Voita vapuksi 100 pulloa simaa Kolikkopelien arvonnasta!

Vappu ja sima kuuluvat yhteen. Ilman simaa ei tule vappua eikä simaa juoda yleensä kuin vappuna. Jos et jaksa laittaa itse simaa käymään, osallistu tähän Kolikkopelien arvontaan. Sellaista arvontaa ei varmasti ole tarjolla missään muualla. Jos voitat nämä 100 simapulloa, olet varmasit vapun suosituin henkilö. Siitä riittää tarjottavaksi simaa muillekin, eikä vain omaan käyttöön. Sadasta pullosta riittää jaettavaksi vaikka koko tienoolle ja olet silloin tänä vappuna kaikkien suosikki.

Näin suurta määrää tuskin on tarjolla edes omassa lähikaupassasi tai yleensäkään missään kaupassa. Sellaisen määrän kuljettaminen kerralla on työlästä, mutta sinun ei voittajana tarvitse tehdä sitä itse. Simapullot tuodaan suoraan kotiovellesi. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 22.4. asti. Arvonta suoritetaan siitä heti seuraavana päivänä, joten vappuun ehtii valmistautua hyvin odottamalla 100 simapullon saapumista. Pääset Kolikkopelit -sivustolle nopeasti, kun klikkaat esimerkiksi alla olevaa Kolikkopelit -sivuston logoa.

Talleta vain 5 euroa ja olet mukana arvonnassa

Tämä arvonta ei vaadi kuin sen, että talletat Kolikkopelit -sivustolle 5 euroa. Ensin sinun pitää vain klikata osallistumisnappia, jonka jälkeen olet automaattisesti mukana, kun teet ennen kampanjan loppua vähintään 5 euron talletuksen. Jos pidät oikein paljon simasta, kannattaa sinun hankkia useampikin arpa. Aina yksi 5 euron talletus antaa sinulle yhden arvan. 100 simapulloa on kuitenkin aika arvokas lasti. Jos olet voittaja, ilmoitetaan siitä sinulle henkilökohtaisesti.

Aikaa hankkia näitä sima-arpoja on vielä tämän viikon sunnuntaihin eli 22.4. asti. Sen jälkeen seuraavana maanantaina suoritetaan arvonta. Vappuaatto on siitä viikon päästä, joten sinulla on hyvin aikaa valmistautua tätä suurta kuplivaa lähetystä varten. Jos kerrot siitä ystävillesi, et varmasti ole yksin tänä vappuna. Voit pitää vaikka vappujuhlat, joissa kukaan ei varmasti kärsi janosta.

Liity Kolikkopelien jäseneksi

Kun nyt sima jo melkein maistuu suussasi, on hyvä aika liittyä Kolikkopelien jäseneksi, jos et sitä vielä ole. Ehdit sen jälkeen vielä hankkia arpoja arvontaa varten, jolloin voit olla näiden 100 simapullon onnellinen voittaja. Pääset Kolikkopelit -sivustolle esimerkiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kun pääset sinne, huomaat silloin viimeistään, että saat samalla paljon muutakin kuin osallistumisoikeuden tähän arvontaan. Uutena pelaajana sinulle tarjotaan 500 ilmaiskierrosta eikä se edes vaadi ensimmäistäkään talletusta. Kun teet ensimmäisen talletuksen, silloin Kolikkopelit tuplaa sen 100 euroon asti. Tarjolla on yli 600 peliä ja tarjoukset vaihtuvat sivulla jopa päivittäin.

Kolikkopelit_uusi_jäsen

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.