Voita Unibetiltä aitioliput Metallican konserttiin!

Yksi kaikkien aikojen menestynein metallibändi Metallica saapuu toukokuussa esiintymään Suomeen. Myös Unibet on menossa sinne paikalle katsomaan tätä WorldWired -nimellä kutsuttavaa kiertuetta, mutta ei ilman sivuston jäseniä. Myös sinä saatat päästä sinne heidän mukaansa, jos osallistut sivustolla järjestettäviin turnauksiin. Aikaa on kolme viikkoa, joiden aikana voit voittaa kaksi lippua ja lisäksi rahapalkintoja. Liput eivät ole tavallisia lippuja, vaan ne ovat aitiopaikalle. Konsertti pidetään Hartwall Areenalla jo noin kuukauden päästä 9.5.2018.

Turnausten osallistumisohjeet

Pääset mukaan turnauksiin, kun vain painat erikseen jokaisen turnauksen yhteydessä olevaa nappia. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin turnauksiin. Jokaisen pääpalkintona ovat liput Konserttiin. Voittajana voit ottaa myös kaverisi mukaan. Voit aloittaa turnauksen jo tänään, koska ensimmäinen niistä on alkanut juuri tänään ja se loppuu 12.4.2018. Seuraava turnaus alkaa 13.4. ja loppuu 19.4.2018. Kolmas ja viimeinen turnaus alkaa 20.4. ja loppuu 26.4.2018. Siitä ei olekaan enää kauaa, kun konserttipäivä koittaa eli 9.5.2018.

Jokaisen viikon pääpalkintona 2 lippua Metallican keikalle

Kaikkien näiden kolmen turnauksen pääpalkintona ovat kaksi lippua Metallican konserttiin Hartwall Areenalle. Nämä kaksi lippua menevät aina yhdelle osallistuneelle, joka pääsee konserttiin valitsemansa henkilön kanssa. Ne eivät ole turnausten ainoita palkintoja, vaan tiedossa on rahaa monelle muulle osallistuneelle. Konsertti on jo täyteen myyty, joten ne pitää käyttää johonkin muuhun kuin Metallican konserttilippujen ostoon.

Yksi osallistunut saa 150 euroa, toinen 100 euroa, kolmas 70 euroa ja neljäs 50 euroa. Sen jälkeen vielä viisi osallistujaa saavat kaikki 20 euroa, 10 saa 15 euroa, viisi 10 euroa ja viidelle annetaan vielä 5 euroa. Nämä samat palkinnot jaetaan jokaisessa turnauksessa.

Turnauksessa pelataan joka viikko eri pelejä

Jokaisen viikon voittaja on se, joka saa suurimman tasoitetun voiton 20 peräkkäisellä kierroksella. Tätä tulosta voi yrittää parantaa ihan viimeiseen turnaushetkeen asti. Joka viikolla pelataan eri peliä. Kaikki niistä liittyvät jonkin suositun bändin mukaan nimettyyn peliin. Ensimmäisellä viikolla pelataan Guns N’ Roses -slottia. Seuraavalla viikolla on vuorossa Motörhead -bändin mukaan nimetty slotti. Viimeisellä viikolla pelataan slottia nimeltään KISS. Näissä kaikissa peleissä pitää pelata vain minimissään 20 sentin panoksella. Aikaa on vielä 26.4. asti ja voit aloittaa vaikka heti. Pääset Unibet -sivustolle ja osallistumaan nopeasti tähän turnaukseen, kun klikkaat alla olevaa kuvaa.

Unibet_liput_Metallican_konserttiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.