksi ja muut toiminnot

Peliä voi kokeilla ilmaiseksi pelaamalla leikkirahalla sekä myös ilman rekisteröitymistä Trustly maksutavan avulla. Silloin voi vaikka kokeilla rauhassa mitä toimintoja pelissä on ja mitä asetuksia siinä voi tehdä. Sitten kun on valmis, kannattaa aloittaa pelin rahaversion pelaaminen. Kun pelaa ilmaiskierroksilla saa mahdollisuuden moniin voittoihin. Panoksen valinta on alussa tärkeä vaihe. Sitä voi tietysti muuttaa jossain vaiheessa, jos siihen tulee tarve. Mutta heti alussa kannattaa säätää se juuri oikein eli itselle sopivaksi. Panoksen voi säätää niin moneen eri määrään, että tuskin se heti valmiiksi on sopiva. Panostasoja on 10 ja kolikon arvoa voi myös säätää.

Arabian Nights pelissä on myös automaattipelin toiminto. Sillä saa pelin siis pyörimään automaattisesti niin että ei tarvitse itse peliin koskea. Sen voi valita monesta eri määrästä. Niitä ovat 15, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 750 ja 1000. Tuhat on jo aika paljon, mutta asetuksista voi säätää etukäteen sitä että automaattipeli loppuu kesken, jos jokin säädetty asia tapahtuu. Yksi on se, että voittaa jotain. Mutta sehän tapahtuu aika nopeasti eli siinä tuskin edes pienintä automaattipelien määrää tulee täyteen. Sitten automaattipelin voi laittaa loppumaan, jos voittaa ilmaisia kierroksia tai jackpotin. Ja vielä voi syöttää jonkin voiton määrän johon automaattikierrokset loppuvat tai sen kuinka paljon pelitilin saldo voi olla minimissään tai maksimissaan eli minkä verran se voi kasvaa tai pienentyä.

Arabian Nights pelissä on myös meisselin kuva, josta voi tehdä pari säätöä. Siitä saa äänitehosteet pois päältä tai taustaäänet pois päältä. Ja kummatkin voi laittaa tietysti takaisin päälle. Tässä kohti on aika vähän asetuksia. Monissa peleissä voidaan laittaa meisselin kuvan kautta peli pikapeliksi tai välilyöntinäppäimestä tehdä pikanäppäin. Ehkä silloin kun Arabian Nights tehtiin, ei ollut vielä näitä säätöjä keksitty.

Arabian Nights pelin ulkoasu

Arabian Nights vie tarinoihin jo kuvien perusteellakin. Se perustuukin tuhat ja yksi yötä tarinoihin. Pelin taustalla on yö ja kaikkea tarinoihin ja Arabiaan liittyvää. Pelin merkit näyttävät myös olevan Arabiaan liittyviä ja varmasti jokainen niistä liittyy johonkin näistä tarinoista. Pelin täytemerkit ovat mosaiikin näköisiä, joka myös liittyy Arabiaan. Ja yksi merkki on ihan selvästi Aladdinin taikalamppu. Se on ehkä tunnetuin tarina tässä satukokoelmassa. Lamppu on öljylampun näköinen, kuten sekin lamppu jonka Aladdin joutui hakemaan luolasta velhon pyynnöstä. Lampussa on henki, joka täyttää kaikki sen omistajan toiveet. Ehkä jos sellainen olisi itsellä, pyytäisi sitä toteuttamaan sen että voittaisi Arabian Nights pelin päävoiton. Se mullistaisi varmasti koko elämän, mutta tietysti paljon muutakin hyvää voisi pyytää.

Arabian Nights jättipotti

Pelissä voittaa monella eri tavalla. Suurin voitto tulee tietysti jackpotvoitosta. Se kasvaa koko ajan sen mukaan minkä verran sitä pelataan. Se voi olla lähellä miljoonaa, mutta se voi joskus ehtiä kasvamaan moneksi miljoonaksi. Myös Suomeen on siitä tullut monen miljoonan voitto vuonna 2012. Silloin joku onnekas voitti siitä melkein 9 miljoonan potin.

