Voita tänä viikonloppuna Suomiautomaatilta 500 ilmaiskierrosta!

Suomiautomaatti haastaa tänä viikonloppuna kaikki mukaan suorittamaan tehtävän. Kun tehtävä on täytetty, saat 500 ilmaiskierrosta. Nämä kierrätykset saat ilman kierrätysehtoja. Eli kun jäät kierroksista voitolle, ovat rahat heti sinun omaa rahaasi. Aikaa osallistua on 19.–22.4. välisenä aikana. Saat ilmaiset kierrokset käyttöösi viimeistään tiistaina 24.4.2018. Kun saat suoritettua viikonlopun haasteen, Suomiautomaatti palkitsee sinut näillä 500 kierroksella ihan varmasti.

Peli, jota pääset haasteessa pelaamaan, on nimeltään Book of Dead. Pääset mukaan haasteeseen, kun kirjaudut kasinolle ja pelaat tätä peliä ja saavutat siinä haasteen vaatiman tehtävän. Klikkaa itsesi sivustolle esimerkiksi alla olevan Suomiautomaatti -sivuston logon avulla. Pääset sinne myös painamalla linkkiä ”Pelaa nyt”.

Avaa peli Book of Dead ja aloita pelaaminen

Tämä haaste on alkanut eilen torstaina 19.4.2018. Aikaa suorittaa haasteen vaatima tehtävä on sunnuntaihin 22.4. asti. Sinun ei tarvitse kuin kirjautua Suomiautomaatti -sivustolle sisään ja aloittaa tämän Book of Dead -pelin pelaaminen. Panoksen ei tarvitse olla minimissään kuin 10 senttiä. Tehtävänä on saada pelissä viisi “Rich Wilde” -merkkiä jollekin sen kymmenestä voittolinjasta. Kun se tapahtuu, voit hihkaista onnesta sillä tehtävä on suoritettu. Sen jälkeen saatkin mukavan tehtävän eli pelata 500 ilmaista kierrosta Suomiautomaatti -sivustolla.

Peli nimeltään Book of Dead

Haasteen kohteena oleva peli Book of Dead tarjoaa paljon mukavia hetkiä. Kun saat siinä vähintään kolme kirjaa, voitat jo silloin 10 ilmaiskierrosta. Voit voittaa pelissä lisää ilmaisia kierroksia, kun saat siinä laajenevan erikoissymbolin. Kun saat pelissä viisi “Rich Wilde” -merkkiä, voitat tämän haasteen 500 ilmaiskierrosta. Vaikuttaisi siltä, että saat melkoisen määrän ilmaiskierroksia, kun lähdet mukaan tähän haasteeseen. Pelin suurin voitto on 250 000 kolikkoa, joka sekin on jo hyvä syy kokeilla tätä peliä juuri nyt, kun se on vielä mukana tässä haasteessa.

Suomiautomaatti -sivuston uusittu tervetuliaispaketti

Jotta pääset mukaan haasteeseen, pitää sinun olla Suomiautomaatin jäsen. Jäseneksi pääset nopeasti ja vaivattomasti vaikka heti. Pääset tekemään sen esimerkiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kun olet uusi jäsen, saat samalla sivuston tarjoaman tervetulopaketin. Se sisältää jopa 600 euron edestä bonusrahaa. Saat myös neljän viikon ajan yhteensä 60 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksia on siten saatavilla jäseneksi liittymisen puolesta 60 kappaletta sekä tämän haasteen kautta 500 kappaletta. Jos pidät ilmaiskierroksista, tämä on nyt sinun viikonloppusi!

Suomiautomaatti_tervetulopaketti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.