Voita unelmien futisreissu Redbetillä!

Ollessasi todellinen jalkapallofani, sinun kannattaa juuri nyt suunnata Redbetin vedonlyöntisivuille. Onnen sinua suosiessa voit nimittäin voittaa unelmareissun Saksaan jossa superjoukkueet Dortmund ja Bayern München kohtaavat toisiaan.

Voittomahdollisuutesi eivät koskaan ole olleet paremmat, varsinkaan jos olet todellinen jalkapallofani! Sinun tulee ainoastaan luoda uusi pelitili Redbetillä, tehdä talletus ja panostaa vetoon jonka kerroin on yli 1,8 ja juuri sinä voit olla matkalla Saksaan ystäväsi kanssa! Kerrassaan mieletön sauma, eikö vain?

Voit lukea lisää kampanjasta täältä alapuolelta, taikka siirtyä lyömään vetoa saman tien klikkaamalla tämän blogipostauksen kuvia. Uuden pelitilin luominen sekä talletuksen tekeminen käyvät kädenkäänteessä Redbetillä, lisäksi he tarjoavat todella monta erilaista talletustapaa. Olet valmis käynnistämään viihteen ainoastaan muutaman minuutin sisään!

Näin osallistut kilpailuun

Redbet vedonlyönti sivusto tarjoaa jatkuvasti todella paljon mielenkiintoisia kampanjoita pelaajilleen, mutta tämä kilpailu kiinnitti huomiomme, sillä kukapa ei haluaisi voittaa futismatkan Saksaan? Osallistuminen on lisäksi äärettömän helppoa ja nopeaa!

Seuraa alla olevat helpot ohjeet, ja olet valmis aloittamaan kilpailemisen:

  1. Rekisteröi uusi pelitili, taikka kirjaudu sisään pelitilillesi Redbetillä
  2. Tee vähintään 10€ talletus bonuskoodilla: TRIP
  3. Jokainen talletettu ja panostettu 10€ (vetoihin jossa kerroin yli 1,8) tuo sinulle automaattisesti yhden arvontalipun tähän loistavaan futisarvontaan
  4. Mitä enemmän talletat sekä panostat, sitä enemmän arvontalippuja keräät, ja sitä paremmat voittomahdollisuudet sinulla on

Onnellinen voittaja arvotaan 1 marraskuuta, joten aikaa osallistua riittää vielä paljon, mutta mitä nopeammin osallistut, sitä paremmat voittomahdollisuutesi ovat! Ollessasi uusi pelaaja sinulla on lisäksi vielä paremmat voittomahdollisuudet. Sillä saat, kun rekisteröit uuden pelitilin ja lyöt vetoa ensimmäistä kertaa, kaksi 10€ arvoista ilmaisvetoa, joilla samalla keräät myös arvontalippuja arvontaan.

Osallistu kilpailuun saman tien klikkaamalla täältä alapuolelta!

Unelmareissun sisältö

Mitä tämä viihdyttävä futismatka sitten pitää sisällään?

Onnen sinua suosiessa ja onnistut voittamaan, sinua odottaa seuraavanlainen palkintopaketti:

  1. Kahden hengen lentoliput Saksaan sinulle sekä ystävällesi
  2. 3 yötä Dortmundissa, yhdessä Dortmundin parhaimmissa hotelleissa, kahdelle henkilölle
  3. 2 ottelulippua jalkapallo-otteluun jossa Dortmund ja Bayern München ottavat mittaa toisistaan

Palkinnon arvo on huikeat 3000€ joten voit olla varma siitä, että palvelu pelaa tällä kyseisellä palkintoreissulla!

Oletko valmis kilpailemaan futiskauden unohtumattomasta reissusta? Klikkaa täältä alapuolelta ja juuri sinä voit olla tämän unelmareissun onnekas voittaja! Muista syöttää bonuskoodi: TRIP talletuksen yhteydessä, jotta kampanja aktivoituu!

Jalkapalloreissu arvonta Redbet

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.