Pelissä voi voittaa muillakin tavoilla. Pelissä on täytemerkkejä, joilla saa pienimmät voitot. Täytemerkkejä ovat K, Q, J, 10 ja 9. Monessa pelissä on A, mutta ei numeroa 9. Numerolla 9 saa pelin pienimmän voiton eli kolmella sellaisella voittaa kolme kolikkoa. Viisi yhdeksikköä antaa kuitenkin jo 75 kolikkoa. Täytenumeroista eniten saa kirjaimella K. Niitä kun saa viisi, niin voittaa 150 kolikkoa.

Pelin omia merkkejä ovat miekka, kengät, teltta, hattu ja kameli. Miekka antaa näistä suurimman voiton eli viidellä miekalla saa 2000 kolikkoa. Kengillä saa 1000, teltalla 500, hatulla 300 ja kamelilla 150 kolikkoa. Sitten kaikilla muilla paitsi kameleilla saa voittoja myös kahdella merkillä. Kaikilla näistä tulee voitto myös kolmella ja neljällä eli myös kameleilla.

Pelissä voittaa myös ilmaisia kierroksia. Niitä saa kun rullille tulee Scatter-merkkejä yhteensä kolme tai enemmän. Silloin voittaa 15 ilmaista kierrosta. Kaikki niistä saadut voitot saa kolminkertaisina. Eli jos silloin voittaa Arabian Nights pelin parhaimmilla merkeillä, niin voittaa 6000 kolikkoa. Eli kun saa viisi miekkaa. Mutta sitten ovat vielä Wild-merkit. Niissä piileekin todellinen yllätys. Jos niitä saa viisi, voitto on joko 10 000 kolikkoa tai itse Jackpot. Pelissä ei siis olekaan mitään erillistä bonusvoittoa, jolla pääsisi kokeilemaan jättipotin voittoa, vaan sen voi voittaa näin yksinkertaisella tavalla. Neljä Wild-merkkiä antaa voittona vielä 2500 kolikkoa ja kolmella saa 200 ja vielä kahdellakin 10. Kaikki ne voitot, joissa on mukana Wild-merkki, tuplataan. Wild on siis Arabian Nights pelissä todella yllättävä ja antaa paljon enemmän kuin muissa peleissä. Tietysti sekin pitää muistaa, että kuten muissa peleissä, se korvaa kaikki muut merkit paitsi erikoismerkit eli Scatter-merkit.

Arabian Nights pelissä saa siis voittoja aika yksinkertaisella tavalla. Ei ole bonusohjelmaa ja kaikki voitot saa sillä mitä tulee viiteen rullaan. Voitot saadaan lähtien vasemmasta rullasta. Pelissä ei siis voita kummastakin suunnasta käsin vaan vain toisesta eli lähtösuunnasta.

Arabian Nights pelin yhteenvetoa

Arabian Nights peli vie Arabian yöhön. Tarkalleen ottaen peli liittyy tuhat ja yksi yötä satuihin. Kun on tutustunut niihin, voi löytää paljon yhtäläisyyksiä satuihin tässä kirjassa. Pelissä on esimerkiksi lamppu, joka näyttää ihan Aladdinin taikalampulta. Se tarina on ehkä se tunnetuin tuhat ja yksi yötä sarjassa.

Pelissä on paljon muitakin merkkejä. Lamppu kuvastaa siis Scatter-merkkejä. Wild-merkissä saattaa olla vaikka itse Aladdin tai jokin muu hahmo jostain kirjan tarinoista. Wild-merkillä on paljon eri ominaisuuksia. Ne eivät vain korvaa muita merkkejä, vaan kun niitä saa viisi, voi voittaa jopa pelin jättipotin. Mutta ainakin sillä voittaa 10 000 kolikkoa, joka sekin on suuri summa. Miekka antaa seuraavaksi suurimmat voitot. Ja jos on voittanut ilmaisia kierroksia, saa niiden aikana voiton kolminkertaisena. Myös Wild-merkki antaa voitot kerrottuna. Jos voittolinjalla on Wild-merkki, niin voitto tuplataan. Wild-merkistä onkin tässä pelissä yllättävän paljon hyötyä.

Peliä voi säätää muutamalla tavalla, mutta ei niin monella mitä on tottunut monissa muissa näkemään. Erikseen olevassa säätöpaikassa voi säätää vain Arabian Nights pelin ääniä. Ja sen päälle on vielä mahdollisuus laittaa peli automaattisesti pyörimään. Muita säätöjä ei tosiaan ole.